Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708897 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline ipcboxing

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
o tara de timpiti, fugiti cit mai puteti, ultimul stinge lumina

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Cu siguranță va face întâi escală la Bucale, să-și aprindă dumnezeul lui flutur  :yeah: havana la respectiva flacără; apoi va da fuga în Bucovina...unde fluturelul se consideră d-zeul local. :popa:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline edy70

X-(
Am "scapat" si de romanii au talent. Daca aurolacul asta de a castigat e cel mai talentat roman din farsa asta de concurs organizat de protv, atunci poporul roman, stabilim inca o data, are clar o problema.
Propun ca urmatorul concurs sa se intituleze:
"Mana intinsa ce nu spune o poveste nu primeste pomana!"
 X-(
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Silfax

Si cand te gandesti ca au avut de ales intre circari, barmani, pierde vara cu mingea si multi alti "talentati"... spui Amin ca l-au ales pe asta.
Cred ca este cat se poate de reprezentativ concursul pentru vremurile care le traim.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Batranul

Intra-devar e reprezentativ. Pentru superficialitatea care ne caracterizeaza.

DIntr-o gramada de oameni care aveau un talent cat de cat, unii care lucrau in echipa (aia cu karate sau aia ballance), a fost ales un copil care nu scrie versuri, desi face rime, nici nu canta desi vocifereaza.

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline macmat

Eram convins ca va cistiga ,,masculul de ciocirlie".Cred ca nu ar fi suscitat atitea controverse ulterioare si prin urmare subiectul,,Romanii au talent "ar fi pierit prea repede in mass media.Sa fie oare o,,decizie" de rating......!? Sa fie oare o ,,decizie" necesara pentru mentinerea subiectului cit mai mult in atentia opiniei publice??

Offline sanduraveica

Si eu, care credeam ca daca imi exprim indoiala asupra calitatii unor concurenti, mai ales a celor castigatori, imi sare lumea in cap. Dorinta de publicitate, prim plan, succes, si interese meschine distruge orice forma de bun simt, educatie si simt al masurii. Asta-i tara care o meritam. Traiasca pinguinulllllllllll!!!!!!!!!!! :D
  • Ignis

Offline sfichiu

....publicitate-nepublicitate dar ne facura astia de la protv sa stam gura-casca la emisiune?..eu zic ca da! :-))..
  • VITARA S ,Matiz

Offline sanduraveica

Petrica, da pa GSP, da ba pa GSP, Petrica, da pa GSP.......... :D :P Marca inregistrata =))
  • Ignis