0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.
... Nu știam ca primarul este împăratul...
Azi am avut o surpriză plăcută în raport cu autoritatea locală.Trebuind sa înregistrez un nou rol fiscal la Direcția de taxe și impozite locale a Sectorului 1, mi-am editat și tipărit documentația de pe site-ul respectiv și m-am prezentat la sediul din Piata Amzei. La Registratură erau două ghișee deschise. Am fost a doua persoană la coadă, deci am stat 5 minute până când funcționara mi-a preluat teancul de acte, le-a sortat si ordonat, după care le-a înfipt impreuna cu CI intr-un soi de scanner vertical (ca un fax), care i-a trimis imaginea copiilor pe display.Pe cele tipărite mi le-a inapoiat.Am mai stat 10 minute ca să validez contul pe care l-am creat în prealabil pe platforma instituției, pentru a putea incarca sau descarca acolo documente necesare în raport cu autoritatea.Am pierdut doar 20 minute pentru toate acestea, iar când am ieșit din instituție mi-au venit pe mail confirmările pentru ambele operațiuni.
Ce frumos ....M-ai facut asa curios ca imi vine sa fac orice operatiune, numai sa merg la DTIL S1, sa simt pe pielea mea acesta placuta noutate.
Azi am avut o surpriză plăcută în raport cu autoritatea locală.