Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 107479 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline duculetu

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #130 : 07.Nov.2017, 09:09:52 p.m. »
Ne-ai cam inchis gura :6 ..

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #131 : 07.Nov.2017, 09:21:42 p.m. »
Da asa este, am citat mesajul lui @Redsor; daca am gresit imi cer scuze. >:D<

Păi nu l-ai citat, l-ai plagiat, ca lumea bună din politichie...  :-))
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: NicNic

Offline NicNic

« Răspuns #132 : 07.Nov.2017, 09:22:57 p.m. »
Ca sa continuam subiectul topicului: ce service-uri ar fi de recomandat in Suedia?
Sau e mai convenabil sa facem reviziile/reparatiile in Romania?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Pop Denisa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Femeie
    • Piatra Neamt
« Răspuns #133 : 20.Nov.2017, 08:44:18 a.m. »
Trebuie programare la verificarea de 1000 km? Am 1050 km, dar nu a trecut 1 luna. Trebuie sa ma programez?? La telefon, in Bacau, mi s-a spus ca nu se face programare si verificarea dureaza f putin.
  • SX$ spirit 4x4

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #134 : 20.Nov.2017, 09:08:08 a.m. »
Depinde de gradul de incarcare al servicelui, eu tot la 1000 si ceva a facut verificarea.
A fost o inspectie de rampa si a bagat si laptopul pentru a verifica parametrii, a durat 20 de minute.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline voyagersm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #135 : 20.Nov.2017, 09:08:36 a.m. »
Nu stiu cum este in Bacau, dar aici in Bucuresti trebuie programare. Intr-adevar nu dureaza foarte mult, maxim o ora, dar eu am sta mult dupa un electrician.
  • Vitara

Offline dAlex

« Răspuns #136 : 20.Nov.2017, 11:05:44 a.m. »
Trebuie programare la verificarea de 1000 km? Am 1050 km, dar nu a trecut 1 luna. Trebuie sa ma programez?? La telefon, in Bacau, mi s-a spus ca nu se face programare si verificarea dureaza f putin.

Asa e, la 1000 de km nu dureaza mult verificarile. Eu am fost de mai multe ori la Bacau si am fost programat pentru tot ce am avut de facut, dar pentru asta cred ca e de inteles.

La mine verificarea de 1000 de km am facut-o la Arad, si a durat 10-15 minute.  Mi-au gasit avelopele prea umflate si scutul prea tare strans incat vibra.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline shpeedy

« Răspuns #137 : 19.Dec.2017, 09:19:57 p.m. »
In privinta departamentului de vanzari e alta poveste. In general cu cat mai provincial cu atat mai zgarcit e dealerul. La respectivii obtinusem un discount in jur de 200 Euro, la Pitesti 700 Euro (!), dar aici e ceva aparte fata de restul tarii, iar la Bucuresti 400 si ceva de Euro pt. aceeasi echipare. Pt. ca m-am câcâit pana m-am hotarat am pierdut oferta de la Pitesti si am ramas cu cea de la Bucuresti. N-a fost chip sa obtin local aceeasi oferta ca la ceilalti dealeri (imi convenea si mie sa nu ma mai deplasez plus ca era mai usor cu actele de Rabla). Nici disponibilitatea n-a fost la nivelul celorlalti dealeri.

Asta e o chestie atent studiata sau un feeling personal ? Mie mi se pare usor hazardata...
Cand am luat SX-ul am trimis mail la mai multi dealeri din tara. Pana la urma, cel mai bun discount l-am obtinut de la Autonet, dar discount-uri frumusele am primit de la diversi dealeri mai mici sau mai mari. Din experienta similara pot spune ca discount-urile variaza pentru ca preturile la care dealer-ul ia masinile de la importator/fabrica variaza - in anumite conditii, acesta poate beneficia de niste avantaje financiare care reduc destul de mult pretul de intrare al unei masini / unui lot de masini in curtea sa, putand astfel acorda un discount mai mare, alteori nu.

Revenind la experiente cu service-urile, cele de anul asta pe parte de SX4 au fost cu Royal Motors - prima acum cateva luni mai aveau putin si se jurau pe rosu ca am planetara pe duca si necesita schimbare, cand problema era de la una din anvelopele mele All-Terrain (mai mari fata de dimensiunea stock) care atingeau carenajul la intaorcere maxime de volan, iar a doua acum 10 zile cand am fost sa fac revizia la ei si nici dupa o 1h15min de la ora programarii masina nu era bagata in service. Si-au cerut scuze, dar am plecat de acolo. Dupa cum vezi, e cam greu sa mai gasesti, chiar si in reteaua de service-uri agreate, unul cat-de-cat OK. Si nu e apanajul doar a Suzuki-ului. Citesc si alte forumuri si cand vad ce e si pe la alte brand-uri, inclusiv alea premium, ma cam ingrozesc...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline f.cristi

« Răspuns #138 : 19.Dec.2017, 09:26:16 p.m. »
Mie nu mi-a functionat bine 1840-ul. De la Buc. la Valcea nu mi-a aparut AA pe ecran, apoi a aparut/disparut aleator...pana la 1850.
Cand am ridicat masina si mi s-a facut instructajul mi s-a spus (fara sa intreb eu, nici nu stiam) ca se pot face update-uri gratuite de soft la dealeri. Si asta mi se pare procedura corecta in garantie. Daca se intampla ceva cu unitatea multimedia in timpul update-ului homemade cu siguranta vor fi probleme la garantie. Ca le facem noi acasa e pe barba noastra.
Dar tineti cont si ca nu toata lumea se pricepe sa faca asa ceva.

Offline f.cristi

« Răspuns #139 : 19.Dec.2017, 09:31:38 p.m. »
Asta e o chestie atent studiata sau un feeling personal ? Mie mi se pare usor hazardata...
Foarte-foarte bine studiata pe propria piele. In aproape 9 ani de zile sunt la a 7-a masina noua si tzepele cele mai mari mi le-am luat/era sa mi le iau tot de la dealerii locali. Ca sa reformulez un pic cu dealerii provinciali: cu cat mai mic si mai prapadit orasul cu atat mai zgarcit dealerul. In zona noastra Pitestiul e o exceptie si la toate marcile.
Cateva exemple:
- ASX luat de la fostul dealer local Mitsubishi. Discount-ul a fost revizii gratuite pe toata durata garantiei. La vreo luna dupa ce am luat masina ma intreaba cineva daca dealerul respectiv n-a dat faliment. I-am spus ca nu, tocmai ce luasem masina. Cand m-am dus la prima revizie - lacat pe usa. Ulterior am aflat ca si in momentul comenzii masinii ei erau in insolventa si stiau ca intra in faliment. Tzeapa !
- Captur. Local - covarase si seminte. Bucuresti - discount 1000 Euro. Ulterior localul - "pai va puteam da si noi discount 1000 de Euro". "Pai ce, n-ati crezut ca iau masina ?"
- Qashqai. Reprezentant local - seminte. Pitesti - vreo 600 Euro si accesorii
- Ignis - si eu am cerut oferte din toata tara si cele mai bune doua au fost cele de mai sus.
- Fiesta 2017 (pe care n-am mai luat-o, in favoarea Ignis-ului). Local - discount standard Ford. Bucuresti Roadhill - suplimentar inca 1500 Euro
- si alte oferte neconcretizate
« Ultima Modificare: 19.Dec.2017, 09:53:07 p.m. de f.cristi »