Autor Subiect: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021  (Citit de 2550 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RaduTGV

Re: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021
« Răspuns #40 : 22.Iul.2021, 08:46:50 a.m. »
,,In alta ordine de idei, se pare ca pana la sfarsitul lui August trebuie inmatriculata (probabil din cauza normei de poluare). ,,

Pana pe 31.08.2021 trebuie obligatoriu inmatriculata .
Stiu ca am luat si eu Swift si mi-au dat o hartie in acest sens .

La mine nu au avut sa imi dea rotile de iarna acum .Am primit o hartie cu o clauza ,cum ca le primesc bonus in august 2021 .

Si mie mi-a spus dealerul ca s-ar putea sa fiu nevoit sa o inmatriculez pana la sfarsitul lunii August. Care este motivul si cum pot afla sigur daca sunt obligat sau nu sa fac asta? Mentionez ca autorizatia de circulatie emisa de acelasi dealer este valabila pana pe 29 Septembrie si nu am nici un alt document prin care sa fiu in format oficial de data limita pentru inmatriculare. :-?
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD Passion

Offline enicky

Re: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021
« Răspuns #41 : 22.Iul.2021, 01:54:42 p.m. »
   Asa am patit si eu in necunostinta de cauza+comoditate : de regula la 1 Septembrie se schimbau unele norme de poluare, ocazie cu care am platit la vremea aceea timbrul de mediu, dar ulterior recuperat...
   Ultima masina cumparata am inmatriculat-o la trei zile de la achizitie.
De altfel nu stiu care ar fi sensul sa mergi trei luni cu numere rosii, doar daca ar fi Decembrie si sa "castigi" un an, sau sa ...ai alta culoare la numere.
  Tot din "pasiunea" pentru rosu, un vecin a "reusit" sa piarda locul de parcare, deoarece in contract era stipulat ca  "schimbarea auto sa fie anuntata in 2 saptamani".
   Asa ca aplicarea celor trei luni o vad utila in caz de forta majora(boala, plecare din tara, deces, etc.), in rest, nu vad de ce ar fi cineva ..."nevoit" !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip