Autor Subiect: Greierasii de la S-Cross  (Citit de 2134 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline manead

Greierasii de la S-Cross
« : 29.Oct.2021, 04:46:19 p.m. »
Salutare,

Nu am gasit un atsfel de topic la S-Cross. Stiu ca este unul la SX4 dar ma gandesc ca astia sunt mai noi :)

As dori sa va prezint greierasul meu - partea dreapta bord.

Tind sa cred ca este cumva de la tubulatura gurilor de aerisire. De ce zic asta?
Pt ca asta vara, dupa ce mergea A/C-ul si se mai raceau plasticele, aparea si el. Daca bordul era cald nu venea.
Cum a venit frigul hopa si el. Numa ca acu nu se mai da plecat daca dau cald.

Il aveti si voi?

Si parca ma e unul prin usa.. sau stlpul.. tot dreapta

• SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline teutzue

Re: Greierasii de la S-Cross
« Răspuns #1 : 30.Oct.2021, 10:29:07 a.m. »
Eu nu am greierul tau. Am insa altul care se situeaza in partea stanga a boxei centrale din bord. Apare cand e rece, de asemenea.

Am schimbat partea stanga de plastic a bordului pe garantie si fix aceeasi problema am. E vorba de cum se prinde/clipseaza acel element de plastic. Voi incerca cu ceva spray cu silicon, sugera un coleg ca ar ajuta.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline enicky

« Răspuns #2 : 30.Oct.2021, 02:24:14 p.m. »
.... Voi incerca cu ceva spray cu silicon, sugera un coleg ca ar ajuta.
  S-ar putea sa mearga : combinatia de "gras", praf, caldura ar putea sa-i "inchida" gura. Mai incearca si niste "palme" in zona, poate amuteste/se mai aseaza clemele.
Apropo de boxa centrala, eu sunt curios cata "viata" are difuzorul ala OEM, batut de soare !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #3 : 29.Nov.2021, 08:41:18 a.m. »
Am un greieras ... si unul foarte enervant ... in partea dreapta, la pasager, localizat cam la 5 cm de twiter, in acel colt. Partea aia de sus se poate scoate, sau cum ajung sa il extermin? Vreo idee va rog?
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline enicky

« Răspuns #4 : 29.Nov.2021, 04:46:28 p.m. »
   Captuseala stalpului de poate scoate, cel putin eu la Vitara am scos-o si izolat-o, cu toate ca nu prea vad ce ar fi acolo, erau niste fire parca prinse pe stalpul de metal. Folosesti sculele, parca am inceput de sus, partea de jos iesea ultima(si intra prima).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #5 : 29.Nov.2021, 09:37:05 p.m. »
Este sub plansa de bord, langa twiter ... daca pui palma pe blansa de bord si apesi in pic, in dreapta, unde am spus, .... tace :)

Offline manead

« Răspuns #6 : 08.Dec.2021, 01:11:42 p.m. »
Cred ca asta e si la mine. O sa pun o mana calda :) sa vad daca tace. Sau astept vara :)
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline ...

« Răspuns #7 : 08.Dec.2021, 01:15:43 p.m. »
Tace, ca-i e frica ca il mancati, acum, ca e aprobat ca aliment de UE.

Offline Hoinar

« Răspuns #8 : 08.Dec.2021, 02:36:54 p.m. »
Plansa aia de bord este prinsa cu un surub care vine de jos in sus, atat am vazut momentan. Astept sa se incalzeasca vremea si am eu ac de cojocul lui :)

Offline enicky

« Răspuns #9 : 09.Dec.2021, 12:02:10 a.m. »
  Se mai poate vedea, (tot de jos in sus) daca se scoate torpedoul afara, cu o lanterna se vede bordul si izolatia de fabrica. Atentie la demontare, cand se scoate tija amortizorului, are un blocaj, un "catel" mic pe care apesi, se strange si iese tija.
  Dar acum iarna nu recomand demontarea ptr. ca e frig, plasticul devine rigid, nu mai este elastic si se poate crapa.
Eu am un clip cu schimbarea filtrului de polen, dar e facut pe Vitara care nu are amortizorul respectiv.