Autor Subiect: Dilema achizitie New Vitara SH  (Citit de 3901 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: Dilema achizitie New Vitara SH
« Răspuns #40 : 01.Feb.2022, 09:53:56 a.m. »
Cand vine discutia de buget, nimeni nu poapte interveni, pentru ca fiecare dintre noi isi stie calculele. Daca nu te grabesti, poate gasesti una si cu All Grip de vre-un an vechime, intretinuta, in garantie de care poti sa te bucuri, da ... nu e noua, dau nici nu este de neluat in seama.
Pentru ca daca esti membru activ si ajungi sa ne cunosti si iti plac iesirile cu noi ... lipsa de All Grip va duce la cateva frustrari ... dar stai linistit, nu ne bagam in grele si daca sunt probleme, avem sufe :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline T.George

« Răspuns #41 : 01.Feb.2022, 10:01:07 a.m. »
Greu de crezut ca apare ceva 2020+ in sub 17.000 euro, cineva chiar ar avea un necaz daca ar vinde o masina buna in banii astia.
Din pacate nu mai pot sta, e cazul de o masina personala pe care sa n-o mai impart cu batranii cand au nevoie de ea sa plece in vreun concediu. Am deja 2 concedii replanificate din cauza asta si nu mai e funny.

O sa ma duc sa vad cele 2 Vitare saptamana asta si poate in urma unui test drive si a discutiilor live cu vanzatorii, pot lua o decizie mai usor.
In continuare, probabil diferenta o va face masina in sine si cum se prezinta cand o vad, respectiv istoricul complet. Nu cred ca diferenta de ani / kilometraj este intr-atat de mare inca sa incline serios balanta in favoarea celei mai noi, despre care am emotii in privinta daunei spate si istoricului.
  • Suzuki Vitara S 2015 - 6AT - 1.4T - Allgrip

Offline chriss

« Răspuns #42 : 01.Feb.2022, 10:28:49 a.m. »
Te-ai uitat si la consumul lui Tivoli? Eu zic ca Vitara are un consum mai mic.La mine dupa 4 ani nu depaseste 6%.
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline VictorN

« Răspuns #43 : 01.Feb.2022, 10:30:21 a.m. »
Ce configurație ai încât să consume 6?

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline ...

« Răspuns #44 : 01.Feb.2022, 10:33:42 a.m. »
@T.George doreste o Vitara SH cu 4x4 si automata. Si vrea una disponibila acum, nu dupa o perioada de asteptare de minim 3-6 luni. In perioada asta, ofertele bune pe olx/autovit se dau in cateva zile, asa ca trebuie actionat cu promptitudine.

Offline chriss

« Răspuns #45 : 01.Feb.2022, 10:45:33 a.m. »
Ce configurație ai încât să consume 6?

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk
1.6 allgrip. Consum max 6% cu gumele de iarna,cu cele de vara consum max 5,5%.Pe probate!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline T.George

« Răspuns #46 : 01.Feb.2022, 10:56:27 a.m. »
Pai cu 1.6 e dovedit deja ca ai consum mai mic decat cu 1.4 Turbo. E si normal, ai o componenta in minus care cere "papica".
Eu sunt setat pe 1.4 Turbo, mi se pare motorul ideal pentru o masina de acest gen, suficient de sportiv pentru un utilizator normal, cu un cuplu bun aproape oricand.

In ceea ce priveste ofertele, cam da, cele bune se dau rapid.
Mai gasisem tot o 2015 cu sub 50.000km acum vreo 2 saptamani, la 16.000 euro, iar in 2 zile disparuse. Ala-i un pret de dumping, cand vrei s-o dai rapid.
  • Suzuki Vitara S 2015 - 6AT - 1.4T - Allgrip

Offline calyyn

« Răspuns #47 : 02.Nov.2022, 05:14:52 p.m. »
Bună seara,mă interesează să achiziționeze o Vitara sh.dar dilema este benzina sau motorina, aș dori cateva informații despre motorul 1.6 motorină vs 1.4 benzina,(1.6 benzina știu cum este că deține un Suzuki SX4)..,fiabilitate  , care este mai ok.,nu mă interesează consumul de combustibil,
  • Suzuki Vitara an 2021
Suzuki Vitara an 2021

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #48 : 02.Nov.2022, 06:47:21 p.m. »
Recomand motorul booster 1.4.
Mergi sportiv? Papa 12l/100 in oraș. Mergi precaut? 7.5-8 l/100 combinat. 6-7/100 pe autostrada la 130km/h. Accelerezi in 9 secunde la 100, ai 200 km/h viteza maxima si in modul sport pe munte....nici nu simte, cu mașina plina. Eu am avut top modelul S, acum o are fratele meu, defectele majore in 6 ani si 110k km au fost amortizoarele de la hayon care s-au dus. A, 4x4 permanent pana la 60km/h si multe altele. Allgrip.
Cuplul maxim la 1.4 pleacă de la 1750 rot/min si e liniar pana la 4500. Fratele meu a lăsat cocalari in spate la liniute cu 1.4 ...Motorul clasic aspirat de 1.6 ...cuplul creste cu turația. Vrei sa ai putere, calci pedala, crești consumul...așa ca mult din apreciere depinde de felul in care îți place sa șofezi. 1.4 accelerează mai repede.
Diesel... deși am prieteni care o tot dau cu Diesel-ul, eu unul nu-l suport. Nu-mi place cum se aude, cum se conduce, cum miroase, cum...etc! Si  Doamne, ce-i mai blagoslovesc pe mânarii care își iau tărăboanțe uzate (neapărat nemțești, VW, BMW, AUDI etc) pe diesel si lasă in urma nori de fum... sincer, ei m-au făcut sa urăsc mașinile germane...
A, o chestie: oricum ar fi fost eu tot pentru motorul de cilindree mai mica ma duceam, asigurarea  e mai ieftina in România... De aceea modelele Mazda aspirate de 2 l m-au lăsat rece întotdeauna...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #49 : 02.Nov.2022, 06:52:15 p.m. »
Pt fiabilitate eu as recomanda 1.6l aspirat
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal