Autor Subiect: Acceleratie sacadata  (Citit de 5380 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline perfidus

Re: Acceleratie sacadata
« Răspuns #30 : 18.Aug.2021, 11:41:20 a.m. »
Spor la reparatie, dangeros. E destul de ciudata problema ta intr-adevar pentru ca e o cutie clasica cu convertizor de cuplu AISIN iar ca fiabilitate astea au fost foarte OK.
Pentru alte probleme la cutii sau partea de diferențiale/transfer (la clasicele manuale) recomand si service-ul Suzuki din Rm. Vâlcea (Marshall). Pe mine m-au rezolvat foarte profesionist cu o problema la diferențialul spate (schimb de carcasa).

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline dangeros

« Răspuns #31 : 09.Sep.2021, 05:18:48 p.m. »
Va salut colegii,

Am revenit cu update! Am dus masina la AUTOMATICO si dupa saptamani de asteptare a sosit si devizul!!! 18000 lei reparatie cutie! :-/ :-/ :-/ Maine trebuie sa le dau un raspuns! Ei spun ca nu sunt cele mai fiabile cutii si nu au explicatie de ce s-a stricat! Voi ce ati face?
  • sx4 s-cross

Online bisti

« Răspuns #32 : 09.Sep.2021, 05:49:38 p.m. »
Una noua cat costa? Decat una reparata mai bine ceri o cotatie si pentru una noua.

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #33 : 09.Sep.2021, 05:50:46 p.m. »
18.000 lei sunt 3.600 euro. La banii ăștia cred ca îți cumperi cutie noua, sau dacă nu din dezmembrări și ieși MULT mai ieftin.
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline ntire2000

« Răspuns #34 : 09.Sep.2021, 08:29:17 p.m. »
La banii astia gasesti din dezmembrari cu garantie 6 luni.
Daca e sa crape, o face în alea 6 luni.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Nica

« Răspuns #35 : 22.Sep.2021, 04:24:08 p.m. »
Dezmembrări. Eu am paţit-o cu o cutie reparată, m-a tinut 10.000 km. Ce motor ai, diesel sau benzină?

Offline dangeros

« Răspuns #36 : 22.Sep.2021, 05:24:01 p.m. »
Salutare băieți,
Până la urmă am reparat-o cu garanție 2 ani și a fost 3000 euro! Nu am găsit la dezmembrări, căutând în toată  țara! Am apelat la unul din cei mai mari in dezmembrări! Modelul de cutie este pentru motor de 1.6 benzină! Am tot găsit cele de 1.4! Vedem cat mă ține, insa doi ani sunt acoperit și azi mă pot bucura de mers cu ea! Mulțumesc pentru sfaturi și pâreri! Toate bune!

• sx4 s-cross

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline ...

« Răspuns #37 : 22.Sep.2021, 06:27:36 p.m. »
Atentie la conditiile de acordare a garantiei:

"Pentru reparatiile efectuate cutiilor de viteze, oferim o garantie de 24 luni sau 100000km, cu urmatoarele amendamente principale:

Garantia de 24 luni se acorda doar cu conditia efectuarii unui schimb de ulei dupa 6 luni de la facturarea reparatiei. In caz contrar garantia acordata va fi de 12 luni;
    Garantia se acorda doar daca defectele inregistrate in computerul motorului sunt remediate in termen de 10 zile de la repararea cutiei de viteze;
    Garantia se acorda doar pentru autovehiculele care nu sunt folosite la concursuri sau intreceri sportive si nu au modificari de putere motor."

Offline Cristi M

« Răspuns #38 : 02.Dec.2021, 06:45:42 a.m. »
La Radacini - Chitila - Soseaua Banatului  iti recomand, si eu sunt din Ploiesti si la reprezentanta Suzuki (Poliserv) nu m-a prea multumit diagnozele lor. Eu acolo merg de regula. Am un Suzuki Sx 4 Scross 2017 AT Allgrip
  • Sx4 S-Cross

The following users thanked this post: dangeros

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #39 : 03.Dec.2021, 03:47:53 p.m. »
 Radacini Chitila, au autorulate, service-ul este pe Iuliu Maniu.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

The following users thanked this post: dangeros