Autor Subiect: Se mai merita cumpararea unui Suzuki Grand vitara 1.9 DDIS  (Citit de 1536 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bosbiciu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • BN
Am posibilitatea de a cumpara de la un cunoscut,  la un pret decent, zic eu (4000 euro), un Grand vitara 2008, limited, inmatriculat, alb, intretinut destul de bine. Este adus in tara din 2018. Are la aripile spate, cateva pete de rugina, de la pietrele sarite de la roti. 180.000 km,  cu ambreiaj  si distributie inlocuite in 2019, acum 20.000 km. Motorul merge bine, nu sunt martori aprinsi in bord, cutie viteze manuala, interiorul de stofa, stare foarte buna. Intrebarea este: Se mai merita cumparat, avand in vedere ca este diesel si este doar euro4? Daca ma hotarasc sa o iau, ce ar trebui sa mai urmaresc la cumparare? Multumesc!
  • Suzuki ignis

Offline ntire2000

Re: Se mai merita cumpararea unui Suzuki Grand vitara 1.9 DDIS
« Răspuns #1 : 09.Iun.2021, 02:16:45 p.m. »
Strict ca parere personala.
Care proprietar baga bani în distributie si ambreiaj si dupa ce masina e bine pusa la punct o scoate la vanzare la banii astia?
Adica o faci ca pentru tine sa te mai dai cu ea cativa ani buni nu sa o vinzi, nu?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Bosbiciu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • BN
« Răspuns #2 : 09.Iun.2021, 03:30:23 p.m. »
Stiu ce spuneti. A dat norocul peste el, isi cumpara altceva. Cunosc persoana. Eu eram interesat daca se merita.
  • Suzuki ignis

Offline ntire2000

« Răspuns #3 : 09.Iun.2021, 03:59:55 p.m. »
Atunci daca o vinde din motivele astea eu zic ca merita.
Daca te uiti ca un Logan de 6-7 ani se vinde la banii aia si totusi e coaja pe lânga Vitara asta, 4000 de euro nu e o suma mare.
Si oricum nu euro4 e cea mai mare problema de poluare, mai sunt o gramada de hârburi care au peste 20 de ani si scot fum cu voiosie pe drumurile patriei.
Asa ca înca vreo 4-5 ani eu zic ca mai mergem lejer fara taxe si restrictii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού