Autor Subiect: Dilema achizitie New Vitara SH  (Citit de 3903 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chriss

Re: Dilema achizitie New Vitara SH
« Răspuns #30 : 31.Ian.2022, 09:56:12 p.m. »
Mai strange bani si ia o masina noua,o formezi tu,o strici si o repari tu,mirosul  din interior este doar al tau,etc..
P.S Eu am schimbat discurile si placutele  la 78k pentru ca eu am vrut si pt ca le-am cumparat la pret bun.
Am masina de peste 4 ani si nu am avut nici o problema tinand cont ca am renuntat la asa zisa garantie din primul an. Ai incredere in Suzuki,sunt masini rezistente. Apropos,vezi pe la reprezentante poate gasesti o masina la vanzare post test drive cu putini km.
Poti sa te interesezi la Rubin Bistrita.
Succes
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline ntire2000

« Răspuns #31 : 31.Ian.2022, 10:16:42 p.m. »
Nu cred că la 48.000 poți să schimbi discurile. Mi se pare greu de crezut. Cred că sunt mai degrabă tentative ale serviceului de a umfla factura.
Eu de exemplu am schimbat plăcuțele la 45.000 și mai mergeau cel puțin 10.000.

A mea a trecut de pragul asta de 48k de km si discurile mai merg cel putin un an iar placutele înca vreo 10-15k de km.
Folosita preponderent urban si cu un stil de condus uneori sportiv - deci nu le-am menajat la gândul ca ma costa schimbarea lor.

Daca as alege o masina cred ca si eu as merge pe varianta 3, a uneia cu 80k de km la care stiu exact istoricul si operatiile estetice - tabla se mai înlocuieste uneori.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline T.George

« Răspuns #32 : 31.Ian.2022, 10:19:09 p.m. »
La care varianta 3 te referi?
Eu am enumerat doar 2. :)

Daca-i vorba de Facelift-ul colegului, e 2WD, deci o putem exclude.
  • Suzuki Vitara S 2015 - 6AT - 1.4T - Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #33 : 31.Ian.2022, 10:21:22 p.m. »
Vorbeam de masina lui dthem proaspat pusa la vânzare, are si el un jurnal destul de detaliat si nu are de ascuns nimic din istoricul masinii.
De 4x4 nu contest ca ti-ar fi de ajutor, tu stii ce nevoi ai.
In peste 28 de ani de categoria B nu cred ca am avut mai mult de 4-5 situatii când simteam nevoia unui 4x4.
« Ultima Modificare: 31.Ian.2022, 10:41:37 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline T.George

« Răspuns #34 : 31.Ian.2022, 10:25:26 p.m. »
Pai aia zic, e 2WD, eu caut varianta AllGrip.
Altfel, da, era de luat in seama, dar din pacate nu se muleaza.

Si nu, nu pot renunta la AllGrip, chiar am nevoie de el.

Offline Calin sb

« Răspuns #35 : 31.Ian.2022, 10:46:57 p.m. »
Tivoli 4x4 si at de la 17190 eur
Superoferta
Nou
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline VictorN

« Răspuns #36 : 31.Ian.2022, 10:52:49 p.m. »
Vitara mi se pare o mașină ușoară și cu un centru de greutate ridicat ceea ce o face sa fie cam șovăielnică pe carosabil acoperit zăpadă.

Când ai AllGrip și setezi modul snow deja e altă mașină. E mult mai stabilă și îți permite să fii mai îndrăzneț.
Am prins acum 2 ani o zăpadă zdravănă pe DN2. In timp ce alții se împotmoleau sau făceau cale întoarsă, Vitara nu avea niciun stress.

AllGrip e un stress in minus pentru sofer din punctul meu de vedere și chiar dacă îl folosești de 2 ori pe an, tot merită luat. E ca un CASCO.
Nu mai zic de modul sport pe drum cu viraje .

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: toma, Myhay

Offline enicky

« Răspuns #37 : 01.Feb.2022, 01:51:48 a.m. »
In peste 28 de ani de categoria B nu cred ca am avut mai mult de 4-5 situatii când simteam nevoia unui 4x4.
    Din pacate, deoarece Vitara are modul Auto de rulare normala(deci 4x4 by default), nu suntem informati de cate ori a fost actionata tractiunea allgrip, deci n-o sa putem discuta niciodata concret daca si de cate ori a functionat si implicit ne-a ajutat sistemul ei de tractiune integrala.
O comparatie intre 2wd si allgrip este un nonsens.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Myhay

Offline Hoinar

« Răspuns #38 : 01.Feb.2022, 08:49:40 a.m. »
Sistemul All Grip montat pe Vitara si S-Cross + anvelope bune + un sofer care stie ce trebuie sa faca este foarte bun si potent. Este pacat ca nu este utilizat la adevarata lui valoare.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline T.George

« Răspuns #39 : 01.Feb.2022, 09:16:51 a.m. »
AllGrip cred ca e printre cele mai ok 4x4 in segmentul asta de pret.
Am mers cu o Vitara 2015 manuala, a unui prieten, pe diversi coclauri si n-a dat semne ca n-ar duce, ba chiar din contra. Evident, offroad usor spre mediu, in limite garzii la sol.

Tivoli 4x4 si at de la 17190 eur
Superoferta
Nou

17.190 euro e echiparea cea mai de jos, cheala.
Pentru a ajunge la o echipare mai de Doamne ajuta, mai urcam vreo 3000 euro in pret. Dar da, e o alternativa pt o masina noua, insa in cazul de fata, bugetul l-am intins la limita maxima posibila, chiar nu am de unde sa scot mai mult, ar insemna o rata de indatorare mult prea mare raportata la salariu si nu pot trai cu asta, psihologic.