Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 708899 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

La fel am patit si eu la fel ca bogdanb de fiecare data, asta pentru ca eram anuntat de acasa ( eu fiind la serviciu ) ca mi-a venit un aviz, de fiecare data ii explic ca in cel mai rau caz trebuie sa caute in niste fise ( max 100) numele meu, informatizarea este ca si inexistenta, nu mai spun ca de fiecare data este pusa stampila pe plic ( destinatarul nu a fost gasit la domiciliu ) ceea ce este o minciuna pentru ca la adresa unde primesc avizul este tot timpul cineva, dar postasul.... nu mai urca 5 etaje ca de ... nu e zi de pensie si nu-i iese nimic. Am de fiecare data aceeasi discutie cu functionara postei dar ultima oara a fost si un pic enervata pentru ca o pun o pun sa caute, dar i-am explicat "frumos"  X-( ( cred ca s-a cutremurat structura de rezistenta a cladirii ) ca este un functionar si trebuie sa fie politicoasa cu clientii.  :-t
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Silfax

... nu mai spun cate imputerniciri am semnat pe la posta romana. Uitam sa o iau si ce sa vezi, daca aveai stampila la tine, se rezolva pe loc. De prisos sa mai spun ca de fiecare data cand incercam sa sar peste aceasta etapa, eram apostrofat cu expresia "Domnu' , noi nu ne jucam cu actele..." In rest aceeasi fosneala de 10min in cautari prin catastife, bife, stampile, semnaturi, de zici ca semnezi de fiecare data pentru o preluare de companie!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Din ciclul 'cine nu e cu mine e impotriva mea', pagina 13, capitolu II  - Si noua ne plac animalele, dar in farfurie:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/primarul-devei-despre-macelul-maidanezilor-n-am-de-ce-sa-nu-ma-bucur-222833.html

Offline rexkrokiDAU

Ca e alba, ca e neagra, nu stiu.  :dknw:  Da stau si ma intreb, de ce de cum treci granita de vest a tarii nu mai vezi caini vagabonzi pe strazi? La noi de ce nu se poate?  :-/

Offline sfichiu

daca e vorba de maidanezi sa stiti ca sunt primii clienti la BCR! :(......asteapta sa deschida  banca!

• VITARA S ,Matiz

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
Ca e alba, ca e neagra, nu stiu.  :dknw:  Da stau si ma intreb, de ce de cum treci granita de vest a tarii nu mai vezi caini vagabonzi pe strazi? La noi de ce nu se poate?  :-/

Cum treci granita de vest a tarii intri intr-o lume de basm, idilica, in care nu s-au facut stramutari si exproprieri din incheietura mani dreapte si astfel rezultand ca zeci de caini care convietuiau in curtea oamenilor cu cateva zile inainte sa fie lasati pe strazi si sa ajunga pericolul pe care il reprezinta astazi, inmultindu-se linistiti de prin anii 65' - 70'.
Langa situatia de mai sus adauga ONG-uri si agentii guvernamentale care au bifat din creion sterilizarea indeplinita si depasita la hectarul de caini maidanezi, in realitate multi dintre acesti catei nefiind decat capsati formal cu un cerecel ce certifica sterilizarea - economiile rezultate reprezentand fondurile financiare ale baietilor descurareti.
Si la urma mai pune din varful degetelor lipsa de educatie a multora dintre noi care refulam si ne bucuram cand omoram un catel sau schingiuim un suflet fara aparare, ne place sa ne simtim puternicii si creativi cand omoram un caine, numit pe drept cel mai bun prieten al omului.
Si uite asa suntem din nou in Romanica....

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
Mai este un aspect, cel al oamenilor "milosi" care le arunca resturi de mancare de parca am fi in evul mediu si ii saboteaza pe hingherii care vor sa-i prinda dar de luat in casa nu iar lua...
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline adrian_r5

Vandalii au taiat statuile si au dat foc la locurile de joaca in Timisoara

Daca n-ar fi pe banii mei ... ar fi geniala declaratia asta „Dacă poliţiştii ar fi miliţieni şi ar sta cu pulanele pe populaţie asemenea indivizi ar dispărea”, crede primarul Gheorghe Ciuhandu. ... pai cine ii impiedica sa stea cu pulanele pe pozitie ... sau altfel spus de ce mama draqu mai avem jandarmerie, politie, politie comunitara ???
« Ultima Modificare: 20.Apr.2011, 03:05:41 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

...de ce mama draqu mai avem jandarmerie, politie, politie comunitara ???
Pt MANIFESTA(N)TII.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!