Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699559 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Ups...madam Firea este implicată...
PS; De fapt nu e, ca nu știa biata de ea nimic... Dar cred ca si-a pierdut locul pe lista PSD...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

Nu stiu daca deja traim in tara trotinetelor, dar eu sigur traiesc in orasul trotinetelor !
Daca iesi in oras, pieton, pasager in STB, sau conducator auto, n-ai cum sa nu te "impiedici" de trotinetele de inchiriat.
   La urma-urmei, sa nu fim retrogazi, este un mijloc de transport ieftin(cred), practic si rapid. N-as spune ca e si sigur, ba dimpotriva, poate cel mai periculos, dar ca si posesorii de auto(pt. ca nu-i pot numi soferi) isi arata nivelul de educatie, dupa cum le parcheaza :  Un bucureștean nu a știut unde trebuie parcată trotineta electrică, așa că a lăsat-o într-un copac. „A pus-o la încărcat cu energie verde”.
  Personal intalnesc zilnic 2-3 trotinete "parcate" in mijlocul trotuarului sau pe carosabil pe colt de strada.
Si daca ma uit la cei care le inchiriaza(majoritatea cu studii superioare), ma ingrozesc !
  In foto cred ca nu cel care a folosit-o a parcat-o asa, ci unul care s-a impiedicat de ea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Am reusit si asta.
România educata, ce mai.....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Acesta tara plina de .... siguranta si încredere.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Suntem pe calea cea buna, doar ca nu striga nimeni Fugiți ca au greșit macazul guvernanții
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline ntire2000

Daca acum câti ani mai aveam o mica speranta ca se va schimba ceva în bine, acuma nu mai am nici una.
A murit si aia, avem o tara confiscata de niste hoti imbecili - ca dovada si "doctoratele" obtinute cu greu....
Se fura cât se poate, de unde se poate, se fac autostrazi care se surpa sub greutatea comisioanelor, poduri din polistiren, din alea ca la Braila care "se mai lasa" dupa o luna, sau pe care le sufla vântul....
Iar unii au si renuntat sa se mai întoarca acasa, ca nu mai au la ce.

Deschizi mass-media si te apuca o greata imensa când vezi gravide care nasc - macar reusesc sa o faca cu bine! în cel mai fericit caz în fata spitalului, asta daca nu mor tratate cu indiferenta.
Nu mai vorbim de învatamânt,  urmeaza o generatie care sclipeste de inteligenta si resurse - viitorul este asigurat.
« Ultima Modificare: 22.Aug.2023, 08:38:45 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

Asta s-a dus putin ca sa discute cu cel de la Hexipharma.
Se pare ca dispozitivele pentru trecut în cealalta dimensiune se potrivesc si la motociclete.  B-)

Cred ca instructorul i-a si spus sa nu accelereze prea tare si sa conduca preventiv.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Asta s-a dus putin ca sa discute cu cel de la Hexipharma.
Se pare ca dispozitivele pentru trecut în cealalta dimensiune se potrivesc si la motociclete.  B-)

Cred ca instructorul i-a si spus sa nu accelereze prea tare si sa conduca preventiv.

Greu de crezut ca s-a dus singur la discutie.

Sau cine stie, el era pe motor si conducea altcineva?
Dar nici in filmele cu conspirationisti nu se preteaza astfel de scenarii.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!