Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699560 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Si asa sunt mâncati.
Mai ziceam eu acum ceva vreme ca urmeaza un bairam national cu doine de jale, cred ca tocmai a început.
Astia nu mai au bani nici de curent la casa poporului....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

decât atât: dacă usl2 se ating de pilonul II, 1907 a fost nimic. Veți vedea. Sper să nu-i mai mănânce în koor pe temă.

Decât 103 miliarde de lei..... mare si apetisant cascavalul....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sfichiu

Astia din primarie tre sa fie primii dotati cu tehnica !!
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sfichiu

Da.,,bun articolul dar și noi cumva avem un pic de vina pentru situația creată!…după părerea mea ar trebui sa nu mai fie atât de mic procentajul de ieșire la vot!…de ani și ani cam aceleași figuri se inscauneaza in funcții indiferent de culoarea politica….traseismul e la putere!
  • VITARA S ,Matiz

The following users thanked this post: gabineg

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Nu știu daca mai are cineva vreo experientă din asta...care este plăcută in relația cu puterea. Locala in acest caz.

Galatiul este un oraș condolat de PSD in majoritatea timpului. Așa de bine ca pot nominaliza pentru primar o persoană cvasi-necunoscuta si sa câștige alegerile. Așa a fost cu actualul primar, care ne-a oferit o surpriza: sa facă ceva după ce s-a oferit si a fost întrebat.
Primarul are o pagina de sesizări pe saitul primăriei, fratele meu a lăsat acolo ceva plângeri legate de drumuri. Si a avut surpriza sa vadă la 3 săptămâni după aceea ca s-a lucrat si reparat.

Bineînțeles ca nu cautam nici o legătură, dar faptul ca s-a făcut ceva a îndulcit viata, fie si numai pentru o secundă... Poate ca exista o soluție in care sa nu mai tragem toți in direcții diferite NUMAI ca sa marcam teritoriul...

• Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

Da.,,bun articolul dar și noi cumva avem un pic de vina pentru situația creată!…după părerea mea ar trebui sa nu mai fie atât de mic procentajul de ieșire la vot!…de ani și ani cam aceleași figuri se inscauneaza in funcții indiferent de culoarea politica….traseismul e la putere!

Crede-ma ca nu schimbi absolut nimic daca iesi în numar mare la vot.
Societatea e polarizata ori pe stânga ori pe dreapta, iar astea sunt acaparate de doua tabere de tâlhari din tata în fiu.
Iar acuma stânga si dreapta si-au dat mâna si fura împreuna, ia zi ce poti sa mai schimbi?  :-?

PS: ca fapt divers, la mine în oras la ultimele alegerei a candidat o femeie la functia de primar.

Eu unul am votat-o pentru ca m-am gândit asa: daca femeia asta poate sa tina un bisnis (vreo 8 sau 9 supermarketuri romanesti 100%) si sa dea de mâncare unor angajati - asta în conditiile de piata acaparata de niste smecheri (Kaufland, Lidl, Profi, Penny, Selgros) înseamna ca e un bun administrator si poate sa conduca si un oras.
Din pacate, ca mine au mai gândit înca vreo patru sau cinci sute de alegatori, iar primar a ajuns unul care a lucrat toata viata la stat (degeaba la registrul comertului) si în urma caruia acuma orasul e praf, un imens santier în care se lucreaza redundant (sapa unul o groapa, vine altul si-o asfalteaza ca sa o sape ulterior al treilea).
Care nu ma credeti va urez succes si suspensii MAD când treceti prin Bistrita.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

Din pacate...procentajul de iesire la vot nu are valoare decisiva caci...conteaza cine numara voturile  :D .Si...spun asta din experienta personala.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline ntire2000

Ce înseamna sa ai cohones.

Ajunge sa te respecte lumea....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Este clar ca omul este un naționalist si ar cam trebui sa ne cam întrebăm de ce brusc naționaliștii din Europa sunt "CAH" iar toți ăilalți din restul lumii sunt buni, aia trebuie sa lupte sa își păstreze "identitatea" dar noi nu, noi trebuie sa dispărem...

Mi-e o sila crâncena de stângiștii europeni care sunt in spatele anihilării culturii "albilor" din Europa si restul lumii numai pentru ca ei urăsc capitalismul fara sa îl înțeleagă (radicalism ideologic), si vor un soi de revoluție comunistă care sa le ia averea albilor, sa o dea celorlalți si după aia... Efectiv  educația de astăzi a spălat creierii occidentalilor (aia albi in special). Dar nu ma mai mira nimic, uitați-va la agenda Papei cu conclavul sau... V-am spus ca in iulie pe când eram pe plaja in Fiumicino a brăzdat cerul un avion cu un banner de 20 m după el pe care scria in italiana ca "Papa Benedict nu a abdicat"... in Anglia e si mai si, Napoleon e deja negru in cărțile ce le publica ei acolo...

Eu nu pot sa cred ca nu sunt legate si ceea ce vedem este ca acești radicali ce vor sa ne anihileze (nu citiți ce au băgat in ultimele manuale de istorie?) au început sa piardă. Cel puțin așa sper.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008