Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107499 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Soimu

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #210 : 28.Oct.2018, 10:01:49 p.m. »
@Soimu multumesc pentru raspuns, o sa ma interesez.

Cu placere!...stiu subiectul ca am fost interesat de o masina mica cu cutie automata; am vrut sa fie Swift, dar la momentul respectiv Suzuki nu a adus, asa ca am luat cu cutie manuala; insa vazand anumite caracteristici de condus masina cu CVT  la Yaris, nu as recomanda cumpararea in orb, fara drivetst!         
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline ...

« Răspuns #211 : 06.Nov.2018, 04:06:03 p.m. »
Cine nu vrea sau nu poate se duce in alta parte. Pur si simplu.
Acum la modul serios (ca mai sus am si glumit, asa voalat, printre randuri), pentru clientii captivi de asa-zisa garantie (un fel de PAID de care putini beneficiaza), nu mai este asa de simplu sa mergi in alta parte, pentru "ca cam" peste tot stacheta e sus. Mi-ar placea, in schimb, sa vad tarife diferite la revizii in functie de pretul platit pe masina. Eu am dat 10k, tu ai dat 20k, deci iti permiti. Un fel de taxa pe "aroganta", ca CASS. Muncesti mai mult ca altii, ai 2-3 joburi sau ai mai multe venituri, sa-ti fie rusine, ia sa te cocosez: platesti mai mult la asigurarea de sanatate, si beneficiezi la fel de putin ca aia care contribuie cu minimul (sau deloc) si toata ziua vin la urgente, se interneaza pentru o zi si isi fac analize complete.
Cred ca trebuia sa postez in topicul "Tara...", rog un moderator sa mute. Much obliged. :)

Offline ...

« Răspuns #212 : 06.Nov.2018, 04:29:37 p.m. »
Ontopic: de retinut pentru cei interesati: la Arinovis Brasov, pentru ambele revizii efectuate pana acum nu am fost primit cu piesele mele si nu s-a efectuat inspectia caroseriei, pe motiv ca nu e inclusa in revizie. Autonet am vazut din postarile colegilor ca face si factureaza automat o inspectie electrica (necuprinsa, din ce stiu eu, in revizia anuala). Macar la Bucuresti poti alege dintre 5-6 dealeri, care sa te suga de bani.

Offline f.cristi

« Răspuns #213 : 06.Nov.2018, 04:33:24 p.m. »
Pe partea de piese se poate face economie comandand online piesele de origine.
Nu stiu daca poti numara pe degetele unei maini service-urile care accepta asta. Personal, de interes pt. mine eu nu cunosc niciunul (la niciuna din cele 6-7 marci pe care le-am avut)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #214 : 06.Nov.2018, 04:34:56 p.m. »
Revizia electrica este compusă din aprinderea tuturor becurilor. Asta o poti face cu nevasta sau copilul in parcare.
Despre partea cu piesele cumparate de client, daca sunt de origine (adica Suzuki), poate ca o discuție cu directorul de service cu proiecția unei plângeri la ANPC ar putea ajuta.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #215 : 06.Nov.2018, 04:38:58 p.m. »
Poate, dar eu nu pot să pup unde a scuipat boierul. Adică după o reclamație, eu nu mai vreau să calc pe acolo. Așa că tac și întorc obrazul.

The following users thanked this post: kellogs

Offline f.cristi

« Răspuns #216 : 06.Nov.2018, 04:40:14 p.m. »
poate ca o discuție cu directorul de service cu proiecția unei plângeri la ANPC ar putea ajuta.
Esti optimist.

Offline boga81

« Răspuns #217 : 06.Nov.2018, 05:32:10 p.m. »
Eu nu am avut probleme nici la Suzuki, nici la Toyota sa vin cu piese de acasa. La Toyota Nord (125 lei/ora anul trecut) si Sud (tot 120 lei/ora ca la Suzuki) singura lor "obiectie" a fost sa vada si factura pentru piesele de origine. Atat.
Se pare ca si cei de la Suzuki au crescut preturile la manopera sa ajunga din urma alte marci...
Iar pe cartea de service la Suzuki scrie "cu piese client". Habar n-am ce s-ar intampla in caz de garantie.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline f.cristi

« Răspuns #218 : 06.Nov.2018, 05:33:54 p.m. »
Iar pe cartea de service la Suzuki scrie "cu piese client". Habar n-am ce s-ar intampla in caz de garantie.
Probabil ti-ar gasi nod in papura.

Offline Myhay

« Răspuns #219 : 06.Nov.2018, 10:26:18 p.m. »
Ei gasesc nod in papura si daca faci interventiile in service cu piesele lor. In cazul cazul asta , daca vii tu cu piesele , intradevar au un motiv in plus de invocat chiar daca este total nefondat.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic