Stiti, citind posturi ca cele de mai sus ma fac sa-mi amintesc de ce am plecat din tara...Sincer va urez sa apucati sa traiti intr-un sistem ca cel suedez in care am trei modalitati elecronice de autentificare pe orice sait guvernamental care sunt cuplate cu bancile si daca faci ceva te stiu toti...dar in schimb am totul online, singura data cand am ajuns pe la birouri a fost sa depun actele pentru ID si sa-l ridic...toate contractele le-am facut la telefon, inclusiv ala de curent electric...masina a venit cu numere cu tot si daca intri pe saitul autoritatii de transport introducand numarul masinii ai automat toate datele ei , mai putin datele propietarului care insa pot fi trimise la o adresa de email verificata...Adica...am batut Europa in lung si lat asta vara fara un act la masina fiind incredintat ca le am doar electronic...cand la granita slovaco-ungara mi-au cerut actele masinii pentru vigneta le-am spus ca doar electronic, ca si cartea service (am facut revizia a doua in tara asa ca am venit la dealer cu factura si mi-a introdus lucrarile in calculator pentru evidenta)...