Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107442 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #50 : 08.Mai.2009, 12:59:48 a.m. »
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline bogdanb

« Răspuns #51 : 08.Mai.2009, 11:26:31 p.m. »
Pe site la B&S a fost un SX4 1.6 GS, 4x4, de 2 ani cu aprox. 20.000km. S-a dat la schimb cu alta masina, pentru echivalentul a 11k EUR. Asa oferta mi-ar placea sa gasesc :prty:
(chiar daca asa oferta nu apare de doua ori in aceeasi viata)
Fiindca criza m-a impiedicat sa strang banii de una noua asa cum mi-am dorit, as zice merci si cu una second, la vreo 2 ani vechime. Am auzit si eu ca firmele de leasing au multe masini de care vor sa scape si vreau si eu sa incerc marea cu degetul, cine stie? poate gasesc ceva interesant (aka SX4 4x4 1.6GS/GLX) si la un pret mai "de buget" ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #52 : 09.Mai.2009, 10:28:31 p.m. »
nu as vrea sa spuna cineva ca fac reclama dar poate intereseaza pe cineva http://http://www.suzukimaramures.ro/

Offline mihaignat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #53 : 06.Aug.2009, 04:26:54 p.m. »
Salutare,

in curand isi va incepe activitatea un nou dealer suzuki in Bacau.... de data asta autorizat. http://www.topixauto.ro/

Va tin la curent cand mai aflu ceva.
« Ultima Modificare: 06.Aug.2009, 04:30:19 p.m. de mihaignat »

Offline hugbear

« Răspuns #54 : 06.Aug.2009, 08:10:11 p.m. »
In sfarsit azi mi-am facut azi timpi si am fost la service-ul din Galati de pe strada Tecuci despre care va spuneam ca are o sigla mare Suzuki in poarta. Se cheama "Happy Car" si, din discutiile cu un tip de-acolo, se chinuie de ceva vreme sa obtina autorizare de dealer si service Suzuki auto. Din pacate, mi-a spus ca va mai dura destul de mult, fara sa-mi poata da o estimare. Speranta mea e sa se intample cat mai repede...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ff_2004_06

« Răspuns #55 : 25.Iul.2013, 11:18:48 p.m. »
Salut si bine v-am gasit.
Desi nu s-a mai scris de mult timp in topicul asta, vin cu o intrebare pentru cei din Iasi: exista un service de incredere pe care il puteti recomanda pentru revizii si alte interventii / reparatii?
Mersi.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline ff_2004_06

« Răspuns #56 : 21.Aug.2013, 09:55:26 p.m. »
Deci toata lumea isi face reviziile si reparatiile la reprezentanta Suzuki in Iasi. :)
Am sa raspund tot eu: o alternativa este service-ul autorizat Bosch de pe Splai Bahlui, nu dau numele ca sa nu se considere publicitate.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #57 : 21.Aug.2013, 10:04:29 p.m. »
 :-j :-j
Tare asta.
Go Terios!!!:)

Offline Daniel42

« Răspuns #58 : 06.Nov.2014, 08:43:03 p.m. »
Cu toate ca nu s-a scris de mult aici  cred ca, sunt in asentimentul celor din Zona Olteniei cu un anunt . Ieri am luat si eu la cunostiinta ca , la Craiova nu mai exista dealer Suzuki si nici service pentru marca . Deci cei mai apropiati si apreciati raman , Marshal de la Valcea . Pentru alte reparatii extragarantie este plin pamintul de unitati service si pe aceste meleaguri .Seiton Craiova a disparut demult din locatia pe care a fost . :)

« Ultima Modificare: 06.Nov.2014, 08:46:49 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline ASZ

« Răspuns #59 : 11.Nov.2014, 04:28:46 p.m. »
Se pare ca sunt ceva miscari si pe piata din Cluj, pentru ca Premium Car din Floresti a devenit reprezentanta Suzuki, in locul G&C Motors.
Oricum toata partea de tinichigerie se facea prin colaborare la Premium Car, care este dealer si de Volvo / KIA.