Autor Subiect: Despre intalnirea aniversara SuzukiClub  (Citit de 10021 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Despre intalnirea aniversara SuzukiClub
« : 28.Sep.2009, 01:45:10 p.m. »
So.....a trecut si primul anisor de cand ne intalnim aici, in spatiul virtual, la adresa www.suzuki-club.ro (dar si www.sx4club.ro , www.club-suzuki.ro).
Erata: Organizator>cristyyy, Sponsori: Suzuki Romania, Suzuki Autonet, Suzuki Marshal, Auto-acccesorii.ro, Voom.ro.

Despre intalnire ce sa spun....mie mi-a placut si m-am simtit extraordinar (atat eu cat si viitoarea mea). Focul de tabara a fost foarte frumos si chiar ne-a incalzit impreuna cu intaritoarele >:). Sambata ne-am urnit mai greu avand in vedere ca focul de tabara s-a prelungit pana tarziu in noapte (eu unul am adormit pe la ...4+).
A fost micul dejun urmat de plecarea catre locul unde urma sa se desfasoare partida de paintball. Paintball-ul a fost fun desi vand ca unii dintre noi l-au transformat prin cuvintele lor in altceva....romanul e ...pana la capat.
Dupa paintball a urmat un pranz > cina la restaurantul Cheile Gradistei....un pranz bestial. Inca odata recomand tuturor o vizita pe acolo daca sunteti in zona.
Dupa pranz...program de voie, iar majoritatea a fugit in camere pentru un somnic de macar 1h ;).
Seara de sambata a inceput destul de greu. Desi intalnirea pentru masa festiva era la 10... la 9:30 nu eram nici macar 20% pe afara. Asa ca la ora 10 am mers impreuna cu @pitzy_ la colindat si am batut la lume la usa.
Cu greu pe la ora 11 eram aproape in efectiv complet.
A urmat cina si dupa instalarea laptopului pentru karaoke. Pentru a incalzi putin atmosfera am rulat spotul aniversar vreo 10 min iar dupa un slideshow cu imagini de la intalnirile noastre. A urmat primul filmulet marca SuzukiClub de la prima intalnire SuzukiClub Romania - Campulung. Filmul este montat de @pitzy_.
In tot acest timp a fost anuntata si ziua colegului nostru @adrian_r5 (LMA once again) care ne-a servit cu un vin rosu de Recas excelent. Practic acest vin ne-a tinut in priza pana pe la 5:30 :D.
Despre karaoke, dantuiala (cum m-a alergat pe mine nevasta mea ..sa ma oblige sa dansez - aici a ajutat-o si @Baby_blue) las pe altii sa povesteasca ori imaginile by @leutz vor spune tot  >:).

Duminica...trezirea a fost foarte grea, mai ales pentru cei care n-au apucat sa doarma decat 3h. Am bagat rapid un mic dejun. cativa dintre noi si-au montat suporti de numar marca SuzukiClub ROMANIA si am plecat spre locul unde s-a desfasurat concursul de indemanare.
Tema concursului de indemanare a fost: parcare laterala by Suzuki Jimny!
1. pitzy_
2. Razvan
3. @khaos
Mentiune: @leutz

Dupa cum vedeti...avem si un mic poll  ;)
« Ultima Modificare: 28.Sep.2009, 02:00:46 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

Re: Despre intalnirea aniversara SuzukiClub
« Răspuns #1 : 28.Sep.2009, 01:56:38 p.m. »
haha

ori foarte tare ori cu semn de intrebare :P
bebe Robert mi-a restrans participarea la anumite activitati.. dar... creste el.. ce sa zic. :P

prea scurta pt mine :(

« Ultima Modificare: 28.Sep.2009, 01:58:45 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #2 : 28.Sep.2009, 01:57:56 p.m. »
Inca o data multumim celor implicati si felicitari  premiatilor.Pitzy number one! :D

Go Terios!!!:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #3 : 28.Sep.2009, 01:59:51 p.m. »
Votat!Foarte tare frate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A fost cea mai tare iesire de muuuult timp.A fost ceva deosebit impreuna cu oameni deosebiti.La cat mai multe astfel de intalniri.

Felicitari castigatorilor concursului de indemanare si sa va bucurati de premii.Cat despre vin, hîc, toate cele bune! :pardon:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 28.Sep.2009, 02:00:12 p.m. »
Robert e Suzuki addicted de mic :).

Continui cu multumiri pentru taxiu  >:), @pitzy_ care a sigurat transportul tortului si nu in ultimul rand lui @pexic arbitrul nostru :)

P.S. Am votat varianta 1 ..si am si explicat in primul post de ce. Daca vreti puteti face acelasi lucru.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline deathangel1974

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 319
  • McQueen
« Răspuns #5 : 28.Sep.2009, 02:00:31 p.m. »
Per total a fost chiar OK. In afara de cateva mici probleme pe care nu le-au intampinat unii dintre noi (nu comentez ce, ca sa nu fiu catalogat scandalagiu :P), intalnirea a fost fun si chiar o astept pe urmatoarea.

PS Misto focu' de tabara si multumiri lui miocrl  :cheers:

PSS Multumiri sponsorilor!!!
« Ultima Modificare: 28.Sep.2009, 02:05:21 p.m. de deathangel1974 »
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
« Răspuns #6 : 28.Sep.2009, 02:09:24 p.m. »
Eu am votat prima varianta , a fost foarte frumos , ne-am simtit bine, am cantat, am dansat :D   :happy:

Deci, pe cand urmatoarea? :prty:

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #7 : 28.Sep.2009, 02:10:30 p.m. »
foarte tare frate :)

.........neeexxxxxxxxxxxxtttttttttttttttt ?

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #8 : 28.Sep.2009, 02:11:23 p.m. »
frumos , data viitoare poate mai in nord-vest  :-S :D

Offline adrian_r5

« Răspuns #9 : 28.Sep.2009, 02:15:25 p.m. »

« Ultima Modificare: 28.Sep.2009, 02:17:10 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: