Autor Subiect: Modificare evacuare  (Citit de 2020 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Modificare evacuare
« : 18.Sep.2021, 06:39:38 p.m. »
Fara sa vreau m-am uitat sub masina si se vede toba mica sub nivel pragurilor, la M16A. Am verificat la alt coleg care are M16A si la fel.
Diferenta este ca la 1.4T si 1.0 T nu se vede.
Caut o solutie de toba mica care sa aiba o forma cilindrica ca la 1.4T.
Am.cautat in manualul de service si la 1.4T sunt 2 tobe mici, iar la diesel nu are toba de mijloc.
Partea de mijloc a galeriei se potriveste la cele 3 modele( 1.6 benzina, 1.4T  si 1.6 diesel)
Nu am manual.de 1.0T  sa vad cu arata.
Nu vreau o solutie sport. Vreau o solutie normala care sa nu schimbe performanta in minus si nici viata motorului sa a altor componente.

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline sancheznfy_br

Re: Modificare evacuare
« Răspuns #1 : 30.Aug.2023, 04:43:43 p.m. »
Vad ca nimeni nu exista nici o soluție tehnica.
Dar totuși cum se calculează toba mica în funcție de , exemplu, puterea motorului? Ce diferențe sunt dacă pun toba mica de 1.4. Turbo? Nu e nici un inginer  " prin zona"?
Multumesc!

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline enicky

Re: Modificare evacuare
« Răspuns #2 : 31.Aug.2023, 01:40:16 a.m. »
Dar totuși cum se calculează toba mica în funcție de , exemplu, puterea motorului? Ce diferențe sunt dacă pun toba mica de 1.4. Turbo? Nu e nici un inginer  " prin zona"?
Multumesc!
  Probabil la un service/reprezentanta gasesti un inginer, sau oriunde, doar sa stii ca este...
P.S. N-ai pus bine ghilimelelel : Nu e nici un "inginer"   prin zona? Asa ca mai bine ca nu ti s-a raspuns !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip