0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Campania este realizata prin sustinerea costului aferent rotilor de iarna de catre Magyar Suzuki ZRT si dealerul vanzator Suzuki. Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezentei campanii"
Oferta asta mi se pare o MARE PORCARIE !! si am sa va spun si de ce: Caz concret: Comanda ferma pt un Suzuki Vitara cu factura proforma intocmita si achitata in data de 26.05.2021 ... pana aici totul OK.Data productiei: 23.08.2021
Oferta asta mi se pare o MARE PORCARIE !! si am sa va spun si de ce: Caz concret: Comanda ferma pt un Suzuki Vitara cu factura proforma intocmita si achitata in data de 26.05.2021 ... pana aici totul OK.Data productiei: 23.08.2021 Cum sa fie respectata cerinta "achitata integral SI livrata pana la data de 30.07.2021" ??? Astia fie nu au habar care este termenul de asteptare pt o Vitara .... fie pun niste conditii imposibil de respectat ca sa nu iti dea rotile de iarna !!
Pentru echiparea Spirit, cea mai buna oferta a fost 12.800 Euro. Când am pomenit despre roti, a scris ca majoreaza cu cca 300 Euro oferta. In alta ordine de idei, se pare ca pana la sfarsitul lui August trebuie inmatriculata (probabil din cauza normei de poluare).
Dealerul suporta, parțial, costul rotilor.
Poate sa verifice colegul, daca ia ca reper oferta de la unguri.Astea sunt cam pe la 13200 de euro la care se adauga vopseaua metalizata înca vreo 2-300 de euro.
Pentru echiparea Spirit, cea mai buna oferta a fost 12.800 Euro. Când am pomenit despre roti, a scris ca majoreaza cu cca 300 Euro oferta.
Cred că marja lor de profit e îngustă și stocul e limitat. In condițiile astea nu cred că se grăbesc.
Data productiei: 23.08.2021 Cum sa fie respectata cerinta "achitata integral SI livrata pana la data de 30.07.2021" ???