Da.,,bun articolul dar și noi cumva avem un pic de vina pentru situația creată!…după părerea mea ar trebui sa nu mai fie atât de mic procentajul de ieșire la vot!…de ani și ani cam aceleași figuri se inscauneaza in funcții indiferent de culoarea politica….traseismul e la putere!
Crede-ma ca nu schimbi absolut nimic daca iesi în numar mare la vot.
Societatea e polarizata ori pe stânga ori pe dreapta, iar astea sunt acaparate de doua tabere de tâlhari din tata în fiu.
Iar acuma stânga si dreapta si-au dat mâna si fura împreuna, ia zi ce poti sa mai schimbi?
PS: ca fapt divers, la mine în oras la ultimele alegerei a candidat
o femeie la functia de primar.Eu unul am votat-o pentru ca m-am gândit asa: daca femeia asta poate sa tina un bisnis (vreo 8 sau 9 supermarketuri romanesti 100%) si sa dea de mâncare unor angajati - asta în conditiile de piata acaparata de niste smecheri (Kaufland, Lidl, Profi, Penny, Selgros) înseamna ca e un bun administrator si poate sa conduca si un oras.
Din pacate, ca mine au mai gândit înca vreo patru sau cinci sute de alegatori, iar primar a ajuns unul care a lucrat toata viata la stat (degeaba la registrul comertului) si în urma caruia acuma orasul e praf, un imens santier în care se lucreaza redundant (sapa unul o groapa, vine altul si-o asfalteaza ca sa o sape ulterior al treilea).
Care nu ma credeti va urez succes si suspensii MAD când treceti prin Bistrita.