Autor Subiect: Cel mai mic off-roader din lume  (Citit de 29150 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
Re: CEL MAI MIC OFF ROAD DIN LUME
« Răspuns #30 : 29.Mar.2009, 08:55:52 a.m. »
@Pexic: Pentru locurile pe unde mergi tu cu masinuta, cred ca te-ar ajuta mai mult garmin pe gps-ul ala. :)
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline tudor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #31 : 04.Mai.2009, 09:36:49 p.m. »
salut,

nu stiu ce caut eu aici la voi cand ar trebui sa fiu in partea cealalta. dar, de la un timp incoace am inceput sa visez Jimny. cred ca am vazut toate filmuletele de pe you tube si am cautati toti delerii de Jimny pe net. e minunata masina si mi-as dori si eu sa conduc pe unde ziceti voi. parca as fi un adolescent rusinos care o cauta pe net in poze si filmulete cat mai incitante si ma uit pe furis cu coada ochiului dupa ea pe strada.
sa vin si eu la o intalnire si poate unul din voi imi da si mie sa fac un drive test cu Jimny. eee... acolo prin parcare 5 minute doar. dau la schimb Swift Sport + diferenta :D. sper sa am acest noroc si sa vi se faca mila de mine.

va las sa va distrati.
SSS

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 04.Mai.2009, 09:42:11 p.m. »
Hei...salut,

Bine ai venit pe aici. Frumos si SSS-ul tau negru totusi. Daca esti din BUCURESTI, poate iti faci timp sa ajungi la urmatoarea intalnire din Bucuresti la care va fi prezent si al nostru JIMNY by @pexic.

Numai bine,
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline coq

« Răspuns #33 : 04.Mai.2009, 10:01:35 p.m. »
Salut Tudor si Bine ai venit!

Acum na... fiecare cu avantaje si dezavantaje... pe sosea si chiar pe serpentine cu asfalt bun spre exemplu... in privinta mea
tu faci legea  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
« Răspuns #34 : 30.Mai.2009, 09:08:47 p.m. »
Imi place mult Jimny si am reusit sa-mi iau de curand unul. Are unghiuri f bune de atac si degajare chiar in versiunea de fabrica si poate face offroad usor spre mediu fara sa fie "preparat". Cred ca il poti folosi si la offroad extrem dar trebuie sa bagi ceva bani in el.
jimnyholic

Offline BXXENL

« Răspuns #35 : 01.Iun.2009, 03:16:35 p.m. »
Ma bag un pic offtopic aici. As vrea sa le multumesc tuturor celor care au Jimny, si mai ales persoanei care a fost atat de amabila sa ma scoata din nisip la 7 dimineata cand nu mai aveam nici o sansa sa ies cu Smartul de acolo :pardon: Chiar nu mi-a venit sa cred cat de usor m-a scos, total nedramatic.  :clap:
  • SX4 1.5
Alex

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #36 : 01.Iun.2009, 04:19:40 p.m. »
Cand o sa faceti diferenta intre masini si restul.... :D
Go Terios!!!:)

Offline hugbear

« Răspuns #37 : 01.Iun.2009, 07:01:34 p.m. »
Mai degraba intre oameni si restul...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
jimnyholic

Offline VAXXi

« Răspuns #39 : 17.Oct.2011, 05:35:22 p.m. »
Se pare ca legile antiprost incep sa muste...

http://news.drive.com.au/drive/melbourne-motor-show/stability-control-laws-bog-down-suzukis-small-offroader-20110701-1gu3x.html

The Jimny's decades-long run in Australia comes to an end. The final curtain is closing on Suzuki's Jimny Sierra compact four-wheel-drive - and you may have already missed your chance to buy one.

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995