Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107498 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #230 : 10.Mar.2019, 11:55:02 a.m. »
Oare stie cineva (apare pe vreo statistica) numarul de Suzuki-uri vandut anul trecut in Romania? Sau macar unde se plaseaza intr-un clasament?

Da, am gasit eu statistica aici

Suzuki ocupa locul 9 in Romania cu 4180 unitati vandute in 2018.
Romania este o piata de desfacere a automobilelor Suzuki mult sub celelalte piete europene. De aici si timpii mari de asteptare datorati modului in care fiecare dealer poate efectua o comanda. Mai pe romaneste...pe cei de la Suzuki nu prea ii doare de Romania.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #231 : 10.Mar.2019, 10:58:36 p.m. »
pai la ce feedback au de pe aici tu ti-ai mai face de lucru cu ai nostrii ?
noi le stricam imaginea prin servicii de kko, orice client care are cea mai mica nemultumire prin service-uri, în subconstient o asociaza cu marca masinii, considera ca masina e nashpa.
si trece la alta marca ca sa constate ca si aia e nashpa.
asta pâna ramâne în pana prin tari ca afara si constata diferenta de calitate a serviciilor.
as fi curios daca s-ar face un sondaj printre membrii suzuki-club câti dintre ei nu au avut macar o nemultumire vreodata fata de serviciile reprezentantelor; as face pariu ca nu exista vreunul, ceva - oricât de mic, tot l-a nemultumit.

(apropo, eu am ramas în concediu în pana prin Bulgaria, tractarea masinii 10 km pe platforma + 2 ore de manopera (era macinat un cablu care merge la electromotor - masina era muta, si a fost de "sapat" ca sa se afle cauza defectiunii cam 1 ora si 50 de minute  :)) m-a costat 80 de leva = 40 de euro !!; am dat 200 de lei ca nu mai aveam leva, si tipul care m-a tractat si era patronul service-ului a început sa faca conversii din lei în leva ca sa-mi dea rest! - euro era undeva la 4.2 lei pe atunci)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay, duculetu

Offline remarque

« Răspuns #232 : 11.Mar.2019, 07:48:51 p.m. »
La un moment dat am discutat cu un amic și i-am spus că o să-mi repar cât mai bine posibil Vitara și apoi o s-o vănd să mă scap de coșmar. I-am zis că deja mă uit cel mai probabil după o Kia Sportage sau o Mazda Cx cu motorizare benzină. Sau poate Nissan Qashqai, Opel Mokka X sau chiar Duster. M-a  întrebat dacă am avut experiențe mai bune în alte service-uri, decât la Suzuki și i-am dat dreptate: și la Dacia, Renault și la Ford , Opel sau Peugeot am avut probleme. Mici. Valoric vorbind au fost probleme minuscule față de cele de la Suzuki, defectele fiind minore. Datorită modului în care a fost tratat defectul major al motorului Vitarei, "acreditați" lui Suzuki România rămân pentru mine maeștrii de necontestat. Mă refer explicit la Premium Cars Cluj. la Hinode Service SRL Cluj și nu în ultimul rând la dragii mei "consăteni" de la Rubin Bistrița. Țepari desăvârșiți.

Am făcut eforturi să nu asociez brandul Suzuki cu țepele încasate de la service-urile Suzuki din România. Poate ați observat. Rămân un idealist.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Myhay

« Răspuns #233 : 11.Mar.2019, 08:07:13 p.m. »
Am făcut eforturi să nu asociez brandul Suzuki cu țepele încasate de la service-urile Suzuki din România. Poate ați observat. Rămân un idealist.

Si bine faci. Ca exemplu , acum cativa ani , pe la inceputurile vestitului motor EcoBoost de la Ford care culmea a mai fost si premiat ani la rand - ca cel mai bun cel mai tare  :notlst: , cand a aparut pe piata , in primii 2 ani maxim de la aparitie cred , au inceput sa iasa la iveala probleme mult mai grave decat in cazul tau. Si nu izolate cum este la tine. Era vorba de multe masini , nu conta modelul ca era Fiesta , Focus etc. Tot ce insemna EcoBoost de 1.0 si 1.5 L parca. Nu am acum la indemana link-uri sau video-uri dar se facuse tam-tam mare prin presa la un moment dat. Vorbim de Anglia aici. Acolo au fost problemele cele mai multe , nu stiu de ce. Sau probabil la englezi s-a facut tevatura mai mare ca aia de regula nu stau la discutii ca noi astia din sud-est.

