0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Cred ca mai bine ne-ai spune de ce ti se pare ca sint rulmentii dusi. Testul se face cam asa: - se suspenda roata respectiva (o ridici pe cric ca si cum ai vrea sa schimbi roata) - pui miinile la ora 6 si la ora 12 pe roata si vezi daca are joc
Citat din: unde din 30.Sep.2009, 10:14:35 a.m. Cred ca mai bine ne-ai spune de ce ti se pare ca sint rulmentii dusi. Testul se face cam asa: - se suspenda roata respectiva (o ridici pe cric ca si cum ai vrea sa schimbi roata) - pui miinile la ora 6 si la ora 12 pe roata si vezi daca are jocKilometrii nu ii pot verifica sincer sa fiu. Si este foarte posibil sa aiba mult mai mult decat 110 mii. Am mers pe buna credinta cand am cumparat masinuta. Oricum, asta este masina la mana a doua, aproape o loterie. Am fost astazi la Suzuki (reprezentanta Sibiu) Sunt rulmentii, pivotii (inferiori+superiori), semeringurile de la planetare (din cate am inteles astea au dus la uzura rulmentilor). suport motor spate rupt (din cauza aceasta se auzea zgomotul si la plecarea de pe loc)...si cam atat Toata distractia este undeva la 2000 lei (RON). Asta este, eu am de gand sa ma bucur de masinuta aceasta.
aaa, pai zi asa , ca scrisesei 11mii nu 110 mii
Rulmentii de roata nu se schimba la un numar de km, ci doar cind e necesar. Si nu se schimba nici rulmentul de pe partea celalalta. Statistic vorbind, asteapta-te ca rulmentii de pe dreapta sa dureze mai putin din cauza ca sint solicitati mai mult.
...asteapta-te ca rulmentii de pe dreapta sa dureze mai putin din cauza ca sint solicitati mai mult.
Citat din: unde din 02.Oct.2009, 10:24:59 a.m....asteapta-te ca rulmentii de pe dreapta sa dureze mai putin din cauza ca sint solicitati mai mult. Oare asa sa fie ? Care e logica ? Solicitati mai mult doar in cazul in care ataci bordurile.