Autor Subiect: Perdelute interior  (Citit de 1304 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Perdelute interior
« : 07.Oct.2021, 07:15:12 a.m. »
Caut niste perdelute de interior pentru SX4 S-Cross 2021 si nu gasesc nicaieri in Romania si la un pret ... normal :)
Ceva de genul caut: https://epc.net.pl/solcar/index.php?id_product=376&controller=product&id_lang=8
Stie cineva unde gasesc? Sau s-a discutat pe undeva, am cautat si nu am gasit informatii.

Sunt foarte utile pentru protectie solara si mai ales noaptea impotriva luminilor de la faruri din spate.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: miocrl

Online ntire2000

Re: Perdelute interior
« Răspuns #1 : 07.Oct.2021, 11:16:22 a.m. »
La banii aia nu mai bine te orientezi catre folie fumurie UV?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #2 : 07.Oct.2021, 11:49:00 a.m. »
Sunt foarte utile pentru protectie solara si mai ales noaptea impotriva luminilor de la faruri din spate.
    Cel mult pntru faruri din spate, in rest, absolut inutile. Folia auto a evoluat foarte mult, nu va inchipuiti ca doar "face umbra".
Exista mai multe modele care se pot testa cat de eficiente sunt si ai de ales.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #3 : 07.Oct.2021, 11:49:41 a.m. »
Folia nu "imprastie" lumina de la farurile masinilor din spate.
L.E. ... eu caut perdelute dedicate pentru modelul asta, nu fac comparatie intre folie si perdelute, nu zic altceva de folie ... eu intreb doar daca stie cineva un link unde pot gasi :)
 :pardon:

Offline toma

« Răspuns #4 : 07.Oct.2021, 11:55:38 a.m. »
Am cautat si eu pentru Vitara insa nu am gasit in tara, tot pe site-uri din afara am avut succes. Unde pretul gasit de tine e ... normal.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Hoinar

« Răspuns #5 : 07.Oct.2021, 11:58:56 a.m. »
La alte masini detinute, am luat cu 150 sau pana 200 ron setul. Iar pe mine ma intereseaza doar luneta :)

Offline toma

« Răspuns #6 : 07.Oct.2021, 12:00:11 p.m. »
Din pacate piata accesoriilor pentru Suzuki este foarte redusa in Romania. Iti sugerezi sa cauti pe Aliexpress daca timpul nu e o prioritate.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Hoinar

« Răspuns #7 : 07.Oct.2021, 12:03:17 p.m. »
@ Toma ... Am cautat si nu am gasit nimic dedicat.
L.E. @toma ... uite ce am gasit pentru tine :)
https://www.laurinzen-auto.ro/perdele-dedicate-auto/4590362-perdele-interior-suzuki-vitara-2020-.html

Offline ...

« Răspuns #8 : 07.Oct.2021, 12:09:10 p.m. »
Eu am asa ceva, o pun fara ventuze, se fixeaza prin fortarea usoara, nefiind model dedicat. Acopera aproape toata luneta. E o plasa ordinara neagra, nimic deosebit. Buna cand bate soarele, dar noaptea ma incurca, tot rabatarea oglinzii in pozitia de noapte e cea mai buna solutie.
 https://www.epiesa.ro/parasolar-luneta-mega-drive-negru-cu-ventuze-acc-16004.htm?gclid=EAIaIQobChMImq2gofm38wIV5QyLCh1y-wWxEAQYASABEgKqdPD_BwE