0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Metoda retragerii nu functioneaza la fel pentru toti, uneori e mai bine sa te retragi mai repede decat in momentul culminant
Mno, in 20 de minute dau(si iau) startu' spre Praid.Va doresc drum bun celor ce veniti!
E momentul sa va dezvalui o intamplare.In weekend-ul 10-12 septembrie am fost la Casa Adina din Cheile Dambovicioarei.Grupul a fost format din 6 cupluri familiale vaccinate cu doua doze si un minor de 16 ani nevaccinat, copilul unuia dintre cupluri. Nu ne mai intalnisem din aceasta formula din februarie 2020 si dorinta de socializare a fost mare, prilejuita si de o aniversare.Am ales in special locatia de mai sus pentru izolare si lipsa de contact cu persoane straine. In plus, ea beneficia de multe spatii deschise (terase). Din pacate, am lasat cu totii garda jos si nu am am respectat regulile de distantare sociala.Dupa cinci zile am fost informati ca un participant are simptome, s-a testat rapid si este pozitiv. In urma informarii au mai rezultat: sase persoane testate pozitiv PCR, una negativa RT-PCR, doua pozitive test rapid, iar ceilalti incerti. Nimeni dintre participanti nu a fost spitalizat pana acum si toti s-au tratat acasa.Eu si nevasta suntem pozitivi oficial si izolati de-o saptamana la domiciliu, cu tratament specific de la medicul de familie. Din fericire nu am avut simptome semnificative pana acum si nici nu am pasat inca virusul (din ancheta epidemiologica efectuata) altor persoane. Mai avem inca o saptamana de carantina.Am scris aceste randuri pentru a atrage atentia colegilor care participa la SCR 12+1 sa fie atenti si sa se protejeze.