Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699659 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

... Nu știam ca primarul este împăratul...
    NU despre masina hybrid este vorba @Costique, nu te mai chinui sa-mi explici ce si cum e cu hybridul, e vorba de un primar incapabil sa conduca un oras, chiar daca e ajutat de 6(sase) primari de sector si care este si avid dupa bani.
    Parcarea de resedinta de la 67 lei a "sarit" la 600 lei si pe toate strazile din centru vrea sa ia bani. Ok, iei bani, dar sa fie si curatenie pe strazile si in parcurile care tin de PMB, sa tunda iarba, sa dea cu insecticid de tantari si capuse, sa intretina mobilierul stradal, etc.  Asa se vede un primar gospodar. El de doi ani doar asta a facut, a pus taxe, ATAT!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Azi am avut o surpriză plăcută în raport cu autoritatea locală.

Trebuind sa înregistrez un nou rol fiscal la Direcția de taxe și impozite locale a Sectorului 1, mi-am editat și tipărit documentația de pe site-ul respectiv și m-am prezentat la sediul din Piata Amzei.
La Registratură erau două ghișee deschise. Am fost a doua persoană la coadă, deci am stat 5 minute până când funcționara mi-a preluat teancul de acte, le-a sortat si ordonat, după care le-a înfipt impreuna cu CI intr-un soi de scanner vertical (ca un fax), care i-a trimis imaginea copiilor pe display.
Pe cele tipărite mi le-a inapoiat.
Am mai stat 10 minute ca să validez contul pe care l-am creat în prealabil pe platforma instituției,  pentru a putea incarca sau descarca acolo documente necesare în raport cu autoritatea.

Am pierdut doar 20 minute pentru toate acestea, iar când am ieșit din instituție mi-au venit pe mail confirmările pentru ambele operațiuni.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: NicNic, Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Avem nevoie ca si lucrurile bune sa fie spuse, pentru a fi implementate si in alte părți ale tarii!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: gabineg

Offline teutzue

Multumim pentru o veste buna! Ma bucur sa aud și lucruri pozitive. La mai multe.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: gabineg

Online NicNic

Trebuind sa înregistrez un nou rol fiscal la Direcția de taxe și impozite locale a Sectorului 1, mi-am editat și tipărit documentația de pe site-ul respectiv și m-am prezentat la sediul din Piata Amzei.
La Registratură erau două ghișee deschise. Am fost a doua persoană la coadă, deci am stat 5 minute până când funcționara mi-a preluat teancul de acte, le-a sortat si ordonat, după care le-a înfipt impreuna cu CI intr-un soi de scanner vertical (ca un fax), care i-a trimis imaginea copiilor pe display.
Pe cele tipărite mi le-a inapoiat.
Am mai stat 10 minute ca să validez contul pe care l-am creat în prealabil pe platforma instituției,  pentru a putea incarca sau descarca acolo documente necesare în raport cu autoritatea.

Am pierdut doar 20 minute pentru toate acestea, iar când am ieșit din instituție mi-au venit pe mail confirmările pentru ambele operațiuni.

Ce frumos ....

M-ai facut asa curios ca imi vine sa fac orice operatiune, numai sa merg la DTIL S1, sa simt pe pielea mea acesta placuta noutate.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sfichiu

@gabineg ,ma bucur ca ti-a mers treaba usor cu problema descrisa, insa sa vedeti o speta la Primaria Suceava....si nu numai..
Probabil ca si-n alte parti aici e-n derulare programul Rabla Local unde la casarea unei masini mai vechi de 15 ani primesti 3000 de lei.
Eu posedand un Matiz din 2005 si avand un grad inaintat de rugina am zis ca-i un lucru bun pentru mine asa ca m-am dus la primarie sa vad ce reguli sunt . Inca de la intrare am fost pus sa scot de la xerox-ul primariei niste formulare pe care trebuia sa le complectez si sa merg la et.1  la doua ghisee pentru a depune  doua formulare!,,Dupa o juma de ora de stat la rand imi spune sec "veniti peste doua zile sa ridicati certificatul fiscal"!...asta a fost prima etapa,urmeaza a 2-a la Trezorerie ,tot pentru un cerifict fiscal unde am parcus aceiasi pasi numai ca hartia trebuia s-o ridic dupa o saptamana!!!!......a3-a etapa la Serviciul Cazier pentru a obtine cazier judiciar,si acesta in functie de urgenta platesti mai mult sau mai putin....si abia la a 4-a etapa te duceai la primarie pentru a le depune si sa astepti rezultatul....
Vazand ca este atata umblatura m-am ....retras si astept alta situatie ,pana una alta Matizul imi tine locul de parcare la bloc!! :D
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ce frumos ....

M-ai facut asa curios ca imi vine sa fac orice operatiune, numai sa merg la DTIL S1, sa simt pe pielea mea acesta placuta noutate.

Poți pentru început sa-ti faci cont pe online.impozitelocale1.ro.
Dacă ai semnătură electronică nu trebuie sa treci pe la ghișeu.
Dacă nu, trebuie sa vii cu cererea tiparită generată de platformă pentru validare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bisti

@sfichiu - vezi ca s-a amanat Rabla Local, ca sunt probleme cu fondurile.
https://m.ziare.com/amp/rabla-local/program-rabla-local-amanare-2023-1769941

Offline ntire2000

Pai dupa ce ai trait peste 60 de ani în tara asta permanent neterminata (tot un santier si-o groapa) era cazul sa ai si tu o bucurie cât de mica.
Adica sa te bucure normalitatea cu care se nasc, în care traiesc si se plictisesc pâna la moarte, altii.
Aia de dincolo.

Ca unora le trebuie 16 ani ca sa vada evidentele.
Sau mai exact sa nu vada nimic în neregula.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού