Autor Subiect: Dilema achizitie New Vitara SH  (Citit de 3902 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Johnynho

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Calarasi
Re: Dilema achizitie New Vitara SH
« Răspuns #10 : 04.Iun.2021, 10:23:10 p.m. »
Mulțumesc pentru pareri. Am făcut o eroare, auto e din 2018, dar nu e facelift. Eu sunt de părere ca mai bine o mașină sh cu dotari, decât una noua fără dotari. Încă o data mulțumesc. Eu am avut modelul asta cu aceeași motorizare, dar cu cutie manuala. Ma interesau mai multe păreri legate de cutia automata.
  • Suzuki Vitara S

Offline ntire2000

« Răspuns #11 : 04.Iun.2021, 10:33:18 p.m. »
Daca e din 2018 deja se justifica pretul.
Poti sa ne dai mai multe detalii despre masina, daca nu suntem indiscreti?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Johnynho

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Calarasi
« Răspuns #12 : 04.Iun.2021, 10:38:23 p.m. »
Cam asa suna anuntul: Vand Suzuki Vitara S, model echipare full option, an fabricație 2018, 53.000km, motor 1,4 Turbo benzina, 140CP, tractiune 4x4, transmisie automata, set cauciucuri iarna si lanturi, deflectoare de vânt, unic proprietar, garantie Suzuki inca 4 ani
  • Suzuki Vitara S

Offline enicky

« Răspuns #13 : 05.Iun.2021, 12:06:34 a.m. »
 Ma si miram din 2016 cu motor de 1,4 ! Pretul e corect.
Ce spune link-ul @ntire2000 ?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tatallor

« Răspuns #14 : 05.Iun.2021, 01:13:13 p.m. »
Cam asa suna anuntul: Vand Suzuki Vitara S, model echipare full option, an fabricație 2018, 53.000km, motor 1,4 Turbo benzina, 140CP, tractiune 4x4, transmisie automata, set cauciucuri iarna si lanturi, deflectoare de vânt, unic proprietar, garantie Suzuki inca 4 ani

Sper ca te-ai hotarat si-ai luat-o deja, una noua la dotarile astea cred ca ajunge pe la 24-25.000, plus ca, observ ca nu mai au in oferta varianta pe cutie automata.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline T.George

« Răspuns #15 : 31.Ian.2022, 05:46:44 p.m. »
Salut si bine v-am gasit.

De aproximativ 6 luni tot urmaresc sa schimb batranul Opel, iar dupa lungi cautari si zeci de subiecte / forumuri citite, am ajuns la concluzia ca un Suzuky Vitara este alegerea perfecta.
Cum preturile la modelele noi au crescut cu destul, din pacate ma vad nevoit sa ma reprofilez pe piata SH, motiv pentru care apelez la bunavointa voastra in vederea unei mici/mari dileme. In cazul in care nu am nimerit topicul potrivit, rog un moderator sa-l mute / stearga, daca este cazul.

Asadar, dupa lungi cautari si saptamani intregi de urmarit, am ajuns in final la 2 modele, ambele Vitara S.
Deoarece nu stiu daca am voie neaparat cu link-uri spre piata SH, ma voi referi la ele ca Model 1 si Model 2. Cum discutam de aceeasi echipare / dotari standard si chiar si acelasi pret de achizitie, voi trece doar prin diferente, pentru a fi mai simplu.

Modelul 1 e chiar masina unui coleg de forum, Cosmin. Vine cu aproximativ 73.000km, fabricatie 10.2015, garantie ramasa pana in 11.2022.
Ca dotari extra, include scut aluminiu, set roti vara+iarna, roata de rezerva, bare Thule si o cutie portbagaj, dotari care imi vor fi chiar utile. Istoricul masinii este cunoscut aproape in totalitate, mici accidente / probleme reparate in caractie / Casco, normale de altfel pentru traficul de la noi din tara. Toate reviziile la zi, prea curand nu mai sunt bani de bagat in ea, cel putin teoretic.

Modelul 2 este ceva mai nou, fabricatie 2017 si inmatriculata februarie 2018, cu aproximativ 48.000km in bord. Garantie ramasa pana in 12.2022
Ca dotari extra, include doar set roti iarna + vara si bare Thule. Reviziile facute la reprezentanta, urmeaza sa obtin pe miercuri mai in detaliu ce s-a schimabt la masina. La prima strigare, va avea nevoie de placute frana / discuri noi, nefiind niciodata schimbate pana acum.

Acum, daca ar fi sa aleg cu capul, as lua Modelul 2, fiind cu 2 ani mai tanara si ceva mai putini kilometri.
Dar, daca e sa aleg si cu inima, as lua Modelul 1, Cosmin se pare ca a avut grija de ea ca de propriul copil. In plus, ma atrage mult mai mult culoarea, Cosmic Gray (cred ca ii zice) vs turcuazul de pe Modelul 2.

Evident, cum niciodata dilema intre cap si inima nu ajunge la un consens, apelez la experianta voastra.
Considerati ca in cei 2 ani / 25.000km suplimentari pot aparea probleme de uzura? Stiu ca sunt foarte multe variabile la mijloc (pe unde a rulat, cum s-a rulat, ce intretinere s-a facut la ea), dar ma ajuta orice idee / experienta proprie in a lua o decizie cat mai bine ancorata.

Va multumesc anticipat,
George
  • Suzuki Vitara S 2015 - 6AT - 1.4T - Allgrip

Offline VictorN

« Răspuns #16 : 31.Ian.2022, 05:57:19 p.m. »
Salut!

Diferența de km e nesemnificativă.

Nu par să fie diferențe semnificative între cele două.
Eu as lua o pe cea mai nouă.

Succes!

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline dthem

« Răspuns #17 : 31.Ian.2022, 06:10:07 p.m. »
As merge pe varianta 2. De mentionat ca la 48.000 km e posibil sa nu fie cazul de schimb placute (eu am schimbat la 70.000 primul set si mai mergeau) si nici atat de discuri. Oricum, costurile sunt infime.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 31.Ian.2022, 06:17:00 p.m. »
Salut și bine ai venit. Nu intenționez sa-ti dau sfaturi pentru ca nu posed New Vitara. Dar am doua intrebari, daca desigur poti raspunde:
1. Care sunt preturile cerute de cei doi vânzători?
2. Cosmin este Cosmin09?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

« Răspuns #19 : 31.Ian.2022, 06:31:24 p.m. »
Poate te înțelegi cu varianta 3, colegul @dthem, deși a postat mai sus și nu a menționat că a scos-o pe a lui la vânzare...