Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 746631 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

PS: omu' e clar dus cu pluta; sunt curios pentru ce ia pastile, pentru tulburare bipolara sau schizofrenie?
   Probabil ca ia pastile cu pumnul, cat de dus e...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

Ni s-au terminat reperele sociale ...

Sa știi că s-au cam terminat.
Uită-te mai bine în jurul tău.....

PS: Da, raportat la taica-tu e doar un mucos....
Dar măcar are o diplomă de BAC, că fără ea nu cred ca-l primeau ăia la cursuri.

PS2: am mai avut una cu multe studii căreia poporul a ales sa-i dea plăcuța suedeză.
Dacă n-aveai habar, tipa a făcut astea:
   Eu fiind mai habarnist asa, nu prea am tinut socoteala celor care si-au facut studiile in vest si s-au reintors(din pur patriotism!) sa "salveze" tara, sarind fix in fotoliul de ministru, care da bine in CV, de ce sa nu recunoastem.
   Evident, eu nu am calitatea sa le contest expertiza lor, doar ca mi se pare ciudat ca sunt destul de efemeri.
     Ce mai stiu, este ca de la unele universitati din vest(poate la toate!) studentii sunt "racolati"de marile companii pentru o viitoare angajare dupa terminarea studiilor.  Daca este bun, compania il pastreaza cat doreste el sa  ramana, dar daca nu..., sau lui ii place sa schimbe locurile de munca, atunci uite cum ii gasim p-aici pe la noi prin politica, fluturandu-ne diplomele.
     Cred ca tot de aici i-ai uitat pe Voiculescu, Burduja....
    Cine spune ca n-avem nevoie de tehnocrati, dar sa puna osul, nu doar sa dea sfaturi si sa caute scaune "caldute".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Corect.
Daca pleaca le dam iaurt ca de ce i-am scolarizat pe banii tarii si ei tradeaza neamul si-si iau lumea în cap ca sa scape de evul mediu.
Daca se întorc le dam papa ca fac pe desteptii si noi n-avem nevoie de dintr-astia, "ca stim noi mai bine" (pe schema asta pleaca gramezi de medici satui de dinozaurii din sistem care nu vor sa lase garda jos).
La noi merge pe smecherie si tupeu, ca prea multa carte strica la cerebel.

Oricum, lumea merge în directia buna.

PS: pentru cei cu dificultati de limba engleza, gen Marcel, exista si varianta în româna.

« Ultima Modificare: 03.Mar.2025, 10:40:42 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Corect.
Oricum, lumea merge în directia buna.
  Mai rau ca la noi !!!
  Din ce am observat de-a lungul timpului, prin anumite cunostinte, amici, cei pentru care parintii fac eforturi mari pentru a le plati studiile in afara, se agata si cu dintii de un post oferit acolo de o multinationala si nici prin gand nu le mai trece sa se intoarca, in schimb cei ai caror parinti au suficiente fonduri sa-i tina la studii(inclusiv master) sunt mai pretentiosi, mai selectibili cu ofertele, iar daca e cazul, vin repede inapoi, stiind ca taticul are si fonduri si relatii bune in tara.
« Ultima Modificare: 03.Mar.2025, 01:56:34 p.m. de enicky »

Offline enicky

Daca nu stiati ce a facut presedintele ales de dumneavoastra timp de 10(zece) ani, acum aflati ce activitate intensa a avut !!!

The following users thanked this post: sfichiu, Laurentiu

Offline sfichiu

...noi romanasii sau cei care l-au votat acu sa aplaude!!!! :D
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: Laurentiu, enicky

Offline NicNic

Daca nu stiati ce a facut presedintele ales de dumneavoastra timp de 10(zece) ani, acum aflati ce activitate intensa a avut !!!

Activitatea lui ne era cunoscuta ...
Sau, corect ar fi fost sa scriem "inactivitatea lui"

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Activitatea lui ne era cunoscuta ...
   Nu aveam de unde sa stiu cu tu ai avut acces la datele secretizate si abia acum facute publice, privind cuantumul cheltuielilor facute de fostul presedinte!
    Daca tot ai acces la date de acest gen, mai informeaza-ne si pe noi.
   Se pare ca "ïnactivitatea lui" a fost foarte costisitoare.
Ca n-a facut mare lucru stiam, dar ca s-a cheltuit atat, eu chiar nu stiam!

Offline ntire2000

Stai ca înca nu stim totul.
Acuma am aflat doar cât au costat avioanele.

Restul.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Cu ce fel de aromă doriți prezervativul?

Luminos viitor ne-așteaptă....  noroc cu orele de religie din școli, nu?!?  B-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού