Autor Subiect: Stergator sofer - prea departe de pilonul A  (Citit de 1170 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Re: Stergator sofer - prea departe de pilonul A
« Răspuns #10 : 09.Dec.2021, 08:57:12 a.m. »
La cat de negru e parbrizul jos, in zona de repaus a stergatorului, nu o sa se observe diferenta.
Oricum, nu recomand sa se deplaseze mai mult de 2-3 cm stergatorul. Iarna se va aduna zapada care nu va fi aruncata de pe parbriz spre stanga din cauza proiectarii proaste a stalpului (acelasi stalp care permite scurgerea apei pe geamul portierei soferului cand speli parbrizul si rulezi cu peste 50kmph).

Asa cum am zis, sunt markere pe banda aia neagra de la baza parbrizului. In mod normal, stergatorul se pozitioneaza la mijlocul distantei dintre dungi, dar nu e nicio problema daca il pozitionezi aproape de linia alba superioara.

The following users thanked this post: trl

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Re: Stergator sofer - prea departe de pilonul A
« Răspuns #11 : 09.Dec.2021, 06:35:24 p.m. »
[...]
Mai mult, pe dreapta am pus un ștergător de 40cm în loc de 35cm și am scăpat și de triunghiul de jeg din centru jos.

Se micsoreaza si zona murdara din coltul dreapta-sus dupa aceasta operatiune? Intreb deoarece e cam greu de vazut semaforul daca sunt prea aproape de acesta.
Un link sau model de stergator pasager, te rog? Multumesc!

Am pus un set de ștergătoare originale de CR-V. Sunt detalii undeva în jurnalul mașinii mele. Și... da, lungimea suplimentară se distribuie și sus și jos, că tot de centru se agață de braț. Chestiunea e că între cele 2 ștergătoare e un dans și orice modificare (ștergător mai mare sau braț rotit pe ax) schimbă datele problemei și le poate face să se în atingă violent în mișcare. Dar cu un pic de logică și atenție... se face. :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: trl