Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107483 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #190 : 04.Ian.2018, 01:29:51 p.m. »
Parca era o lege data prin 08-09, prin care sunt obligati sa-ti permita accesul sau macar vizionarea pe toata durata reparatiei. Cand ajung la birou o caut in programul legislativ.
E vorba de Legea 51/2013.

Offline emil_greus

« Răspuns #191 : 04.Ian.2018, 01:35:06 p.m. »
ma citez pe mine...  :fluier:  pana acum am primit o recomandare doar de la enicky (Multumesc). Altcineva? alta opinie? sau acceasi?

Referitor la experientele proprii si referinte : Ce service Suzuki (din zona Bucuresti + 150 km) ati putea recomanda pentru reviziile periodice?

Sunt consitent ca la orice service se pot face reviziile periodice, cam in acceasi zona de pret, dar micile detalii fac diferenta (verificarile pe sub masina, gresari, curatare, echipamete si solutii tehnice profesionale (de exemplu am vazut cum se inlocuieste lichidul de frana intr-un service de cartier si cum intr-un service de marca... :) ).

Ma intereseaza in primul rand sa pot sta langa masina pe toata durata reviziei.

La revizia de 1000km am fost la Dageco, am stat langa masina, dar nu am fost impresionat de service/echipamente.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #192 : 04.Ian.2018, 01:41:27 p.m. »
La Autonet nu te lasa sa stai permanent langa masina, ci te uiti pe geamurile despartitoare. Daca ai ceva de intrebat ceri voie si te duci la mecanic, sau daca gaseste el ceva de raportat te cheama la masina. Eu am stat langa masina doar o data sau de doua ori, cand masina era noua, dupa care i-am lasat in pace sa-si vada de treaba, evident urmarindu-i de la distanta.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: emil_greus

Offline f.cristi

« Răspuns #193 : 04.Ian.2018, 01:43:16 p.m. »
evident urmarindu-i de la distanta.
La Marshal treaba asta o poti face eventual prin gaura cheii  :)

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #194 : 04.Ian.2018, 01:47:25 p.m. »
Las' că la Rădăcini bd. Timişoara nici asta nu poţi face, că service-ul e în altă clădire...
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline emil_greus

« Răspuns #195 : 04.Ian.2018, 01:55:38 p.m. »
@bekxy: Radacini B-dul Timisoara este Opel?
Radacini Iuliu Maniu este Suzuki?
Aici vorbeam despre service Suzuki. Imi scapa ceva?

Offline shpeedy

« Răspuns #196 : 04.Ian.2018, 02:25:46 p.m. »
Emil, nu stiu cat de mult te ajuta mai multe opinii...

Eu, de exemplu,  am avut experiente cu suisuri si coborasuri, dar in mare parte OK, cu Autonet (dar care e cam scump) si experiente OK cu Marshal Rm. Valcea (chiar daca nu am stat langa masina tot timpul), dar not-OK cu Royal Motors (la care altii au experiente OK).

Referitor totusi la chestia asta cu statul langa masina, chiar azi citeam o afirmatie pe FB cum ca, potrivit unui studiu, România e țara europeană cu cei mai puțini de acord cu afirmația "în cei mai mulți oameni se poate avea încredere". Doar în Turcia și Serbia nivelul de încredere în ceilalți e la fel de scăzut. Cel mai mare: țările scandinave și Olanda....
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #197 : 04.Ian.2018, 02:29:00 p.m. »
@bekxy: Radacini B-dul Timisoara este Opel?
Radacini Iuliu Maniu este Suzuki?
Aici vorbeam despre service Suzuki. Imi scapa ceva?
My bad, Iuliu Maniu, evident. :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline f.cristi

« Răspuns #198 : 04.Ian.2018, 02:34:41 p.m. »
România e țara europeană cu cei mai puțini de acord cu afirmația "în cei mai mulți oameni se poate avea încredere".
Pai si nu e asa ? Nu stiu cum e in celelalte tari, dar in Romania e pe deplin valabila afirmatia.
Numai cand mi-am facut casa, la manoperele la care n-am fost langa ei si-au batut joc: n-au mai izolat cum trebuie si a aparut ulterior mucegai, n-au mai finisat rosturile, n-au izolat cum trebuie podul si multe multe altele.

Offline emil_greus

« Răspuns #199 : 04.Ian.2018, 02:39:18 p.m. »
@shpeedy : Asa este. Se pare ca pererile sunt impartite. O sa dau cateva telefoane pentru programare, atunci cand va fi cazul. Voi merge la cei care imi permit accesul langa masina pe perioada reviziei.

Referitor la incredere - ea trebuie castigata. Si pentru asta e necesar timp (deocamdata inca se fac foarte multe "smecherii" in service-uri si prefer sa nu merg pe incredere la masina personala). In plus, stand langa masina putem acumula ceva cunostinte tehnice legate de masina noastra (pentru cei interesati).