Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 718791 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Pai, ori e suma standard, ori e suma maxima?

Singura problema ar fi sa stii ce sa faci cu ea ...
E vorba de suma maxima admisa ce o poti scoate de la bancomat, adica fara alte obtiuni ce ti le ofera bancile. Mi-e greu sa cred ca nu ai inteles sensul chiar daca exprimarea mi-a fost gresita.

Chiar daca nu le ai cu tehnologia digitala la care altii sint asi, odata aflata informatia ''de a modifica limita de retragere'', te prezinti la ghiseul bancii la care esti ''arondat'' si acolo te rezolva personalul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

Era culmea ca un amarât de pensionar sa fie nevoit sa mearga zilnic (timp de o luna) la bancomat ca sa scoata tot câte o mie de euro.  >:)
   Probabil ca cineva ma va injura dupa ce voi afirma ca de la o ironie(pt.ca fraza de mai sus este o ironie!) s-a ajuns la o discutie(sterila!) despre suma maxima care se poate scoate de la bancomat(discutie care n-a adus nicio plus valoare), dar asta-i realitatea ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

Ca românu' nu-i niciunu' / Unde-s doi putea fi unu'....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: NicNic

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, NicNic

Offline rexkrokiDAU

Frumoase versuri.   :dream: am apelat și eu la ele pe forum....dar ce să vezi, că așa e omul,  fiecare le trece prin filtrul propriu și așa se ajunge la concluzii diferite  :)

Offline ntire2000

E ușor de constatat.
O bordura costa până în 10 lei bucata, un trandafir peste 15 lei.

Cu ce e mai ieftin de aruncat?   >:)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

În cazul ăsta, "ce frumos dacă..." am colecționa borduri  >:D<

Offline Laurentiu

O bordura costa până în 10 lei bucata, un trandafir peste 15 lei.
Eu as rezuma ca fiecare sa-si vada de gradina lui. Acum ca are gradina e tixita cu borduri sau trandafiri, fiecare e cu preferintele si caracterul lui.
  • Suzuki SX4

Offline rexkrokiDAU

Că tot ne e dat să trăim nu doar într-o țară complicată...

Offline ntire2000

Tara mai e cum e, dar uite cum se duce lumea de râpa....

Scena e rupta parca dintr-un film prost cu mafioti.

PS: omu' e clar dus cu pluta; sunt curios pentru ce ia pastile, pentru tulburare bipolara sau schizofrenie?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού