0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
buna ziua.ati rezolvat problema?sunt din Bucuresti
Domnule va multumesc pentru promtitudineImi puteti spune va rog ce denumire poarta? As vrea si eu sa il comand. Am identificat si la mine , http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7576.new#new aceiasi cauza ca a dvs. , am pus firul in echilibru si dupa proba sistemul 4x4 cupla si era ok. Inteleg tot ce mi-ati spus in raspunsul dvs. ....aveti dreptate; si eu am avut din pacate aceste experiente. Daca inteleg bine, senzorul comandat nu s-a potrivit?Locuies in comuna Petrachioaia, langa Afumati si zilnic fac drumul (acum pe timp de iarna, cu Jimny spre Otopeni prin Stefanesti)O zi buna si inca odata va multumesc pentru raspuns si pentru detaliiAdi
din nou va multumesc.inteleg ca la reprezentanta suzuki am sa comand senzorul care este pe reductor si foloseste pentru cuplare 4x4.o sa am grija ca atunci cand il desfac pe cel vechi sa nu pierd bila; presupun ca doar senzorul se cumpara si bila se refoloseste, sa spun asa.aveti un jimny rosu ? va intreb pentru ca dimineata , uneori ma intersectez pe ruta tunari - otopeni cu un jimny rosu.cu stimaAdi