Autor Subiect: Windows 11  (Citit de 4341 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Windows 11
« Răspuns #10 : 07.Oct.2021, 04:04:04 p.m. »
O găselniță de apreciat care va apare pe W11 este ca va permite instalarea si rularea aplicațiilor pentru Android...dar nu chiar acum, într-un viitor nu prea bine precizat. Va avea o platformă de compatibilitate. După test eu a trebuit sa intru in BIOS sa îmi activez TPM 2-ul.
Aștept însă lansarea patch-ului oficial, sunt mai multe articole pe net despre acest lucru, de ce e bine sa așteptați si sa nu instalați prima variata ce apare. Am Windows licențiat pe toate sculele dar desktopul este o continuarea unui XP piratat care însă a fost acceptat  in W7 si de atunci am licență valida, inclusiv contul de Microsoft o înregistrează. Având cont Microsoft, nu va mai trebui sa aveți licențele pe undeva scrise sau salvate, vi le recunoaște automat din cont, eu am 5 dispozitive (caci sculele mai vechi le-am dat cadou dar ele merg in continuare si au licență valida).
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 12.Nov.2021, 10:13:05 p.m. »
 :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #12 : 12.Nov.2021, 10:16:17 p.m. »
Relaxeaza-te, n-ai pierdut mare lucru.
Am un laptop de gaming de anul trecut (ieftin rau, doar vreo 7000 de lei) si dupa instalarea W11, nu mai are driverele pentru luminarea tastaturii (niste efecte vizuale în functie de actiune sau muzica) si nici chipsetul nu e instalat complet, apar niste semne de exclamare.
I-am dat reject si am revenit la W10 pâna se apuca astia sa scrie niste drivere.
Daca la banii astia nu are suficient suport nu vreau sa ma gândesc la alea mai ieftine cum sta, foloseste doar drivere generice si te miri dupa aia ca merge ca naiba.

Ce am observat e ca interfata seamana mult cu Linux, banuiesc ca n-au plagiat deloc, ci asa le-a iesit dupa ce l-au scos din cuptor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Hoinar

« Răspuns #13 : 13.Nov.2021, 07:04:10 a.m. »
Windows 11 mai are Internet Explorer sau vine doar cu Edge?
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline toma

« Răspuns #14 : 13.Nov.2021, 09:19:46 a.m. »
Doar Edge.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Hoinar

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #15 : 13.Nov.2021, 09:59:41 p.m. »
Da, o chestie este ca producătorii de hardware ar fi trebuit deja sa fie gata cu update-uri pentru W11. Faptul ca driverele nu au fost sincronizate cu lansarea W11 nu știu daca as imputa-o  Microsoftului. De exemplu mie îmi pleacă mai greu acum calculatorul, din cauza ca sectorul de boot inițial a fost din greșeală auto-setat pe un hard hibrid vechi si așa a rămas de 5 ani. Acum plătesc lenea. Am un M2 de 1Tb si totuși boot-ez de pe un SATA puturos...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008