Autor Subiect: Pedale aluminiu  (Citit de 1231 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Solange

Pedale aluminiu
« : 06.Dec.2021, 08:05:26 a.m. »
Cand omul nu are ce face isi face de lucru.
Caucicul care vine pe pedale s-a tocit dupa 4 ani si a inceput sa murdareasca pantofii. Asa  ca m-am gandit eu sa ii pun pedale de aluminiu, vazusem deja in catologul de accesorii. La astronomicul pret de 5-600 lei. Cand sa dau comanda la reprezentanta am intrebat si cat ar fi unele de cauciuc si erau ceva de genul cativa euro. Adica pret normal. Am optat totusi pe aluminiu sperand ca o sa fie macar mai durabile, desi la o masina de genul asta pedale de aluminiu m-au dus cu gandul la "chelul, tichie, margaritar"
Am dat comanda si reprezentanta spun ca le si monteaza. Au uitat sa spuna insa ca acest montaj costa 80. Trec si peste asta.
Pedalele arata ok zic eu.
Pozele sunt recente si la circa doua luni de la achizitie. Deja sunt  tocite. Asa masina asa accesorii.
Mi-a trecut sa ma duc sa intreb daca au vreo garantie dar parca aud deja textele lor " au fost pietricele in talpa" ori chiar mirat ala ar putea intreba " pai v-ati urcat cu picioarele pe ele ?" Asa ca renunt si trec pretul platit la categoria pomeni.
Ei, pun si poze sa vada toata tara minunatie de pedale.
Separat de faptul ca se tocesc extrem de repede eu cred ca si daca tineau 10 ani nu fac respectivii bani. Suzuki are preturi la accesorii ca la masini.
Am gresit, ma apuc de penitenta.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

Offline enicky

Re: Pedale aluminiu
« Răspuns #1 : 06.Dec.2021, 09:02:49 a.m. »
Cand omul nu are ce face isi face de lucru.

Suzuki are preturi la accesorii ca la masini.
Am gresit, ma apuc de penitenta.
   Gresesti cam de doua ori, dar toti stim ca accesoriile sunt foarte scumpe, in schimb masinile sunt best buy!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Solange

« Răspuns #2 : 06.Dec.2021, 09:19:05 a.m. »
Pari convingator, sa nu fi avut una mai ca te si credeam  :)
  • SX 4 S Cross

Offline Hoinar

« Răspuns #3 : 06.Dec.2021, 09:22:27 a.m. »
No offence, dar pana la urma asta e adevarul, te sui cu picioarele pe ele, nisip, noroi, pietricele ... te astepti sa arata ca noi? Din ce se vede in poze arata bine ... hai sa fim hateri si sa cautam nod in papura la orice .... ;)
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: teutzue

Online ntire2000

« Răspuns #4 : 06.Dec.2021, 09:24:21 a.m. »
La astronomicul pret de 5-600 lei. Cand sa dau comanda la reprezentanta am intrebat si cat ar fi unele de cauciuc si erau ceva de genul cativa euro.
Am dat comanda si reprezentanta spun ca le si monteaza. Au uitat sa spuna insa ca acest montaj costa 80. Trec si peste asta.

Sa vinzi marfa de 70 de lei cu aproape de 10 ori pretul, asta înseamna sa fi bandit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Hoinar

« Răspuns #5 : 06.Dec.2021, 09:28:04 a.m. »
La astronomicul pret de 5-600 lei. Cand sa dau comanda la reprezentanta am intrebat si cat ar fi unele de cauciuc si erau ceva de genul cativa euro.

Sa vinzi marfa de 70 de lei cu aproape de 10 ori pretul, asta înseamna sa fi bandit.
Nu e acelasi lucru, alea de la Suzuki, au sigla pe ele, astea chinezesti sunt niste copii, care s-ar putea sa fie mai durabile, sau nu  :D

Offline teutzue

« Răspuns #6 : 06.Dec.2021, 09:31:56 a.m. »
No offence, dar pana la urma asta e adevarul, te sui cu picioarele pe ele, nisip, noroi, pietricele ... te astepti sa arata ca noi? Din ce se vede in poze arata bine ... hai sa fim hateri si sa cautam nod in papura la orice .... ;)

Deacord. Nu mi se pare nimic anormal. Nemultumirea mai degraba vine de la pret presupun.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Solange

« Răspuns #7 : 06.Dec.2021, 09:33:30 a.m. »

Ei , acum e bine ca am aflat si de unde se inspira cu raspunsurile cei de la reprezentanta.  :)
Ca sa poti spune ca e normal uita-te la accesorii similare de la alte masini cum arata nu dupa doua luni ci dupa 5 ani. Sau poate ca cei cu alte masini conduc in sosete ori papuci de casa. Mai am un text care s-ar potrivi bine : domle, aluminiul este un metal moale ....
Posibil insa ca pentru posesorul de Suzuki astea sa arate foarte bine. My bad, ma inclin.
  • SX 4 S Cross

Offline Hoinar

« Răspuns #8 : 06.Dec.2021, 09:47:16 a.m. »
Fiecare are libertatea de a alege de unde cumpara ... nimeni nu ne baga pe gat un produs. Tu te astepti ca un produs care este din aluminiu, lucios, frumos, stralucitor sa se pastreze la fel dupa luni ... ani de zile, avand in vedere ca te urci cu picioarele pe ele aducand de afara tot felul de "materiale abrazive " ... este absolut de neinteles ... sincer.
Nu este vorba ca tin apararea celor din reprezentanta sau ca le sustin politica de preturi ... cu preturile practicate de ei nu sunt nici eu incantat de ea si este aberanta ...

Offline enicky

« Răspuns #9 : 06.Dec.2021, 11:22:12 a.m. »
... sa nu fi avut una mai ca te si credeam  :)
   S-ar putea sa fiu convingator prin prisma faptului ca am doua, deci daca nu eram (foarte)multumit de prima, n-o mai luam pe a doua. :)
Pe de alta parte, daca ai curiozitatea sa arunci un ochi in jurnalul meu, ai sa observi ca in Vitara am mai "pulsat" peste doua mii de euro in accesorii, iar de la reprezentanta n-am luat decat presurile de cauciuc, asta dupa ce am mai incercat doua modele AM si nu ne-au placut.

Cat despre pedalele astea de aluminiu, mi-am luat si eu set prin 1997, la Dacia Nova si m-am lecuit, mai ales cand am vazut cum imi alunecau picioarele pe ele. :)
P.S. Acum nu stiu daca cineva a marit foto, dar dupa 4 luni sa apara colturile negre, nu-i de bine... :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip