Autor Subiect: Greierasii de la S-Cross  (Citit de 2133 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: Greierasii de la S-Cross
« Răspuns #10 : 12.Dec.2021, 01:09:01 p.m. »
Am gasit greierasul ... era in torpedou  X-(
L-am rezolvat! Am capitonat torpedoul.
https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=11327.msg331639#new
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline manead

« Răspuns #11 : 13.Dec.2021, 11:39:46 a.m. »
Stai ca nu inteleg de ce ai capitonat torpedoul. Era torpedoul in sine? Eu am scos ce era in el si tot facea. Si l-am lasat si deschis si tinut mana pe el si tot facea.
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline Hoinar

« Răspuns #12 : 13.Dec.2021, 01:50:38 p.m. »
Era ceva din maruntisurile mele care zdraganea in torpedou. Eu am bagat mana pe acolo, lem schimbat pozitia, dar nu suficient  si tot zdraganea. Si ca sa nu mai imi fac griji de ce ar putea sa zdragane prin el ... l-am capitonat. Acum e liniste :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: 48VPassion2020

Offline MP_87

« Răspuns #13 : 01.Iun.2024, 10:38:29 a.m. »
Salutare,

Aproximativ dupa 10000 km am avut o problema cu “greierii” la usile noului meu S-Cross (fabricat in 2023) pe care am rezolvat-o prin desurubarea si realinierea tuturor percutoarelor la broastele de usi (exemplu poza). Zgomotul se propaga pe fetele usilor si cu precadere la piloanele B (zona de fixare a centurilor de siguranta fata).
Initial am incercat toate variantele de curatare si ungere a chederelor, balamalelor, broastelor de inchidere, investigat etanseitatea fetelor de usi…fara rezultat concret, zgomotul metalic ascutit si insuportabil persistand la rulaj pe orice tip de suprafete.
Dupa indelungi cautari de remediere si posibile cauze am descoperit urmatorul link pe Youtube: , am aplicat metodologia prezentata in clip si de atunci problema zgomotului la portiere a disparut complet.

Multumesc!
  • SUZUKI S-CROSS SPIRIT ALLGRIP 6MT - AUGUST 2023

The following users thanked this post: gabineg, cristidav, VME