Nu stiu daca o sa apara in curand sau nu. Au cam trecut cele "cateva" luni pronosticate acum cateva postari.
Eu unul n-as fi pronosticat chestia asta, intrucat Suzuki nu are inca forta necesara sa impuna un model de clasa asta pe piata. S-ar arunca in lupta cu companiile care sunt multe, mari si stapane in domeniu. S-ar putea sa scoata ceva, dar destul de mult modificat si relativ uratel si ieftin fata de cel afisat la saloanele auto.
Mai degraba continua cu modelele de nisa, cu raport bun calitate/pret, care se inscriu in traditia si politica companiei.
Din pacate, daca Suzuki n-are putere, fratele (vitreg incepand de anul trecut?!) Opel are; si inclin sa cred ca platforma tehnica a lui Insignia se cam trage cu nesimtire din proiectul Kizashi.
Nu-s expert in domeniu, nici in cel tehnic-auto nici in cel artistic-auto, dar linia lui Insignia mi se pare ca seamana izbitor de mult cu una din variantele lui Kizashi (cea in 3 volume). Evident, exista deosebiri, dar un simplu exercitiu de imaginatie le aduce rapid cam la acelasi numitor comun.
O sa caut pozele despre care vorbeam, ca demult voiam sa atac subiectul, dar n-am avut timp.