Autor Subiect: Mod AUTO la stergatoare  (Citit de 7090 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Mod AUTO la stergatoare
« Răspuns #30 : 15.Dec.2021, 11:06:15 p.m. »
salutare,
am fost la service. au zis ca nu avea nimic.. nu i-au facut nimic - nu se mai poate intra in service din cauza de covid.
m-am uitat pe tv-ul ala.. au pus testerul pe ea. dadeau cu apa pe parbriz.. stergatoaele incepeau sa mearga cursiv. dupa ce se mai ducea apa, mergeau intermitent.. pana se opreau. cam greu dar se opreau. ceea ce inainte nu se intampla.
  O fi autonet? Acolo masinile "n-au nimic", clientii sunt niste "ciudati", care vin in service pentru niste presupuse probleme ale masinilor !

Le-ai mai spus si de manual,....  "nu exista asa ceva la auto", cine stie cine a scris manualul !!!!!!!!!!! :-O
  Auzi covid !!! S-au ridicat o serie de restrictii, dar la ei e covid! :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline manead

« Răspuns #31 : 16.Dec.2021, 09:04:42 a.m. »
am testat dimineata. are acelasi comportament. probabil ca ieri am vazut ceea ce am vrut sa vad.
probabil ca trebuie sa fie parbrizul super mega uscat.
nu imi mai bat capul. asta e.
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline teutzue

« Răspuns #32 : 16.Dec.2021, 09:49:20 a.m. »
Ai incercat sa filmezi defectul si sa-l arati celor de la service?
Scuze daca ai mentionat dar nu am citit tot topicul ci doar ultimele postari.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline manead

« Răspuns #33 : 16.Dec.2021, 09:56:00 a.m. »
adica sa folosesc tehnologia in conditiile in care, cu o zi inainte de vizita de ieri am trimis un mail catre consilierul de la service, pe adresa de servici, in care povestea frumos tot comportamentul . cu detalii... in ideea in care ala citeste si cand ajung stie si eventual discutam detalii. si am vb cu el si la telefon.

ce crezi? cand am ajuns ieri acolo imi zice: "deci nu merg stergatoarele ..?" pai v-am trimis mail cu descrierea comportamentului.. frumos.. aa.. nu ma uit pe mail.. pai e ala de servici.. aaa.. nu m-am uitat..
wtf...

O fi autonet? Acolo masinile "n-au nimic", clientii sunt niste "ciudati", care vin in service pentru niste presupuse probleme ale masinilor !

radacini maniu

nu stiu daca pana la urma e neaparat un defect sau pur si simplu asa e modul auto.
dar, nu poti spune ca nu are nimic cand tu habar nu ai cum ar trebui sa mearga.

aaa.. si a mai fost o faza tare - scz ca s-ar putea sa fie off topic - i-am zis consilierului care prelua masina: sunt colegi de forum cu masini luate anul asta are au acelasi comportament. si zice: pai pe forum.. toti s eplang. si zic: pai sunt colegi cu masini de anul tercut, de acu 2 ani la care comportamentul e unul normal. si il intreb: oare e alta vers de soft? oare calculatorul..?? aa.. nu ma intrebati pe mine cu d'astea ca nu stiu....
 :-O :-O :popa:

Offline enicky

« Răspuns #34 : 16.Dec.2021, 10:48:03 a.m. »
..... "deci nu merg stergatoarele ..?" pai v-am trimis mail cu descrierea comportamentului.. frumos.. aa.. nu ma uit pe mail.. pai e ala de servici.. aaa.. nu m-am uitat..
  La service la asta se rezuma : merg, sau nu merg stergatoarele. Deja acele reglaje mentionate in carte sunt "finetzuri".
« Ultima Modificare: 16.Dec.2021, 11:01:43 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #35 : 16.Dec.2021, 10:48:33 a.m. »
radacini maniu
...... si zice: pai pe forum.. toti se plang.
Mda, vorba unei doamne celebre: suntem niste fătălăi...
Multumim de feedback celor carora le "pasa" (îi doare în aripa dorsala) de clienti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Hoinar

« Răspuns #36 : 16.Dec.2021, 11:43:10 a.m. »
Saptamana viitoare o sa ajung si eu in service si o sa intreb de comportamentul asta. Sa vad ce raspuns primesc de la Brasov.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #37 : 16.Dec.2021, 12:25:29 p.m. »
 Si doar v-am spus ca la Radacini Iuliu Maniu, mi-au stricat senzorul cand au schimbat parbrizul. Si montat prost, cu garnitura ramasa pe afara. Problema rezolvata ulterior, la Otopeni. Cat am mai avut masina, am calcat doar pe la DAB, chiar daca imi era peste mana (Mogosoaia-Vitan...) .
 Mai bine pierdeti ceva timp citind pe forum si castigand informatii. E mai rezonabil, decat timp, nervi si bani pierduti, parerea mea...  :D
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline manead

« Răspuns #38 : 16.Dec.2021, 12:50:05 p.m. »
Am cititi pe forum, numai ca patania ta a avut loc in 2019. Aveam sanse sa se fi schimbat oameni.
In plus am spus de ce am mers acolo: pt ca am avut o experienta OK cu ei 10 ani cu un citroen, pt ca "credeam" ca ii cunosc, pt ca am luat masina de la ei, pt ca... pt ca....

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #39 : 16.Dec.2021, 02:40:42 p.m. »
 De la Radacini, am luat 5 masini, din care 2 Suzuki. La vanzari, sunt ok. Atat!

Ma numesc idealist
Vreau o lume mai buna
Da-mi fac poze cu casa ta,
Cand arde sub clar de luna.

Baietii astia, au inteles mai bine decat multi dintre noi, cam in ce lume traim.

P.S. Doar i-am citat. Nu doresc nimanui situatia descrisa in versuri si nici nu bat saua sa priceapa....
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle