0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cutia neagra seamana cu o canistra de vapori. De regula ea nu are vreun motoras electric si cred ca zgomotul nu vine de la ea (de obicei e o supapa ce varsa vaporii spre galeria de admisie), dar Suzuki mai are inca surprize si pentru mine.
Nu sunt sigur dacă sunetul vine chiar din cutie,
Citat din: vasslehel din 21.Aug.2021, 01:11:28 a.m.Nu sunt sigur dacă sunetul vine chiar din cutie, Deci, cum e colegu', ai rezolvat-o? Ce-au zis sau facut la service??!!
Între timp am mai citit pe net ca ar putea fi sistemul de EVAP dacă intră in “purge mode”, dar as prefera sa-mi confirme cineva și de la service.
Si parea extrem de relaxat ca doar mentenanta nu-l costa nimic în caz de ceva avarie, cunoaste un prieten
Salut,Am fost luni la Suzuki Targu Mureș, iar domnul de la recepția service-ului mi-a zis ca SX4-le lui la fel face după un drum lung, și că nu e vorba de un zgomot electric, ci despre o supapă mecanica de la EVAP. Părea destul de convingător,
Citat din: vasslehel din 22.Aug.2021, 12:21:00 p.m.Între timp am mai citit pe net ca ar putea fi sistemul de EVAP dacă intră in “purge mode”, dar as prefera sa-mi confirme cineva și de la service. Da, interesant ce spui, tocmai am citit si eu cate ceva de EVAP. La Vitara mea cred ca n-are asa ceva, deoarece fasaie busonul la deschidere.