Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107472 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #370 : 15.Aug.2023, 11:59:46 p.m. »
Cat costa revizia la Pitesti plus costul cu drumul, in comparatie cu ce ar costa o revizie prin Bucuresti?

Nu cred ca este mare diferenta. Pntru mine, sigur nu.

Mai mult chiar, o deplasare la Pitesti, pentru mine ar insemna un timp pe care nu mi-l permit, ori pentru care as pierde mai mult decat castig fiindca la Pitesti mecanicul este mai putin platit decat cel din Bucuresti ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #371 : 16.Aug.2023, 01:22:44 p.m. »
Cat costa revizia la Pitesti plus costul cu drumul, in comparatie cu ce ar costa o revizie prin Bucuresti?

Nu cred ca este mare diferenta. Pntru mine, sigur nu.
  Diferenta ti-o calculezi singur: am cerut oferta de pret si in Bucuresti si la Pitesti pentru aceleasi operatiuni si pana anul trecut, cel putin, din diferenta imi acopeream si drumul si o masa buna.
    Chestia cu timpul e relativa(ca sa nu zic un moft), patru ore intr-o Sambata poate s-or gasi pe undeva.
Si mai sunt variante de cuplare a reviziei cu o iesire/intoarcere dintr-o excursie...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

« Răspuns #372 : 16.Aug.2023, 03:05:47 p.m. »
O revizie facuta la Pitesti, in 4 ore, in care includem si timpul de deplasare din sector 3 pana la Pitesti, este ...  foarte rapida.
Si eu am incercat sa fac miscarea asta la Marshal Valcea. Dar nu s-a putut. Trebuia sa imi iau o zi de concediu ...

Iar eu sunt mai mofturos, fiindca lucrez si sambata, n-am program fix, de stat.  :-))
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Săndel

« Răspuns #373 : 11.Mai.2024, 09:34:03 p.m. »
Offf! Mă ia durerea de cap la ce am văzut ce reprezintă reviziile la Suzuki!
Îmi vine să fac ceva în garanția lor, să vânnd mașina asta in 2-3 ani și să iau altceva.
De când sunt șofer m-a dus capul să schimb niște plăcuțe de frână, un antigel, un ulei, etc.
Problema se pune când ai de schimbat un ambreiaj, o pompă de apă, o distribuție, etc.
Se poate apela la un service corect și cinstit în astfel de situații.
Cred sincer că colegul din Timișoara care a avut probleme cu turbina și care nu s-a dus la garanție niciodată, a fost mai câștigat din punct de vedere financiar decât cei care au perseverat cu ideea garanției și au umplut buzunarele escrocilor din seviceurile reprezentanțlor.
Deja este știut că un român care ajunge la garanție când are o problemă, este privit ca ultimul milog.
  • Suzuki SCross

The following users thanked this post: ntire2000

Offline Romix

« Răspuns #374 : 11.Mai.2024, 10:26:51 p.m. »
La toti producatorii reviziile sunt la fel. Operatiunile care trebuie facute sunt in functie de nr de km, in rest revizia clasica este aceeasi (ulei si filtre). Si toti producatorii recomanda revizii in service-uri agreate, daca vrei sa pastrezi garantia.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline Laurentiu

« Răspuns #375 : 27.Iun.2024, 01:10:47 p.m. »
Service-urile autorizate pot efectua (legal) revizii peste service-ul reprezentantei: minutul 28:00 din clip.
P.S. Pentru cine interesat, poate viziona intreg filmuletul.

ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline GoneFishing

« Răspuns #376 : 04.Iul.2024, 11:27:56 p.m. »
Service-urile autorizate pot efectua (legal) revizii peste service-ul reprezentantei: minutul 28:00 din clip.

Eu stiu de mult timp asta si am mai spus-o pe aici. Am citit si ordonanta parca care mentiona asta.
Unii nu au crezut, altii au spus ca vor iesi scantei cand sare motorul sau turbina in aer si apelezi la garantie. Tind sa le dau dreptate ultimilor. Imi aduc aminte de cazul celui cu motorul in garantie care a trebuit sa treaca prin furcile caudine ca intr-un final sa isi gaseasca dreptatea in justitie.

Daca am avea institutii cu oameni pregatiti dar mai ales capabili sa se puna in papucii altora, atunci preanecinstitii, preaneinteleptii, preanepoliticosii, preaneumilii si preaneprofesionistii dealeri in cazul de fata, ar inghiti zabala si s-ar transforma rapid in aia fara "ne". Dar cu un ANPC plin mai mult de capuse incapabile sa analizeze o sesizare dar foarte capabile sa stranga bani pentru zile negre...atunci, ne putem cufura impacati pe orice text de lege si pe cei care le propun.
  • SUZUKI VITARA 1.4, BOOSTERJET, AT, AllGRIP, 2019
- cu siguranta niciodata prostit pentru a 2-a oara de SUZUKI ;>)

Offline Olivian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #377 : 29.Iul.2024, 12:01:35 p.m. »
Bună ziua!
Am un Grand Vitara an 2011 DDIS, am probleme la motor (pierderi gaze si ulei pe la injectoare etc.). Rog mult o recomandare de service-uri serioase / competente pe aceste probleme în București, în zone din jurul zonei 13 septembrie / sector 5.
Mulțumesc!
  • suzuki grand vitara

Offline enicky

« Răspuns #378 : 01.Aug.2024, 11:50:40 a.m. »
  Cel mai bine e sa ne informam de pe site-ul oficial Suzuki.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline GoneFishing

« Răspuns #379 : 01.Aug.2024, 03:59:09 p.m. »
  Cel mai bine e sa ne informam de pe site-ul oficial Suzuki.

« Ultima Modificare: 01.Aug.2024, 04:13:16 p.m. de GoneFishing »
  • SUZUKI VITARA 1.4, BOOSTERJET, AT, AllGRIP, 2019
- cu siguranta niciodata prostit pentru a 2-a oara de SUZUKI ;>)