Autor Subiect: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021  (Citit de 2558 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VictorN

Re: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021
« Răspuns #10 : 18.Iun.2021, 10:17:05 a.m. »

Campania este realizata prin sustinerea costului aferent rotilor de iarna de catre Magyar Suzuki ZRT si dealerul vanzator Suzuki.

Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezentei campanii"

Dealerul suporta, parțial, costul rotilor.
Și pe lângă acest cost nu mai vrea sa suporte nicio reducere, care sa fim serioși, e o reducere individuala si nu se încadrează ca oferta/promoție.

Deci da, nu ne-am grăbit. Ei ți-au oferit un discount crezând că nu știi de promoție și au schimbat imediat macazul când le-ai cerut și rotile.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline ntire2000

« Răspuns #11 : 18.Iun.2021, 10:20:32 a.m. »
Oferta asta mi se pare o MARE PORCARIE !! si am sa va spun si de ce:
Caz concret:   Comanda ferma pt un Suzuki Vitara cu factura proforma intocmita si achitata in data de  26.05.2021 ...  pana aici totul OK.
Data productiei:   23.08.2021

Astia fac ca defuncta Sara Motors, iau niste bani avans, îsi asigura permanent un cashflow de 3-4 luni iar clientul sta si asteapta sa vina toamna.
Numai bine, daca tot n-are pâna atunci cheltuieli cu masina poate sa puna un ban deoparte pentru rotile de iarna.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline RaduTGV

« Răspuns #12 : 18.Iun.2021, 10:56:32 a.m. »
Oferta asta mi se pare o MARE PORCARIE !! si am sa va spun si de ce:
Caz concret:   Comanda ferma pt un Suzuki Vitara cu factura proforma intocmita si achitata in data de  26.05.2021 ...  pana aici totul OK.
Data productiei:   23.08.2021   :-O :-O :-O  Cum sa fie respectata cerinta "achitata integral SI livrata pana la data de 30.07.2021" ???   :dknw: :dknw: :dknw:

Astia fie nu au habar care este termenul de asteptare pt o Vitara .... fie pun niste conditii imposibil de respectat ca sa nu iti dea rotile de iarna !!

In felul asta spera sa te convinga sa cumperi masini pe care le au deja in stoc, deci timpul de asteptare aproape ca dispare. Asa am vrut si eu sa fac, dar erau foarte putine masini in stocul dealerului (nu mi-a convenit niciuna), iar un stocul fabricii nu aparea nimic. Ca sa astept mai putin am optat pentru o masina care era deja comandata de dealer, dar inca nu era fabricata si a ajuns dupa fix 2 luni. Altfel ar fi trebuit sa astept 3-4 luni si nu mai apucam sa o folosesc in concediul din vara asta.

Din pacate nici eu nu cred ca ma incadrez in oferta asta, cu toate ca o sa achit masina saptamana viitoare, dar avansul a fost platit pe 14.04.2021  :-S  :-(( :-((
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD Passion

Offline cornel111

« Răspuns #13 : 18.Iun.2021, 01:05:15 p.m. »
Pentru echiparea Spirit, cea mai buna oferta a fost 12.800 Euro. Când am pomenit despre roti, a scris ca majoreaza cu cca 300 Euro oferta.

In alta ordine de idei, se pare ca pana la sfarsitul lui August trebuie inmatriculata (probabil din cauza normei de poluare).

Pretul de lista este 13260 E pentru Spirit... rezulta o reducere de 460 E. Acelasi lucru mi-a oferit mie dealerul, pentru SCross, dar si cu rotile de iarna. Chiar dacă dealerul participă cu 300E la prețul roților, tot face ceva profit(e adevărat că cei 300E pot fi o bucată bună din felia lui). Părerea mea este să insiști pe ideea cu roțile, fără să accepți nimicuri gen covorașe, bandouri, etc. Dealerul va accepta, probabil, să piardă o treime din profit decăt să piardă clientul.

Eu am înțeles că până la sfârșitul lui august trebuie achitat integral și livrată, ca să intre în interiorul perioadei de promoție.
  • Suzuki SX4 Scross hibrid, Allgrip, Passion

Online cristidav

« Răspuns #14 : 18.Iun.2021, 01:07:54 p.m. »

Dealerul suporta, parțial, costul rotilor.
Ai dreptate acum am aflat. My bad.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline VictorN

« Răspuns #15 : 18.Iun.2021, 01:17:44 p.m. »
Cred că marja lor de profit e îngustă și stocul e limitat. In condițiile astea nu cred că se grăbesc.

Daca toți 3 dealerii au schimbat oferta înseamnă că e o politica generala dictată tocmai de profitul mic.

Mă îndoiesc că alți dealeri pot să ofere mai mult, dar poți încerca să dai mail mai multor reprezentante.
Spui că ai primit oferta X din partea dealerului Y și întrebi dacă poate oferi ceva mai bun. Pentru mine a mers varianta asta.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline ntire2000

« Răspuns #16 : 18.Iun.2021, 01:36:30 p.m. »
Poate sa verifice colegul, daca ia ca reper oferta de la unguri.
Astea sunt cam pe la 13200 de euro la care se adauga vopseaua metalizata înca vreo 2-300 de euro.
Pentru echiparea Spirit, cea mai buna oferta a fost 12.800 Euro. Când am pomenit despre roti, a scris ca majoreaza cu cca 300 Euro oferta.
Cred că marja lor de profit e îngustă și stocul e limitat. In condițiile astea nu cred că se grăbesc.
Asta în conditiile în care tichetul rabla e suportat de care stat.
Eu nu vad nici o marja de profit îngusta, dar no'.... poate nu vad eu bine...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #17 : 18.Iun.2021, 02:14:07 p.m. »
Data productiei:   23.08.2021   :-O :-O :-O  Cum sa fie respectata cerinta "achitata integral SI livrata pana la data de 30.07.2021" ???   :dknw: :dknw: :dknw:
    Din expeienta achizitiei a doua Suzuki in luna August, e putin probabil sa fie data produtiei 23.08, pentru ca de regula ei atunci nu lucreaza, cel putin asa spunea dealer-ul, ca in August opresc productia ! Sa nu fie o greseala de redactare si de fapt data sa fie 23.07, astfel avand timp sa ajunga pana la 30.07.

In general la 1 Sept se modifica la nivel european incadrarile la noxe, stiu asta ca am patit-o eu in 2015, cand mi-am amanat inmatricularea de pe 31.08 pe 01.09 si am platit timbrul de mediu, chiar daca aveam E6.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #18 : 18.Iun.2021, 06:18:55 p.m. »
Data de LUNI 23.08.2021 este (conform spuselor dealer-ului) prima zi in care lucreaza fabrica Suzuki din Ungaria, dupa acea pauza care o iau in fiecare August.
Crede-ma ca l-am pus sa verifice de 3 ori data de fabricatie  (din diverse motive personale si financiare).
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

Offline enicky

« Răspuns #19 : 18.Iun.2021, 09:02:39 p.m. »
  Da, deci n-au pe stoc modelul/varianta si nu pot respecta clauza respectiva. Adica o respecta beneficiarul(clientul) dar furnizorul, nu. Normal, trebuie sa-ti dea rotile de iarna.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip