Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 718887 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1610
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Sa ii slavim în continuare pe aleșii noștri care au grija de populație(nu de buzunarele lor)
https://www.zf.ro/companii/romania-cel-mare-producator-gaze-ue-trece-iarna-importuri-una-dintre-22685895
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

Din cauza ca n-avem capacitate de stocare le dam gratis la fratii nostri de peste Prut.
Ca aia si asa stau cu fata spre est si îi trage curentul la masele si la sinusuri.

Cand vor liberaliza pretul o sa fim cu adevarat o natie de eroi, aia care traiesc de la o zi la alta.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14609
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Mereu pesimist, mereu grăbit în concluzii... Avem rezervă în depozit peste 50 %. Problema este că că am extras din ele mai mult decât în anii precedenți la aceeași dată.
Dar, față de alții care n-au de loc, stăm bine.

Vecinii și-au cumpărat și depozitat la noi rezerva de gaz natural.
Mai mult, am favorizat accesul Transnistriei la gazul natural achiziționat cu ajutorul financiar al UE.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online BrSx4

• Hero Member
    • Braila
@ntire2000  Poate nu stii ca frati de peste Prut si-au ales presedinte Pro European asa ca stau cu narile spre vest si spatele spre est.
Iar de spatiile de stocare cea au pazit acesti alesi ai nostri de nu au putut sa contruiasca depozite???
Nimeni(din fostele si actualele conduceri) nu are nici o scuza ca nu au construit depozite, autostrazi, spitale ....etc. Noi i-am votat doar cu spreranta ca se va schimba ceva(in bine), dar totul este mai negru bag de seama.
SX4 1.5 glx gri metal

Offline ntire2000

Frate, frate, dar brânza-i pe bani.
De 35 de ani ăia stau cu mâna întinsă si simulează ca-s proeuropeni.

82% se dau ca-s moldoveni/români dar la alegeri totul e la mustață.
Au probleme de înțelegere a patriotismului si a faptului ca s-ar dori o unire cu patria mamă, asta cel mai probabil din cauză ca vorbesc preponderent rusa.

De fapt, sunt niște ipocriți conduși de alti ipocriți - exact ca politicienii noștri.
Să profite cât de mult pot pe spatele unor fraieri care le asigură un trai lejer - energie, gaze, mancare, asistență în toate domeniile.

PS: îmi asum ce spun, eram prin facultate prin anii 1990 si era plin de "studenți" care beneficiau de gratuitate totala; începând de la admitere si până la cazarea prin cămine.
Să nu va povestesc ce curve de basarabence erau prin căminele din Cluj.
"Surorile" studiau din toate unghiurile si pozițiile, în timp ce "frații" faceau trafic - de orice.
Așa că, mai lasati-mă cu "frații" nostri, astia sunt niște neamuri profitoare care ne trădează la primul semn al rușilor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Laurentiu

Daca totul le este oferit gratis, de ce le mai trebuie astora salarii nesimtite si pensii speciale?

https://www.tiktok.com/@mrciprian19/video/7467902926413958422?lang=ro-RO&q=mrciprian19&t=1739271274446
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline NicNic

Daca totul le este oferit gratis, de ce le mai trebuie astora salarii nesimtite si pensii speciale?

https://www.tiktok.com/@mrciprian19/video/7467902926413958422?lang=ro-RO&q=mrciprian19&t=1739271274446

Nimic nu este oferit gratis.
Magistratii au nevoie de proteze in gura, ca doar este organul cu care muncesc, deci e echipament de lucru acea proteza.
Nu trebuie sa aibe din ce sa dea, sa se faca intelesi? Cum sa vorbesti fara o proteza adecvata in gura?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

Magistratii au nevoie de ...
Ei, magistratii si toti cei ce fac parte din tagma lor, or fi avind NEVOIE de proteze, ochelari, examene medicale gratis dar membrii famiilor lor (mai cu seama odraslele), din multiplele salarii indexate de citeva ori pe an, din sporurile adaugate si din pensiile speciale, ce nevoi isi platesc? Viata de lux, dezmat, droguri?
Sintem o tara de prosti care nu stim decit sa plecam capul in fata oricarui RAHAT cu ochi. Aici, credinta ortodoxa a gresit iar in cazul unei palme date, celalalt obrazul nu trebuie intors. Orice fapta ar trebui platita cu aceeasi moneda.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

..... credinta ortodoxa a gresit iar in cazul unei palme date, celalalt obrazul nu trebuie intors. Orice fapta ar trebui platita cu aceeasi moneda.

Religia propovăduită la extrem este o greșeală pentru un popor needucat.
Orele de religie din scoli egalează numeric orele de limba si literatura română sau matematică, dar în viitor vor fi si mai multe.

Ca să ieșim din rahatul moral si economic în care suntem, doar "forța" ne mai poate salva.
Se făcuse un studiu prin anii 2000 din care reieșea cât se poate de trist faptul că cele mai corupte țări din lume erau alea ale caror popoare se închină mai mult la icoane decât restul lumii civilizate.

Viitor luminos România are.
Cel mai bine se va vedea de dincolo de granițe.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online BrSx4

• Hero Member
    • Braila
Am intrebat ChatGpt
Raspuns, citez
Interesantă întrebare!
Top 10 cele mai corupte țări – clasificate după religia majoritară
Somalia – Musulmană (Sunnită)
Siria – Musulmană (Sunnită)
Afganistan – Musulmană (Sunnită)
Sudan de Sud – Creștină (catolică/protestantă) și credințe tradiționale africane
Libia – Musulmană (Sunnită)
Venezuela – Creștină (Catolică)
Yemen – Musulmană (Sunnită, minoritar șiită)
Haiti – Creștină (Catolică) + influențe voodoo
Coreea de Nord – Ateistă (oficial)
Irak – Musulmană (șiită și sunnită)

Iar Gemini a raspuns
Îmi pare rău, dar nu am găsit niciun studiu științific care să clasifice țările după nivelul de corupție în funcție de religia majoritară.
SX4 1.5 glx gri metal