0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Imi schimb singur discuile nu stau cu lunile pana rezolva Suzuchi problemele cu pieselor lor defecte .
Citat din: Iulian V1.6 din 06.Iul.2021, 10:48:10 a.m.Imi schimb singur discuile nu stau cu lunile pana rezolva Suzuchi problemele cu pieselor lor defecte . Si pastrezi discurile si placutele vechi, le faci poza si le trimiti la suzuki.ro.Ca dupa ei nu mai mergi cu masina luni de zile.
In urma discutieu cu inginerul de la service rezltatele sunt urmatoare :la intrebarea legata de garantie - liniste totala La intrebarea legata de un proces de back check a calitatii - mi sa spus ca trebuie sa deschida dosar sa faca poze in momentul deschideri dosarului si a demontarii , sa ia seria de pe discuri , sa ia seria de pe placute sa le trimita la Suzuchi sa faca verificarile daca sunt cele originale, deoarece nu cred ca sunt cele originale .............. si de aici cred ca stiti povestile cu feti frumosi care se cred piloti si cereri din ce in ce mai pretentioase pentru inlocuire pe garantie.Drept urmare erau foarte dispusi sa comande discurile de frana ( 850 plus 650 placutele fata ) care vin in 4-5 zile fara sa le pese ca sunt defecte si ca pot omora pe oricine in orice moment cand circul cu discurile sparte.
Nu stiu ce sa zic. Din poze...greu sa iti dai seama. Dar...aceleasi urme le-am avut la un Hyundai IX35 si la un I30 crdi. In ambele situatii,le-au pus pe strung si le-au dat o fata (erau si putin descentrate) dupa care nu s-a mai observat nimic. Se intampla sa ramana urme de scest fel de la stationare.
Nu trebuie sa te superi. Eu am spus ce am vazut ( si ce experiente am mai avut in cei 28 de ani de condus multe masini ) cu speranta de a fi de ajutor. Daca ma iei asa...la raspel...scuze ca te-am deranjat!
Au mai păţit şi alţii:https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=4777.msg215389#msg215389