Autor Subiect: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021  (Citit de 2554 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline GLA

Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021
« : 17.Iun.2021, 07:25:52 p.m. »
Voiam sa achzitionez un Swift zilele acestea. Prin urmare am inceput sa caut oferte pe la dealeri, prin Bucuresti si prin tara (cei laudati pe acest forum).

Toate bune si frumoase pana la un punct.

Mai precis, dupa incheierea negocierii (deci, comunicarea pretului final), cer dealerului sa-mi confirme ca voi primi, cadou/bonus/etc, rotile de iarna - conform site Suzuki Romania, pana la 31 Iulie "promotie" valabila.

Surpriza!
Unul dintre dealeri mi-a comunicat, in scris, ca oferta se modifica, prin majorare cu cca 300 euro.
Un altul, nu-mi mai raspunde la e-mail.
Un al treilea, verbal mi-a spus acelasi lucru, ca oferta nu o sa mai fie aceeasi.

Nici nu stiu daca mai are sens sa port discutii si cu altii - desi solicitari am mai transmis.

Nu stiu ce sa va intreb ... ati mai intalnit si voi astfel de abordari? Sau gresesc eu undeva in interpretarea ofertei de pe site-ul oficial?

• nimic ... deocamdata

Online ntire2000

Re: Achizitie Swift 2WD MT an fabricatie 2021
« Răspuns #1 : 17.Iun.2021, 09:59:28 p.m. »
Eu zic sa mai astepti câteva zile pâna modifica careva si pagina de web.
Ca sa corespunda cu ce ti-au comunicat.  >:)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline VictorN

« Răspuns #2 : 17.Iun.2021, 11:08:09 p.m. »
Dealerii Suzuki, surprize-surprize, sunt scârțari. N-ai sa vezi din partea lor reduceri decente, nu mai zic consistente, sau lucruri oferite in plus (covorașe, scut).

Gândește-te că au scos din dotarea mașinii ceva banal și de bun simt cum sunt covorașele mașinii, și ți le oferă ca "beneficiu" la achiziția mașinii doar pentru a nu fi nevoiți să îți reducă din prețul mașinii.

Ba mai mult, sunt in stare sa nu îți vândă mașina dacă pe lângă cocarde vrei și scuturi motor/diferențial. Asta te face sa te întrebi cat profit le rămâne lor daca trag cu dinții de așa ceva.

Așa că dumneata cu rotile de iarna ii cam arzi la portofel.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline cristidav

« Răspuns #3 : 17.Iun.2021, 11:20:15 p.m. »
Cred ca gresesti. Promotia nu e din partea vreunui dealer, ci e de la Suzuki Romania. Asa a fost in cazul meu. Dealerul mi-a spus ca daca mai sunt roti disponibile, mi le da cu drag, ca nu le da de la el. Asa a si facut, caci mai erau opt seturi, am prins pe final.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline VictorN

« Răspuns #4 : 17.Iun.2021, 11:25:44 p.m. »
În gândirea lor, de ce să ii mai dea alt bonus, din buzunarul lor, când i se oferă deja rotile din partea Suzuki.

Nu i s-a spus că nu le primește, că nu sunt pe stoc, etc, ci că se modifică oferta inițială, ceea ce dovedește exact acest punct de vedere.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline cristidav

« Răspuns #5 : 17.Iun.2021, 11:29:17 p.m. »
Categoric, faptul ca a plusat cu 300 de euro fata de pretul initial mi se pare nesimtire. Asta daca nu cumva au marit subit iarasi unguri preturile.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Online ntire2000

« Răspuns #6 : 17.Iun.2021, 11:44:51 p.m. »
Poate sa verifice colegul, daca ia ca reper oferta de la unguri.
Astea sunt cam pe la 13200 de euro la care se adauga vopseaua metalizata înca vreo 2-300 de euro.

Dupa ce am comparat cu preturile de la noi, oferta e cam aceeasi (un 10% adaos - destul de modest, probabil ca începe criza).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline GLA

« Răspuns #7 : 18.Iun.2021, 06:41:25 a.m. »
Pentru echiparea Spirit, cea mai buna oferta a fost 12.800 Euro. Când am pomenit despre roti, a scris ca majoreaza cu cca 300 Euro oferta.

In alta ordine de idei, se pare ca pana la sfarsitul lui August trebuie inmatriculata (probabil din cauza normei de poluare).
  • nimic ... deocamdata

Offline shpeedy

« Răspuns #8 : 18.Iun.2021, 09:33:13 a.m. »
"*Oferta este supusă unor termeni și condiții, valabilă în limita stocului disponibil. Pentru a putea beneficia de oferta “Roti de iarna” , participanții trebuie să plaseze o comandă fermă (plătesc factura de avans) pentru un autovehicul marca Ignis, Swift, Vitara sau SX4 S-Crosss în perioada 24.05.2021– 30.07.2021. Modelele Suzuki pentru care s-au plasat comenzi ferme (s-au plătit facturi de avans) trebuie achitate integral de către clienți și trebuie livrate până la data de 30.07.2021 de către dealerul Suzuki la care s-a plasat comanda. Campania este realizata prin sustinerea costului aferent rotilor de iarna de catre Magyar Suzuki ZRT si dealerul vanzator Suzuki. Relațiile comerciale se desfasoară prin intermediul dealerilor rețelei Suzuki. Relațiile tranzacționale se efectuează în Lei la cursul valutar practicat de către dealerul Suzuki. Pentru a obține o oferta de actualitate, este necesar sa va adresați unui dealer Suzuki. Campania nu se cumulează cu alte oferte, promoții aflate deja în vigoare și desfășurate pe perioadele care includ sau se suprapun total sau parțial cu perioada prezentei campanii"

Inainte de a arunca cu injurii/aprecieri in stanga si-n dreapta, este important sa intelegem cine face respectiva oferta si in ce conditii...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabi males

Offline Acidutzu2000

« Răspuns #9 : 18.Iun.2021, 09:47:22 a.m. »
Oferta asta mi se pare o MARE PORCARIE !! si am sa va spun si de ce:
Caz concret:   Comanda ferma pt un Suzuki Vitara cu factura proforma intocmita si achitata in data de  26.05.2021 ...  pana aici totul OK.
Data productiei:   23.08.2021   :-O :-O :-O  Cum sa fie respectata cerinta "achitata integral SI livrata pana la data de 30.07.2021" ???   :dknw: :dknw: :dknw:

Astia fie nu au habar care este termenul de asteptare pt o Vitara .... fie pun niste conditii imposibil de respectat ca sa nu iti dea rotile de iarna !!

@shpeedy    SCUZE ... dar chiar nu pot sa nu imi spun aceste "aprecieri" !!!
  • Suzuki Vitara Passion 2WD - Albastru Turquoise

The following users thanked this post: ntire2000