0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cand omul nu are ce face isi face de lucru. Suzuki are preturi la accesorii ca la masini.Am gresit, ma apuc de penitenta.
La astronomicul pret de 5-600 lei. Cand sa dau comanda la reprezentanta am intrebat si cat ar fi unele de cauciuc si erau ceva de genul cativa euro. Am dat comanda si reprezentanta spun ca le si monteaza. Au uitat sa spuna insa ca acest montaj costa 80. Trec si peste asta.
Citat din: Solange din 06.Dec.2021, 08:05:26 a.m.La astronomicul pret de 5-600 lei. Cand sa dau comanda la reprezentanta am intrebat si cat ar fi unele de cauciuc si erau ceva de genul cativa euro. Am dat comanda si reprezentanta spun ca le si monteaza. Au uitat sa spuna insa ca acest montaj costa 80. Trec si peste asta.Sa vinzi marfa de 70 de lei cu aproape de 10 ori pretul, asta înseamna sa fi bandit.
No offence, dar pana la urma asta e adevarul, te sui cu picioarele pe ele, nisip, noroi, pietricele ... te astepti sa arata ca noi? Din ce se vede in poze arata bine ... hai sa fim hateri si sa cautam nod in papura la orice ....
... sa nu fi avut una mai ca te si credeam