Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699526 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Populatia rezidenta a Romaniei este de 19,053 milioane persoane.
Pe langa aceasta, in diaspora sunt aproximativ 2,7 milioane persoane cu drept de vot.
Asadar, conform Registrului electoral, de aici : https://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral/ , numarul total de persoane cu drept de vot este de 18.987.675, din care 18.835 nu au drept de vot (interdictii legale).
Nu știu de unde va gasiti voi sursele, dar ar fi bine sa nu mai bagati batul prin gard. Si asa suntem in imposibilitatea de a alege o varianta de președinte, buna pentru țară.

The following users thanked this post: NicNic

Offline Laurentiu

Or vota si dintre astia?  :-O

''O uriașă rețea care furniza documente de identitate false unor ruși, ucraineni și moldoveni a fost descoperită de procurori în estul țării. Funcționari din două primării din Botoșani sunt acuzați că erau mână în mână cu indivizi care identificau case nelocuite, fie pentru că proprietarii erau morți, fie plecați din țară și, cu ajutorul angajaților statului, făceau acte de identitate străinilor. Cel puțin 10 mii de cetățeni de alte naționalități locuiau, pe hârtie, într-un sat aflat la granița județelor Botoșani și Suceava.''

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/retea-uriasa-care-a-falsificat-10-000-de-acte-de-identitate-pentru-rusi-ucraineni-si-moldoveni-descoperita-intr-o-comuna-din-botosani-3013375
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: augustinionut

Offline miocrl

sigur voteaza

Offline enicky

Populatia rezidenta a Romaniei este de 19,053 milioane persoane.
Pe langa aceasta, in diaspora sunt aproximativ 2,7 milioane persoane cu drept de vot.
Asadar, conform Registrului electoral, de aici : https://www.roaep.ro/prezentare/stire/numarul-total-de-alegatori-inscrisi-in-registrul-electoral/ , numarul total de persoane cu drept de vot este de 18.987.675, din care 18.835 nu au drept de vot (interdictii legale).
Nu știu de unde va gasiti voi sursele, dar ar fi bine sa nu mai bagati batul prin gard. Si asa suntem in imposibilitatea de a alege o varianta de președinte, buna pentru țară.
Posibil sa fi gresit si eu, dar si dupa cifrele tale imi cam da cu virgula, adica : "rezidenti"-"votanti"=65 325 de copii. Numai atat?! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

Nope. Cifrele sunt ok, dar calculele sunt diferite.
Cifrele date de mine erau de la recensamantul din 2022.

Azi a fost publicata lista cu numarul de votanti pe liste : 18.008.480.
Din acestia, aproximativ 2.7 milioane sunt in afara tarii.
In Ro sunt, deci, putin 15.3 milioane votanti.

Din populatia totala a Romaniei (DOAR in Romania) de 19,053 mil (de la recensamantul din 2022) copii sub 18 ani erau undeva la 3.5 milioane (grosier, deoarece nu exista grupa de varsta pana in 18 si dupa 18 ani, ci doar intervalul 15-19 inclusiv)
Daca ii luam si pe cei care, din 2022, au implinit 18 ani, ar mai fi cam 1.5 milioane de "noi votanti".

Per total, copii in Ro ar fi aprox 3 milioane. Afara, nu stiu daca exista vreo numaratoare pentru diaspora la INSSE.

Partea proasta este ca populatia Romaniei imbatraneste anual. Una, ca pleaca tinerii afara. A doua, ca pleaca parintii afara si nasc afara. In Ro raman doar pensionarii (sunt aprox 4milioane peste 65 de ani).

Asadar, este de asteptat sa iasa PSD inca vreo 8 ani, pana se mai intinereste populatia cu drept de vot.

Offline Laurentiu

In Ro raman doar pensionarii (sunt aprox 4milioane peste 65 de ani).

Asadar, este de asteptat sa iasa PSD inca vreo 8 ani, pana se mai intinereste populatia cu drept de vot.
Nu toti pensionarii sint PSD-isti. Asa s-a impamintenit ideea ca pensionarii sint oile negre ale societatii romanesti.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline NicNic

Corect, nu toti pensionarii sunt PSD-isti. Doar ca voteaza majoritar cu PSD-ul.

Ceea ce duce tot la castigarea alegerilor de unii precum Ciolacu, care spune (initial) ca nici nu a fost in avionul cu oamenii de la Nordis, apoi zice ca a fost, dar si-a platit singur biletul. De parca ar mai conta cine a platit biletul, ori ce au pus la cale cat timp au fost in afara ariei de control informationale ....

« Ultima Modificare: 22.Nov.2024, 02:34:43 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline bisti

In Ro raman doar pensionarii (sunt aprox 4milioane peste 65 de ani).

Nu toti pensionarii sint PSD-isti. Asa s-a impamintenit ideea ca pensionarii sint oile negre ale societatii romanesti.

Nu am vrut sa dau in ei. Probabil cei din orasele mari, cu acces la mai multe surse de informatie, nu voteaza cu PSD. Dar, la tara, 90% sunt votanti PSD+Ciolacu.
Moldova + sudul Munteniei sunt rosii dintotdeauna. Nu cred ca poate nega nimeni acest fapt.

Offline ntire2000

Azi a fost publicata lista cu numarul de votanti pe liste : 18.008.480.

Ok, acuma astept sa explici ce e si cu milionul ala de buletine de vot tiparite suplimentar.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Fiecare votant pune stampila pe candidatul (partidul) care îl convinge că îi rezolvă problemele și îi împlinește aspirațiile, potrivit capacității sale intelectuale, educației și interesului propriu.
Românul spune: Fă-te frate cu dracu' până treci puntea!
Si pe asta mizează politicienii când promit. Și nu e doar la noi. Uitați-vă la case mult mai mari.

Nu e cazul să înregimentăm politic clase sociale, domenii de vârstă și de gen.
Asta-i democrația. E mult mai bună decât dictatura sau autocrația, credeți-mă!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: sfichiu, ntire2000, Catalln