Autor Subiect: paravanturi  (Citit de 6547 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
paravanturi
« : 19.Sep.2009, 11:35:24 p.m. »
Ce parere aveti despre paravanturi, ca accesoriu? Ca eu nu am nici una :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: paravanturi
« Răspuns #1 : 19.Sep.2009, 11:39:08 p.m. »
Vezi ca @Khaos are unele. Castigate la concursul SuzukiClub din 06.06.2009.

• #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #2 : 19.Sep.2009, 11:45:50 p.m. »
Multumesc.O astept pe @Khaos  sa imi spuna cat sunt de minunate si de strict necesare pentru un SX4 :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #3 : 21.Sep.2009, 10:26:04 a.m. »
Hello, intr-adevar eu am paravanturi (/deflectoare, sau cum naiba le-o mai zice...) insa nu mi se par foarte utile :-S E adevarat ca Yoshi e destul de frumusel cu ele, insa cu geamurile deschise nu am prea mers ca sa se justifice. Am observat ce-i drept ca daca as merge cu geamul deschis, la 60 la ora nu mai vajaie asa tare cum facea cand nu aveam deflectoarele, INSA la peste 100-120 la ora (cu geamul inchis!) vajaie ca naiba! Mie nu-mi place deloc :D Si parca totusi inainte nu facea asa :))) Am tot zis ca le dau jos sa vad daca vajaitul e sau nu de la ele dar nu am apucat. Un alt mic minus - a trebuit sa dau jos deflectorul spate stanga pentru ca nu mai puteam pune steguletul cu Suzuki Club :P (si cum sa merg in caravana Suzuki Club fara stegulet??! :angel: )

Daca ai si alte intrebari, go for it si eu incerc sa-ti raspund ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline xim

« Răspuns #4 : 26.Iul.2010, 01:22:41 p.m. »
ma bate si pe mine gindul sa iau niste paravanturi, motive
pro:
- vara, mai combat excesul de aer conditionat, cind nu este foarte cald si rulezi la viteze rezonabile sper sa isi faca treaba ..
- vreme ploioasa, sper sa previna murdarirea geamului lateral sofer...
- estetice ... discutabil

contra:
- zgomot la viteza mare ...

cei acare aveti astfel de accesorii pe aceasta masina sau pe alte modele, va rog sa va exprimati daca sunt corecte argumentele si sa adaugati si altele.

PS...aceasta ar putea fi o sursa de achizitionare... http://folieparavant.bizoo.ro/vanzare/283761/Paravant--deflector-aer-Suzuki-SX4
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 26.Iul.2010, 01:32:35 p.m. »
pret destul de bun

Offline shpeedy

« Răspuns #6 : 26.Iul.2010, 01:36:30 p.m. »
Vezi ca sunt si pe auto-accesorii.ro, dar - chiar si cu reducerea de club - sunt mai scumpe.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Adrian P.

« Răspuns #7 : 27.Iul.2010, 04:21:12 p.m. »
...
cei acare aveti astfel de accesorii pe aceasta masina sau pe alte modele, va rog sa va exprimati daca sunt corecte argumentele si sa adaugati si altele...

PRO - e foarte bun atunci cand cineva fumeaza in masina - se aeriseste mult mai bine fara a face mult curent.
Contra - nu se spala bine geamul la spalatoria automata, dar la Suzuki SX4 paravantul e destul de mic asa ca zona neacoperita de perii nu e prea mare.
SX4 1.6 GS AT 2010 Galactic Grey

Offline nuibai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 41
  • Gen: Bărbat
  • B-15-NBI
« Răspuns #8 : 28.Iul.2010, 01:55:55 p.m. »
Salut.
Sunt interesante, eu mi-am pus in ideea de a putea fuma in masina si pt. a putea sta cu geamul deschis cand ploua de ex. sau la viteze mari. Pe cel de la sofer l-am dat jos caci este foarte apropiat de geam si nu mai puteam fuma de loc. si oricum apa de ploaie se scurge si de pe acesta pe marginea usii sau pe geam, iar pe cel de pe dreapta cred ca il dau jos caci mi-a zgariat geamul. Adevarat doar in portiunea care intra in cheder cand se inchide, dar cand il deschizi un pic se vede urat. Problema cu aerisirea la viteze mari e relativa. daca deschizi un pic geamul nu face zgomot dar nici aer nu ai, daca deschizi mai mult e ca si cum nu ai avea deloc, adica ai si aer si zgomot.
"mmsx4x4"

Offline xim

« Răspuns #9 : 28.Iul.2010, 02:17:31 p.m. »
pare destul de clara concluzia...cine le-a avut le-a cam da jos, din diverse motive
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray