0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
In ce sens avem libera trecere, nu stiu cum se procedeaza sa iau o masina din Germania de exemplu.
Scrie asa pe google "cum cumpar o masina din germania" si-ti da o gramda de solutii, decat sa dai 3-4000 in plus unui bisnitar.Eu am cumparat din Belgia in 2000 si habar-n-aveam, am luat-o de la firma auto/dealer, ei au facut actele si eu am platit-o si am venit cu ea in tara, pe roti.
Din memorie:*** GV 1, ~1999 pana ~2005Caroserie cu sasiu separat, tractiune spate, + 4x4, + reductor. Cuplare cu manete.Masina clasica cu totul mecanic, foarte robusta, inca actuala moral chiar si in zilele noastre. Competenta offroad. Adecvata pe sosea.Motoare pe benzina: 2.0 (4 cilindri) si 2.5/2.7 (V6)*** GV 2, ~2005 pana prin 2014 (in Europa)Caroserie portanta/monococa, 4x4 permanent (tractiune fata cu AWD permanent), + reductor. Cuplare electronica din buton.Masina moderna cu totul electronic, actuala moral. Adecvata offroad. Compenetnta pe sosea. Motoare benzina:- modelul 4 usi: 2.0 (4 cilindri) si 2.7 (V6) pana prin 2009 si 2.4 (4 cilindri) si 3.2 (V6) dupa 2009.- modelul 2 usi: a avut motorul de consacrat de 1.6, care a fost in diverse variante si pe alte modele precum SX4, Swift sport, S-Cross, etc.Motoarele diesel au fost de la diversi colaboratori si nu au fost convingatoare. Nu are rost sa te uiti dupa ele. Modelele fiabile si cautate sunt cele pe benzina in 4 cilindri, care au motoare Suzuki consacrate.Daca te uiti la motor de maxim 2.0, atunci nu ai access decat la GV1 sau GV2 mai vechi daca vrei 4 usi. Daca esti ok cu 2 usi, atunci poti gasi GV2 mai noi cu motor 1.6Evident, mai ai si optiunea Jimny, care e mai capabil offrod decat ambele generatii GV, dar e foarte mic. Acolo ai motor pe benzina de 1.3, fiabil, consacrat, produs de Suzuki. Exista si cu motor de 1.5 diesel de la colaboratori, dar nu au fost convingatoare. N-are rost sa te gandesti la ele.Sper ca cele de mai sus iti sunt de ajutor.
Am cumparat un Suzuki Jimny din 2013 pana la urma!
Citat din: LycoSs din 28.Ian.2022, 07:41:01 p.m.Am cumparat un Suzuki Jimny din 2013 pana la urma! Ei, bravo, felicitari! Sa-l stapanesti sanatos ! Niste foto, detalii, daca esti amabil?Multumim!
Multumesc!