Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107607 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #280 : 22.Mar.2019, 07:38:53 a.m. »
Citat
Asa face si Renault-Nissan-Dacia. La maxim o saptamana de la interventia in service ma suna o tanti. Nu stiu insa daca foloseste la ceva ce spun eu acolo.

Iti spun eu din surse sigure (ceea ce declara Dacia la intalnirile lor cu furnizorii) ca folosesc feedback-ul dat de end useri. De cativa ani Dacia a investit mult efort in imagine si imbunatatirea gradului de perceptie al utilizatorului final. Cel putin asa declara ei si se vede in presiunea pusa pe furnizori (eu sunt unul din ei).
« Ultima Modificare: 22.Mar.2019, 08:04:27 a.m. de toma »
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline boga81

« Răspuns #281 : 22.Mar.2019, 07:45:42 a.m. »
La DAB si Autonet am fost sunat pentru feedback dupa "interventiile" la Suzuka.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline toma

« Răspuns #282 : 22.Mar.2019, 08:05:33 a.m. »
Si eu de la Radacini... doar ca nu pare sa ajute prea mult. Am impresia ca deocamdata e la nivelul "trebuie sa avem acest proces". Abia urmatorul pas este sa inteleaga de ce il au si ce fac cu el  >:)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #283 : 22.Mar.2019, 08:15:32 a.m. »
Si pe mine m-a sunat Autonet cand am efectuat revizii sau reparatii la ei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline duculetu

« Răspuns #284 : 22.Mar.2019, 08:18:02 a.m. »
Eu nu am fost sunat niciodata de Autonet. Si daca as fi, probabil as fi reticient sa fiu sincer sa nu ma tina minte. Frica asta e dobandita nu inascuta  :">
Prostia e ca am platit extinderea garantiei.

Offline f.cristi

« Răspuns #285 : 22.Mar.2019, 08:28:05 a.m. »
Prostia e ca am platit extinderea garantiei.
E prostie ? Eu inca nu am platit-o.

Offline duculetu

« Răspuns #286 : 22.Mar.2019, 09:26:13 a.m. »
Pai mi-am prelungit cu inca 2 ani abonamentul la a face reviziile in retea, si am platit 138 euro pentru asta. Tot acolo le-as fi facut dar cum spuneam mai sus, cand o faci ca vrei nu ca esti nevoit, altfel imi pare ca sta situatia.

Offline f.cristi

« Răspuns #287 : 23.Mar.2019, 08:16:37 p.m. »
Tin minte ca la revizie am intrebat cat costa extinderea garantiei si mi-au spus ca 1000 lei, ceea ce e departe de cei 138 Euro cat ai dat tu.
In general, eu nu prea tin masinile mai mult de 5 ani (am dat Qashqai-ul cand a implinit 6 ani, acum am un Captur care se apropie de 6 ani dar deja imi face cu ochiul noul Clio 2019), dar din experienta proprie am observat ca de prin anul 4-5 cam incepi sa bagi bani in ele. Asadar, pt. cine vrea sa tina masina mai mult de 5 ani aceasta extindere a garantiei (cu conditionarea efectuarii reviziilor in reteaua lor) reprezinta sau nu vreun avantaj ? Ma gandesc ca daca ai "norocul" de niste interventii majore e un avantaj, altfel...Cum am patit eu cu Qashqai-ul pt. un "rahat" de piesa (o clapeta motorizata cu o bucata de teava pe evacuare, care reintorcea gazele in camera de ardere) pe care am schimbat-o in garantie in anul 2 si in anul 6 s-a defectat iar si costa 3000 lei OEM (s-a dovedit pana la urma ca nu era de vina motorasul clapetei ci un contact imperfect).

Offline duculetu

« Răspuns #288 : 23.Mar.2019, 10:38:38 p.m. »
Cred ca ajuta la revanzare, in caz ca nu o dai in familie. La cum am eu grija de lucruri nu imi fac probleme.

Offline ASZ

« Răspuns #289 : 09.Apr.2019, 12:47:46 p.m. »
Pachetul de filtre originale (ulei, aer si polen) + 4 l Ecstar 0-20W costa in Ungaria 19.420 ft (adica ~295 lei).
In varianta AM, pachetul cu acelasi ulei costa 12.580 ft (adica ~191 lei)

Chiar nu inteleg de ce service-urile noastre practica scorurile acestea astronomice la revizii, unde doar cei 4l de ulei costa 250-300 lei :(

Iar setul de placute fata TRW ( GDB3633 ), costa 12.337 ft (adica ~190 lei) ....

The following users thanked this post: kellogs