Tin minte ca la revizie am intrebat cat costa extinderea garantiei si mi-au spus ca 1000 lei, ceea ce e departe de cei 138 Euro cat ai dat tu.
In general, eu nu prea tin masinile mai mult de 5 ani (am dat Qashqai-ul cand a implinit 6 ani, acum am un Captur care se apropie de 6 ani dar deja imi face cu ochiul noul Clio 2019), dar din experienta proprie am observat ca de prin anul 4-5 cam incepi sa bagi bani in ele. Asadar, pt. cine vrea sa tina masina mai mult de 5 ani aceasta extindere a garantiei (cu conditionarea efectuarii reviziilor in reteaua lor) reprezinta sau nu vreun avantaj ? Ma gandesc ca daca ai "norocul" de niste interventii majore e un avantaj, altfel...Cum am patit eu cu Qashqai-ul pt. un "rahat" de piesa (o clapeta motorizata cu o bucata de teava pe evacuare, care reintorcea gazele in camera de ardere) pe care am schimbat-o in garantie in anul 2 si in anul 6 s-a defectat iar si costa 3000 lei OEM (s-a dovedit pana la urma ca nu era de vina motorasul clapetei ci un contact imperfect).