Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699660 ori)

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Azi am avut o surpriză plăcută în raport cu autoritatea locală.
Am mai stat 10 minute ca să validez contul pe care l-am creat în prealabil pe platforma instituției,
    Fara a minimaliza faptul ca acum sunt info complete despre documentele necesare la toate institutiile publice si doar "interpretarile" personale pot ingreuna o situatie, "surpriza" placuta a fost faptul ca ...n-au fost decat doua persoane la ghiseu ! Altfel.... :)
!0 minute ptr. validare este mult, nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa intre pe platforma 100 pers. simultan, probabil s-ar bloca.
  Iar de depus doua formulare la doua ghisee n-ar fi mare branza daca n-ar fi coada ! :)
"Digitalizarea" asta la institutii am vazut ce rezultate are la inmatricularea masinii(vezi @jupanul1) :)
P.S. Ideal ar fi sa fac operatiunile de acasa si tot acasa sa primesc si rezultatele. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Ma rog sa ajungem in România sa avem relația cu statul care o am in Suedia. Poate ca prin influenta evoluam (transfer de civilizație pe care miticii îl confunda cu colonialism).
PS. Am înțeles ca sistemele de pensii sunt interconectate in acest moment in UE, fiecare stat știe tot ce are un pensionar in UE si de unde. Integrarea asta urmează sa se dezvolte (si înmatriculările sunt interconectate in tot UE)
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
P.S. Ideal ar fi sa fac operatiunile de acasa si tot acasa sa primesc si rezultatele. :)

Pai de aia mi-am făcut cont pe platformă, ca să pot sa urc și sa cobor documente. Azi am și primit decizia de impunere.

N-am zis că la sediul respectiv erau 8 PC-uri la care orice cetățean își putea face cont cu CI și cu adresa de e-mail, asa cum mi-am făcut eu de acasă.

Și parca am mai zis aici ca de câțiva ani plătesc impozitele, taxa locului de parcare si taxa de cimitir prin ghiseul.ro.

Adică nu ma mai deplasez, nu produc aglomerație și ii las pe cei care au nevoie de sprijin sa beneficieze de el.

Pentru mine e mult mai bine ca înainte.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Ca unora le trebuie 16 ani ca sa vada evidentele.

Când pute prea tare, o stire înconjurata de banalitate e suficienta.

Prea multe detalii strica imaginea casei regale (cu litere mici) si a altora - mai marii zilei.
A, da.... si aflam despre mizerii platite din bani publici.

PS: citind articolele, ajungi la concluzia a zeci de ani de ilegalitati comise cu girul autoritatilor ..... oare cât de corupta poate fi aceasta tara?!?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Pai de aia mi-am făcut cont pe platformă, ca să pot sa urc și sa cobor documente. Azi am și primit decizia de impunere.
*Pentru mine e mult mai bine ca înainte.
    De ani de zile platesc taxele prin ghiseu, un sistem bun, dar destul de putin popularizat(si destul de greu implementat!) si nu numai in randul populatiei, ci si in randul primariilor, destul de refractare de altfel, la inrolarea in sistem.
Pentru mine care stau in fata monitorului cel putin opt ore pe zi, e de neinteles cum o decizie se poate emite in doua zile, iar ptr. inmatricularea unei masini iti trebuie 30 !
  In 2015 cand am platit taxa de mediu(la ghiseu, la propriu) tot de 2 zile au avut nevoie ptr. emiterea deciziei. Deci ?!!
Concluzia mea este(fara a pune la indoiala spusele lui @gabineg) ca cineva doreste sa implementeze niste aplicatii utile cetateanului, dar altcineva le "faulteaza" elegant, facand sa "schiopa-te" sistemul !
*Este mai bine pt.ca in loc de doua drumuri la primarie, faci numai unul... dar hai s-o facem ...pana la capat si intr-o pauza de-o tigara sa rezolv o problema de doua zile ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000

Offline ntire2000

Prosti, dar si multi....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu prea cred, teoretic când știi ca ești prost, deja nu mai ești prost.... Când o populație de  peste 500 milioane are segmentul 24-35 in proporție de 41,2% cu studii superioare, ma întreb cine mai produce bunuri... A, știu, chinezii... Știind curba lui Gauss e clar ca într-o proporție destul de mare este corect  sa spun ca doar cine nu vrea sau poate nu face facultate astăzi in Europa... Nu ma mira, doar secretarele de facultate au fost obligate sa aibă master in administrație ca sa mai poată pune mana pe documente...Apropo, când se deschide prima facultate de strungărie? Când printarea 3D va face caduca metoda asta de prelucrare?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon