Autor Subiect: Despre intalnirea aniversara SuzukiClub  (Citit de 10022 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Anna

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
  • Gen: Femeie
Re: Despre intalnirea aniversara SuzukiClub
« Răspuns #10 : 28.Sep.2009, 03:28:36 p.m. »
Mi-a placut extrem de mult si am cunoscut oameni minunati...
ma bucur ca v-am cunoscut! ;-)

Offline danker

« Răspuns #11 : 28.Sep.2009, 03:53:49 p.m. »
- Misto, pe langa toate cele spuse mai sus, as completa, ca si organizarea de data asta a fost ceva mai buna, asta si datorita ajutoarei   ( ajutoarelor)  pe care le-a avut Cristyy  ;)... iar pe langa sponsorii enumerati de Cristyy, au mai fost catva sponsori mici :D adrianr5 cu vinisorul de Recas, miocrl cu o horinca bestiala servita din gura in gura si o tuica de caise din partea unui coleg de la Constanta al carui nume nu l-am retinut. cred ca pexic il stie mai bine  ;).... mai are rost sa spun ce am votat..... >:D<

P.S.

Utilitatea jucarelelor numite Walkie-Talkie , s-a vazut inca odata, ca sa nu mai zic ca intretin atmosfera in timpul mersului. :D

« Ultima Modificare: 28.Sep.2009, 04:07:33 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 28.Sep.2009, 04:02:28 p.m. »
tuica de caise de la zamysx4 - a trebuit sa fuga la o nunta pt sambata seara

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #13 : 28.Sep.2009, 04:05:56 p.m. »
Chit ca acele doamne aiurite de la pensiune au tot incercat sa ne enerveze,Cristyyy a dat dovada de tarie de caracter si nu a facut scandal maret pentru a nu strica weekend-ul nostru.
Sa le dea Dumnezeu sanatate celor care ne-au adus zemurile cu grade multe si nu numai,datorita lor intro-ul in atmosfera s-a facut mai usor! :D :D
Ramaneti fruncea! ;-) :good:
Go Terios!!!:)

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #14 : 28.Sep.2009, 04:59:28 p.m. »
Foarte foarte tare intalnirea de un an. Atmosfera a fost super, incepand cu focul de tabara si terminand cu drumul inapoi spre casa facut intr-o mica caravana. Din pacate eu n-am rezistat prea mult in noaptea "revelionului", oboseala spunandusi cuvantul dupa o vara fara concediu, dupa seara de vineri prelungita pana dupa 3am si dupa un drum off-road sambata de vreo 4 ore.
M-am simtit foarte bine in compania voastra. Sunteti niste oameni minunati.  :clap: :clap: :clap:
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #15 : 28.Sep.2009, 06:19:42 p.m. »
Eu nu am fost la focul de tabara, nu am fost la paintball, nu am stat sambata noapte la karaoke, nu am mers cu caravana, si totusi...cred ca cel mai placut sentiment pe care l-am avut a fost sa simt ca apartin, prin aceasta masinuta, unei comunitati.A fost de altfel motivul pentru care am facut tot ce am putut sa ajung, sa fur putin timp si sa incerc sa va cunosc mai bine, sa va cunosc pe mai multi dintre voi, nu numai virtual, ci si in lumea reala...

Mi-am amintit , recunosc, de anii de studentie (demuuuult trecuti) si sper ca data viitoare sa fiu mai "prezenta".
Va multumesc pentru caldura cu care m=ati primit intre voi, pentru sinceritate si pentru ca nu m-am simtit nici o clipa straina.

Bineinteles, sunt gata sa ma inscriu pe lista pentru urmatoarea intalnire, indiferent unde si cand va fi :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 28.Sep.2009, 06:43:28 p.m. »
Vrem sa organizam galeria foto pentru intalnirea aniversara asa ca va rog sa uploadati materialele voastre aici
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #17 : 28.Sep.2009, 06:45:57 p.m. »
Ma bucur ca am reusit sa va vad si eu si imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult cu voi. Astept sa vad pozele de la karaoke... :D
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 28.Sep.2009, 06:47:34 p.m. »
@deconectat pozele ca pozele....cred ca secventele video vor fi sarea si piperul  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #19 : 28.Sep.2009, 07:59:46 p.m. »
am pus si eu pozele momentan pe picasa deci cine vrea sa le vada si nu mai are rabdare pana le punem pe galerie le puteti vedea aici:

http://picasaweb.google.com/pop.andrei2007/1AnSuzukiClubRomaniaMoeciu#

rezolutia e ceva mai mica, dar daca vrea cineva pozele la rezolutia lor initiala (mai clare etc) PM