Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699557 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Primele lectii se tin cu instructorul.
Ala sta în spatele cursantului, deci.....

Ce îmi place mie e frica presei de a dezvolta subiectul asta.
Daca apare un betiv beat la volan care o da de un stâlp vuieste acuma toata mass-media....
« Ultima Modificare: 04.Sep.2023, 12:31:58 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Mie îmi suna a sinucidere asistata...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ntire2000

Omul avea ceva de spus.... si decât sa spuna ce nu trebuie....mai bine sa nu riscam, nu-i asa?  B-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Primele lectii se tin cu instructorul.
Ala sta în spatele cursantului, deci.....

[...]

Daca ar fi fost sa fie la primele ore, de ce nu era si instructorul pe motor?
Chiar asa, sa te sinucizi in vazul lumii?

Sau cum poti fi asistat ("ajutat") remote, ca sa te dai cu motocicleta de garduri?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
Pai ...uite așa apar teoriile conspirației. Habar nu am ce a fost acolo, dar asta nu ma împiedică sa îmi închipui orice si sa vorbesc despre posibilități. Ca fiecare CREDE altceva, e absolut irelevant pentru speță - posibilitatea scenariilor... Cum spunea nenea Arthur Conan Doyle prin personajul sau Sherlock, "daca îndepărtezi imposibilul, ceea ce rămâne, oricât de improbabil ar părea, nu este decât adevărul"...
PS: O motocicleta ca aia are destulă putere sa accelereze 0-100 in câteva secunde si din cate știu, la 100 km/h parcurgi 27 m/s, adică posibil sa fi ajuns in zid mai înainte sa-si dea seama ce se întâmplă daca brusc a ambalat motorul...
PSS: primul accident mortal din lume a fost o bătrână lovita de o mașină ce mergea cu 5 km/h...
« Ultima Modificare: 04.Sep.2023, 10:50:58 a.m. de Costique »

Offline NicNic

Pai ...uite așa apar teoriile conspirației. Habar nu am ce a fost acolo, dar asta nu ma împiedică sa îmi închipui orice si sa vorbesc despre posibilități. Ca fiecare CREDE altceva, e absolut irelevant pentru speță - posibilitatea scenariilor... Cum spunea nenea Arthur Conan Doyle prin personajul sau Sherlock, "daca îndepărtezi imposibilul, ceea ce rămâne, oricât de improbabil ar părea, nu este decât adevărul"...
PS: O motocicleta ca aia are destulă putere sa accelereze 0-100 in câteva secunde si din cate știu, la 100 km/h parcurgi 27 m/s, adică posibil sa fi ajuns in zid mai înainte sa-si dea seama ce se întâmplă daca brusc a ambalat motorul...
PSS: primul accident mortal din lume a fost o bătrână lovita de o mașină ce mergea cu 5 km/h...

Nimic din cele de mai sus nu se refera la cum ar fi fost asistat sinucigasul (iar eu asta am spus ca nu inteleg cum ar fi posibil).
Doar aprecieri de ordin tehnic daca era posibil sa se loveasca cu suficienta putere.
Ceea ce este evident ca da, nu cred ca ar contesta nimeni ca nu se putea lovi mortal.

Oricum, teoriile conspirationiste sunt specialitatea celor care le si cred ...
Desteapta-te romane!

Offline Costique

• Hero Member
    • Göteborg
 :) Pai...daca motocicleta e vreun cadou... Pot ști eu ce i-a spus vreo "baba Vanga" vreunui binevoitor ce-l vroia "accidentat"?
« Ultima Modificare: 04.Sep.2023, 04:01:25 p.m. de Costique »

Offline NicNic

Da, da, intr-o saptamana a fost cumparata motocicleta, apoi i-a facut-o cadou, dupa care nenea pompierul pensionat s-a si inscris la scoala de conducatori moto, a avut timp sa isi programeze prima sedinta, apoi sa si accelereze spre zid ..   :-))
Desteapta-te romane!

The following users thanked this post: Costique

Offline ntire2000

Miroase a gaz, totusi...... :fluier:

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού