Autor Subiect: Localizare scurgere AC  (Citit de 605 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline V13R

Localizare scurgere AC
« : 05.Aug.2021, 02:02:20 p.m. »
Salut,

Am văzut un video pe YouTube acum o oră cu o mașină care avea scurgerea de la AC înfundată și de-asta avea apă în habitaclu. Am realizat în momentul ăla că și eu aud apă undeva în interior la viraje. Când să intru aici să vă întreb, am văzut că ultima postare e fix pe tema asta.
Aș vrea să încerc să o curăț eu, urmează să plec la drum lung și nu am timp să o duc la mecanic înainte, știe cineva unde pot localiza mai exact furtunul de scurgere de la AC la Ignis 2018 și dacă e ușor accesibil? Am văzut că se scurge undeva în centru-față.

Mersi mult!
  • Ignis GL+ 2WD

Offline FritzVonSpritz

Re: Localizare scurgere AC
« Răspuns #1 : 05.Aug.2021, 05:04:59 p.m. »
Salut
Nu pot sa te ajut, mie mi-au bagat-o in service si eu am ramas afara.....
Cand am intrebat unde e furtunul, tot asa mi-a spus, ca e un furtun subtire ce atarna, in centru spre fata, insa trebuie canal sau elevator, sa te bagi sub ea sa il vezi.
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline V13R

Re: Localizare scurgere AC
« Răspuns #2 : 05.Aug.2021, 05:27:07 p.m. »
Salut
Nu pot sa te ajut, mie mi-au bagat-o in service si eu am ramas afara.....
Cand am intrebat unde e furtunul, tot asa mi-a spus, ca e un furtun subtire ce atarna, in centru spre fata, insa trebuie canal sau elevator, sa te bagi sub ea sa il vezi.

Mersi, o să o sui pe o bordură prin București și văd dacă încap sub ea. Mă gândeam să nu fie ascuns pe după vreo tablă, dar o să văd ce rezolv. Dacă nu mă dau bătut pun și poze după.
  • Ignis GL+ 2WD