Autor Subiect: Semnalizare nivel lichid de parbriz  (Citit de 1866 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mihai55

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Semnalizare nivel lichid de parbriz
« : 25.Mai.2021, 06:19:10 p.m. »
Suzuki Vitara allgrip LY 2015 benzina 1.6 Nu are semnalizare nivel lichid parbriz?
  • Suzuki Vitara

Offline VictorN

Re: Semnalizare nivel lichid de parbriz
« Răspuns #1 : 25.Mai.2021, 06:36:32 p.m. »
Vitara nu cred că are avertizare pt lichid de parbriz indiferent de motorizare/nivel de echipare.

După o vreme incepi sa intuiești când ramai fara lichid.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline Mihai55

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 25.Mai.2021, 06:54:44 p.m. »
Multumesc
  • Suzuki Vitara

Offline Calin sb

« Răspuns #3 : 25.Mai.2021, 07:21:17 p.m. »
Nici modelele noi nu au!
@VictorN  =))
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline Myhay

« Răspuns #4 : 25.Mai.2021, 08:30:04 p.m. »
Are semnalizare nivel lichid dar este…manual… ai o “joja” gradata dar nu este de mare ajutor
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: MisiM

Online cristidav

« Răspuns #5 : 25.Mai.2021, 08:33:30 p.m. »
Absolut deloc. Am si scos-o si am aruncat-o caci numai ma incurca la turnarea lichidului.
Hai ca chiar nu e mare lucru sa pui lichid din doua in trei saptamani, nu consider ca trebuie semnalizare elctronica si pentru asta (si asa e prea multa electronica in ele...)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #6 : 24.Sep.2021, 10:47:23 a.m. »
Ca să fiu sigur, ma duc chiar acum sa schimb si lichidul de parbriz, are deja 2 săptămâni.
   Lichidul de parbriz trebuie schimbat, pentru ca scad temperaturile si trebuie sa pui lichid de iarna.
Dar pe unde se elimina cel de vara ?! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #7 : 24.Sep.2021, 10:56:41 a.m. »
Eu nu știu mașini populare care sa aibă chestia asta-electronica, n-am întâlnit-o nici la modele de lux Volvo... oricum, din experienta, daca va îngheață lichidul de parbriz doar faceți un drum mai lung. Căldura din compartiment motor si habitaclu va dezgheța tot, dați din când in când comanda sa vedeți daca merg (numai scurt)  si după ce v-ați oprit completați numai cu lichid concentrat, fără sa-l diluați. Mai mergeți un pic, eventual mai frânați din când in când  sa fiți sigur ca l-ați amestecat. Oricum, chestie de baza, daca a înghețat lichidul, nu insistați cu pompatul, distrugeți pompa de lichid foarte ușor (in general e un motoraș cu perii, aproape de jucărie).
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: cristidav, saureign

Offline ...

« Răspuns #8 : 24.Sep.2021, 11:12:11 a.m. »
Daca e mazga/umezeala pe sosea, nu e o idee buna sa pleci la drum cu lichidul inghetat. Trebuie sa tot opresti sa stergi parbrizul cu ceva. Am patit-o de 2 ori, eu am pus lichid de iarna peste un rest de vara, dar fix ala a inghetat, fiind la baza borcanului.

Offline Myhay

« Răspuns #9 : 24.Sep.2021, 11:30:44 a.m. »
Normal trebuia sa se omogenizeze ca doar nu e ulei sa se separe. Acum depinde si cat ai avut din ala de vara. Daca ai pus de iarna juma de litru si aveai peste 1L de vara…..  Oricum nici lichidele nu sunt de calitate mai mult apa chioara
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic