Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699558 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

...nimic nu este întâmplător...nu exista coincidențe...totul se întâmplă cu un scop, chiar dacă acesta nu este vizibil...
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline NicNic

Miroase a gaz, totusi...... :fluier:

Articolul asta nu cred ca mai e scris de vreun scenarist.
Dezvaluie chestiuni pe care multi dintre noi le banuiam deja.

Ca fiecare tara isi "infige" oamenii ei in economia si politica romaneasca.
Si cu cat e mai mare sau mai potenta financiar tara, cu atat sunt mai bine infipti ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Nici armata nu mai este ce a fost  :-(( :-(( :-((
https://youtu.be/0_YnxJJcC7M?si=Io_0qGvC1Ypyb5cn
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

Asta niciodata n-a fost armata adevarata asa cum au altii.
Am rezistat pe pozitii datorita patriotismului exacerbat si spiritului de sacrificiu dus la extrem al unor fraieri care stiau ca-si apara în primul rând familia (ma gândesc la aia gen diasporezii care si-au luat gaze pentru noi).
Acuma se pare ca încep sa se destepte si astia si pleaca scârbiti.

PS: am râs amar când am aflat ca si astia de acuma lupta cu aceleasi arme din 1972.
Eu am fost posesor de PSL din 1974, asta acum zeci de ani...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Mai e puțin, mai e un pic, ne vom alege cu nimic.

Omul greseste flagrant, n-o sa avem chiar nimic.
O sa avem destule resturi de drone rusesti cât sa mestecam pâna ne aducem aminte ca suntem cica "protejati" de NATO.

Trista tara, scapa care poate.....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
O opinie interesantă despre... de ce nu intram în Schengen, alături de vecinii bulgari. :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

Poate din cauza asta tovarasul Marcel a început sa aiba o atitudine tot mai "recalcitranta", gen Victor Orban.
Si poate ca e bine sa dam dovada de coloana vertebrala (sau atitudine mai golaneasca), ca prea le-o sugem tuturor si nu cred ca suntem mai ciumati decât altii.
Nivelul de civilizatie de cultura a unui popor este influentat si de conjunctura în care ne-au plasat altii.
Daca americanii nu ne aratau curul în urma cu 80 de ani poate ca acum eram si noi mai rasariti...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

De acord, dar nu americanii sunt de vină că alegem hoți, că ne dăm corecți și cinstiți dar îi admirăm pe cei care fentează regulile. Americanii sunt văzuți ca datori să-i salveze pe toți, dar altfel toată lumea îi înjură. Corect, americanii sunt de vină că n-au avut tupeul golănesc(-românesc?) în 1945 să dea nucleare peste ruși, poate toată planeta ar fi dus-o mai bine fără ciuma roșie, pe care tot americanii se chinuie de 80 de ani s-o țină cât mai restrânsă, dar comunismul iese la suprafață. O idee tâmpită pe care numai niște cretini de oameni au pus-o în practică farmecă și acum mințile de toate felurile. Comunismul este cancerul omenirii, boală lungă, dar sigură. Numai idioții cred că există libertate ȘI egalitate - deși Soljenițîn a demonstrat clar că nu se poate: ori una, ori alta. Altfel, dezastru. Occidentul este obligat să se redefinească și să lupte. Altfel, China. Care va intra în război cu Rusia și Iran peste ceva timp, după ce Occidentul va fi fost pus cu botul pe labe. Și tot așa. Pe cine nu lași să moară (în ww2) nu te lasă să trăiești (acum). Istoria nu numai că se repetă, dar se mai și răzbună. Complicat, dar totuși simplu: ori suntem hoți, ori nu mai suntem. Perversa de Tg. Ocna, sau România=pământ românesc. Asta spune cumva și articolul citat mai înainte, produs de o minte ușor aburită. Dar dl. Damian este binecunoscut a opina bășini intelectuale, are un istoric destul de bogat în acest sens. Altfel, dl. Damian este un producător de droguri, o duce bine în țara europeană cu cea mai mare piață de producție ȘI desfacere pentru droguri - atât legale, cât și ilegale.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: costin_bad, shpeedy, NicNic

Offline ntire2000

Râd ca prostii.... dar o sa le stea râsul în gât.....

O sa fie cel mai trist revelion din ultimii 35 de ani, cu toate ca muzica o sa urle în boxe..... da, am calculat corect ..... ala din '89 cica a fost unul fericit..... B-)

PS: care nu ma credeti, dati o tura pâna la unguri, acolo o sa vedeti criza economica adevarata....si inflatie "öficiala" de vreo 14-15%....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

decât atât: dacă usl2 se ating de pilonul II, 1907 a fost nimic. Veți vedea. Sper să nu-i mai mănânce în koor pe temă.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015