0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: macold din 10.Mar.2019, 08:48:48 a.m.Oare stie cineva (apare pe vreo statistica) numarul de Suzuki-uri vandut anul trecut in Romania? Sau macar unde se plaseaza intr-un clasament?Da, am gasit eu statistica aiciSuzuki ocupa locul 9 in Romania cu 4180 unitati vandute in 2018.
Oare stie cineva (apare pe vreo statistica) numarul de Suzuki-uri vandut anul trecut in Romania? Sau macar unde se plaseaza intr-un clasament?
Am făcut eforturi să nu asociez brandul Suzuki cu țepele încasate de la service-urile Suzuki din România. Poate ați observat. Rămân un idealist.
....... i-am spus că o să-mi repar cât mai bine posibil Vitara și apoi o s-o vănd să mă scap de coșmar. ...... dacă am avut experiențe mai bune în alte service-uri, decât la Suzuki și i-am dat dreptate: și la Dacia, Renault și la Ford , Opel sau Peugeot am avut probleme. Mici. ......Rămân un idealist.
Mă refer explicit la Premium Cars Cluj. la Hinode Service SRL Cluj și nu în ultimul rând la dragii mei "consăteni" de la Rubin Bistrița. Țepari desăvârșiți.
Decat sa ma "faca" niste dilări mai bine schimb marca.