0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ci doar sa fie capabila sa urce pe drumuri destul de accidentate si abrupte in zonele de munte.
In primul rand trebuie sa sti ce vrei sa faci cu masina si cat vrei sa investesti in ea. Indodeauna o masina mai scurta se va descurca mai bine!ok, am inteles ca vrei off road si ca abia ai strans 7500 eu.Cum am mai spus, motoarele de 19 diesel sunt cam nefiabile, cele de 1.6 sub cam submotorizate, asa ca varianta este de 2L cu reductor.
Dar oare gasesc in Romania 2000cc cu reductor, pe benzina?
Nu vreau sa fac off road extrem, adica nu as baga-o iprin padure, ci doar sa fie capabila sa urce pe drumuri destul de accidentate si abrupte in zonele de munte.
Citat din: LycoSs din 22.Ian.2022, 04:46:01 p.m.Dar oare gasesc in Romania 2000cc cu reductor, pe benzina? Pai cauti ! Pe site-urile de vanzari de la noi sau din alte state, ca acum avem libera trecere.
Tocmai asta incercam sa iti explicam, pentru asa ceva trebuie multa experienta. Ceea ce vezi pe youtube si pare usor ca este o plimbare vazuta pe un monitor este cu totul altceva in realitate. Este nevoie sa poti negocia trasele pe care merge fiecare roata, sa iti dai seama de sol, de aderenta, obstacole in fata, in lateral si totul in fractiuni de secunda. Si dupa ce ai totul in cap se intampla neprevazul, sa fuga masina ... si cum nu ai experienta, accidentul este gata.