La fel , reprezentantele Ford au refuzat sa ia vreo masura sau sa intervina sau sa recunoasca defectele desi erau clar evidente. Logic , masinile erau inca in garantie , multe nici nu atinsesera 30.000 km. Problemele au constat in supraincalzirea motorului , racire deficitara a lui , in urma careia s-a soldat cu blocuri motor sparte / crapate /  fisurate. Se pierdea antigelul in felul asta si motorul se supraincalzea. La majoritatea posesorilor se intampla in mers problema urmata de cele mai multe ori de incendii. Deci mai exista si riscul enorm sa-ti pierzi si viata. Ford a fost data in judecata de multi posesori si nu mai stiu finalul , am impresia ca pana la urma au fost despagubiti. Ce vreau sa scot in evidenta este ca una e sa fie 1-2-3 bucati cu unele probleme si alta este sa fie zeci- sute de masini cu aceeasi problema.

PS : Uitati un link la o cautare simpla si rapida pe google. Sunt si filmulete daca aveti rabdare sa cautati mai amplu unde posesorii isi spun ofurile. Vad ca sunt destul de recente rechemarile. Probabil au din nou aceasta problema se pare. Stiu sigur ca au mai fost aceleasi cazuri si in anii trecuti inainte de 2015.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=probleme+Ford+Ecoboost

Asa ca stai linistit , sunt altii cu probleme mult mai grave dupa cum se vede. Si astia de la Ford au facut rechemari pana la urma pentru simplul fapt ca erau un numar foarte mare de masini la nivel global cu o problema grava in care puteai sa-ti pierzi viata foarte lejer si din prisma faptului ca au fost dati in judecata de atatia posesori. Ca altfel , daca erau 2-3 fraieri...nici nu-i bagau in seama. Si asa , in conditiile de mai sus , de abia au miscat ceva.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline ntire2000

« Răspuns #234 : 11.Mar.2019, 09:41:46 p.m. »
....... i-am spus că o să-mi repar cât mai bine posibil Vitara și apoi o s-o vănd să mă scap de coșmar.
...... dacă am avut experiențe mai bune în alte service-uri, decât la Suzuki și i-am dat dreptate: și la Dacia, Renault și la Ford , Opel sau Peugeot am avut probleme. Mici. ......
Rămân un idealist.

scuza-ma daca am scos din context esentialul.
esti un idealist.
ca si mine de altfel.

si nu o sa scapi de cosmar.

cosmarul e de fapt problema majora a acestei tari - jumatatea de secol de comunism împutit în care s-a distrus definitiv respectul.
respectul între oameni, respectul fata de munca bine facuta, respectul fata de ORICE.
la noi au fost închise granitele mai mult de doua generatii, oamenii nu au avut contact cu lumea civilizata si valorile pe care le impune civilizatia.
inclusiv respectul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Myhay, Soimu

Offline f.cristi

« Răspuns #235 : 11.Mar.2019, 09:44:55 p.m. »
Mă refer explicit la Premium Cars Cluj. la Hinode Service SRL Cluj și nu în ultimul rând la dragii mei "consăteni" de la Rubin Bistrița. Țepari desăvârșiți.
=))
Inca n-ai primit interzis ?

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #236 : 11.Mar.2019, 10:17:04 p.m. »
n-au corespondat intre ei 😂😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline f.cristi

« Răspuns #237 : 11.Mar.2019, 10:25:01 p.m. »
 =))

Offline f.cristi

« Răspuns #238 : 11.Mar.2019, 10:27:01 p.m. »
Decat sa ma "faca" niste dilări mai bine schimb marca.

Offline Soimu

« Răspuns #239 : 11.Mar.2019, 11:48:26 p.m. »
Decat sa ma "faca" niste dilări mai bine schimb marca.

...si vorba aia:"din lac in putz".

P.S. de cateva zile am si eu o masina ca a ta(exceptand culorile, a mea e blue neon) si deocamdata sunt multumit...( e drept ca inca nu o cunosc, si nici cartea inca nu am luat-o la citit, decat putin)...
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip